Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor douchewanden en vloer in betonlook pleisteren:

Douchewanden en vloer in betonlook pleisteren

Douchewanden en vloer van beton maken, bij elkaar ongeveer 6 m2, ondergrond zijn tegels Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Vloeren afplakken Vierkante meter: 5
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchewanden en vloer in betonlook pleisteren uit heel Nederland:

Nieuwe vloer badkamer

De badkamervloer (4m2) moet worden vernieuwd in mijn appartement (7e etage met goederenlift). Nieuwe tegels (30x60 zwart) zijn reeds aanwezig en de oude tegeltjes die los gingen zijn ook allemaal verwijderd ivm valgevaar. De oude douchebak moet eruit en dan is het de bedoeling dat het een inloopdouche wordt. Tussen douchehoek en wasmachine een opstaande rand van een meter lang. De douchewanden - waar tegeltjes ontbreken - graag wat creatief en speels aanvullen met vloertegels.

Sanitair- en tegelwerk in de badkamer

Ik wil de douchewanden opnieuw betegelen en de vloer betegelen over de huidige vloer heen. De muren zijn 2 bij 1 meter met een hoogte van 2.50 meter. De vloer is 3 bij 3 meter. En de douchecabine moet ook geplaatst worden. Deze is 90 bij 90 cm en de huidige douchecabine is 1 bij 1 meter.

Douchewanden van GAMMA plaatsen

Ik wil een douche cabine van gamma laten plaatsen. Het gaat om de draaideur en zijwand. Het gaat om een Maerk Omni van Bruynzeel. De badkamer heeft een granieten vloer.

Glazen douchewanden op maat leveren en monteren

Wij hebben in onze badkamer twee doucheplekken recht tegenover elkaar. We willen die doucheplekken van de rest van de badkamer afscheiden door het plaatsen van 2 op maat gemaakte hardglazen wanden. Er hoeft geen deur tussen. We willen het liefst geen stabilisatiestang maar montage aan de vloer, wand en het plafond. We laten de wanden hier graag inmeten en ontvangen daarbij graag uw advies over de montage. We ontvangen graag uw offerte voor zowel levering als montage.

Douchecabine plaatsen en lekkage opheffen in de douchehoek

Wij hebben momenteel lekkage in onze badkamer. Er is daar een betegelde vloer in de douchehoek, waarop 2 glazen douchewanden staan. We willen die laten verwijderen en er een douchecabine met geïntegreerde douchebak laten plaatsen. We willen de vakman vragen om vooraf te komen kijken welke werkzaamheden er nodig zijn om tot een goede lekvrije doucheruimte te komen. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Renovatie van de badkamer

Renoveren gedateerde badkamer. Badkamer is 1.95 x 1.95 meter. Er ligt een granieten vloer in. Deze moet geëgaliseerd worden en erover heen betegeld worden. Oude tegels moeten van de muur af en deze moeten ook opnieuw betegeld worden. Oude wastafel eruit. Nieuwe radiator aansluiten. Douchewanden plaatsen, douchekraan plaatsen, badkamermeubels plaatsen (wastafel en kast), leidingen van douche en verwarming moeten in de muur gelegd worden. Ik heb materialen behalve lijm en dergelijke. Startdatum: 25 juli 2017 (op korte termijn dus).

Tegels zetten in de badkamer

We willen tegels laten zetten in de badkamer. We willen grote tegels voor vloer en wanden en een muurtje aan 1 van de douchewanden met daarin een vak voor bijvoorbeeld shampoo en doucheschuim. De ingang van de doucheruimte willen we met een schuifdeur, als dat mogelijk is. We willen een hangend toilet en daarvan moet ook de spoelbak betegeld worden. De doucheruimte heeft heeft een afmeting van 1.90 x 2,02 x 2,40 meter. We willen het tegelwerk tot het plafond. De oppervlakte is ongeveer 10 m2.

Douche en wc plaatsen

In een ruimte van 2.5 bij 1 meter wil ik een douche en zwevend toilet laten plaatsen. Het leidingwerk dient te worden verlegd, hierna zal er een nieuwe wand geplaatst moeten worden en betegeld. Ook de vloer moet worden betegeld. Daarna zal er een douchebak met douchewanden en een zwevend toilet geïnstalleerd moeten worden. Kunt u alle werkzaamheden separaat vermelden op de offerte?

Badkamer laten renoveren

Ik wil mijn badkamer laten renoveren. De afmeting van de badkamer is ongeveer 1,80 bij 2,10 meter. De badkamer zit in een uitbouw van een jaren 30 woning. - in de badkamer wil ik de twee douchewanden ontdoen van de tegels en voorzien van stucwerk. Op de vloer wil ik nieuwe tegels. De oude moeten verwijderd worden (kan ik eventueel zelf) met behoud van de aanwezige vloerverwarming. - het badkamermeubel en het toilet wil ik vervangen. Hoeft geen hangtoilet te zijn (zit er nu ook niet) maar wel een toilet totaal de muur zonder schroeven aan de buitenkant in verband met het schoonmaken. - aandachtspunt is het plafond (nu plastic met inbouw spotjes). Hier moet een mooie oplossing voor komen met opnieuw inbouw spotjes. - nu zit er een massagedouche ingebouwd. Deze mag eruit. Ik wil graag een eenvoudige mengkraan met een afneembare douche. De vraag is nog even of de huidige douchewand kan blijven staan omdat er nog een oud (niet-gebruikt) kraantje van een vorige toilet mogelijk uit komt. - ventilatie aanbrengen. Kunt u een eerste reactie per mail geven? In verband met slechte bereikbaarheid wil ik graag per mail een afspraak met u maken.

Douchewanden plaatsen

Ik heb een zijwand en draaideur Litho chroom besteld en wil deze graag laten plaatsen (incl. Monteren, afkitten en alle daarbij behorende klussen). De wand en deur worden op de vloer geplaatst. Er hangt nu een gordijn plus stang, dus er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden. De vloeren en wanden zijn betegeld en de cabine is 90 bij 90cm. Graag ontvang ik een prijsopgaaf.