Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor douchewanden en vloer in betonlook pleisteren:

Douchewanden en vloer in betonlook pleisteren

Douchewanden en vloer van beton maken, bij elkaar ongeveer 6 m2, ondergrond zijn tegels Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Vloeren afplakken Vierkante meter: 5
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchewanden en vloer in betonlook pleisteren uit heel Nederland:

Renovatie van de badkamer

Renoveren gedateerde badkamer. Badkamer is 1.95 x 1.95 meter. Er ligt een granieten vloer in. Deze moet geëgaliseerd worden en erover heen betegeld worden. Oude tegels moeten van de muur af en deze moeten ook opnieuw betegeld worden. Oude wastafel eruit. Nieuwe radiator aansluiten. Douchewanden plaatsen, douchekraan plaatsen, badkamermeubels plaatsen (wastafel en kast), leidingen van douche en verwarming moeten in de muur gelegd worden. Ik heb materialen behalve lijm en dergelijke. Startdatum: 25 juli 2017 (op korte termijn dus).

Tegels zetten in de badkamer

We willen tegels laten zetten in de badkamer. We willen grote tegels voor vloer en wanden en een muurtje aan 1 van de douchewanden met daarin een vak voor bijvoorbeeld shampoo en doucheschuim. De ingang van de doucheruimte willen we met een schuifdeur, als dat mogelijk is. We willen een hangend toilet en daarvan moet ook de spoelbak betegeld worden. De doucheruimte heeft heeft een afmeting van 1.90 x 2,02 x 2,40 meter. We willen het tegelwerk tot het plafond. De oppervlakte is ongeveer 10 m2.

Douche en wc plaatsen

In een ruimte van 2.5 bij 1 meter wil ik een douche en zwevend toilet laten plaatsen. Het leidingwerk dient te worden verlegd, hierna zal er een nieuwe wand geplaatst moeten worden en betegeld. Ook de vloer moet worden betegeld. Daarna zal er een douchebak met douchewanden en een zwevend toilet geïnstalleerd moeten worden. Kunt u alle werkzaamheden separaat vermelden op de offerte?

Badkamer laten renoveren

Ik wil mijn badkamer laten renoveren. De afmeting van de badkamer is ongeveer 1,80 bij 2,10 meter. De badkamer zit in een uitbouw van een jaren 30 woning. - in de badkamer wil ik de twee douchewanden ontdoen van de tegels en voorzien van stucwerk. Op de vloer wil ik nieuwe tegels. De oude moeten verwijderd worden (kan ik eventueel zelf) met behoud van de aanwezige vloerverwarming. - het badkamermeubel en het toilet wil ik vervangen. Hoeft geen hangtoilet te zijn (zit er nu ook niet) maar wel een toilet totaal de muur zonder schroeven aan de buitenkant in verband met het schoonmaken. - aandachtspunt is het plafond (nu plastic met inbouw spotjes). Hier moet een mooie oplossing voor komen met opnieuw inbouw spotjes. - nu zit er een massagedouche ingebouwd. Deze mag eruit. Ik wil graag een eenvoudige mengkraan met een afneembare douche. De vraag is nog even of de huidige douchewand kan blijven staan omdat er nog een oud (niet-gebruikt) kraantje van een vorige toilet mogelijk uit komt. - ventilatie aanbrengen. Kunt u een eerste reactie per mail geven? In verband met slechte bereikbaarheid wil ik graag per mail een afspraak met u maken.

Douchewanden plaatsen

Ik heb een zijwand en draaideur Litho chroom besteld en wil deze graag laten plaatsen (incl. Monteren, afkitten en alle daarbij behorende klussen). De wand en deur worden op de vloer geplaatst. Er hangt nu een gordijn plus stang, dus er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden. De vloeren en wanden zijn betegeld en de cabine is 90 bij 90cm. Graag ontvang ik een prijsopgaaf.

Compleet verbouwen van de badkamer

Ik wil graag mijn badkamer compleet laten verbouwen: - We willen graag een platte douchebak met 2 douchewanden laten plaatsen; - Breken van de vloer voor een nieuw aansluiting voor de afvoer van 40 mm (50 cm); - Aanleggen van een afvoer ten behoeve van de nieuwe douche; - Plaatsen van een tweetal wanden/schermen ten behoeve van de douche; - Plaatsen van douchezuil/thermostaat kraan/douche; - Ook graag het herstellen van het tegelwerk van de vloer. De badkamer is ongeveer 2 meter bij 2 meter, er zit een dubbele wasbak in en een toilet. We hebben nu een lekkage naar beneden, dit graag eerst verholpen.

Douchewanden op de vloer plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van de douchewanden op de vloer. De cabine zal 90 bij 90 cm moeten worden.

Installatie van een badkamermeubel

Het plaatsen van: een wastafelonderkast met 2 laden een halfhoge kast, een spiegelkast (60 bij 75 cm) en verlichtingsarmatuur (40 cm) en douchewanden van 200 x 90 cm en 200 x 40 cm. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden. Het betreft een nieuwbouwwoning. Normaal zit de afvoer en de zwanenhals in de muur, bij mij zit dit in de vloer. Bij die onderbouwkast zal er een stukje uitgezaagd moeten worden. Graag op zeer korte termijn!

Verbouwing van een badkamer

Hieronder een overzicht van de gewenste werkzaamheden: - Controle van recent gestorte betonvloer: * Er is een breuklijn ontstaan in de betonvloer met daaronder zwaluwstaartplaten en daaronder een houten frame. Breuklijn is op de hoogste punt van badkamervloer. Advies gevraagd en indien nodig vervanging van vloer; * Positie van douchegoot is waarschijnlijk te ondiep als tegels en ondervloer+ lijm op de huidige vloer komen. Egaliseren nu niet mogelijk: geen afschot naar de douchegoot. Advies gevraagd en indien nodig aanpassing (of bij vervanging van gehele vloer of nieuw plaatsing douchegoot); * Raam: afwerking: met gips, daarna afstucken met rest van de schuine wand en plafond; * Afvoer wastafel is nu ongeveer 32 mm. Graag advies/meedenken of aanpassing; * Wand douche en wand naar toilet: afwerken met Wedi board afwerken (oid); * Plafond: stucwerk + schilderwerk * Schuine wand bad boven tegels: stuc + schilderwerk * Rechte wanden badkamer tot plafond tegelen: tegelmaat 10x10cm * Vloer egaliseren en daarna betegelen: tegelmaat 20x20cm * Plaatsen bad + ombouw * Plaatsen van glazen douchewanden (90x90cm) * Plaatsen van kranen in douche, bad en wastafel * Plaatsen van handdoekradiator * Maken van een wastafelmeubel + planchet zoals getekend * Spiegel + verwarmingsmatje: maten volgens tekening. Toilet: NB: Electra, water, inbouwreservoir toilet en afvoer zijn al aangelegd. Wanden zijn opgebouwd uit raggelwerk met watervaste gipsplaten. * Ontluchting door het dak maken * Plafond: stucwerk + schilderwerk * Overige wanden toilet: stucwerk + schilderwerk * Achterwand wand toilet inbouw tegelen: tegelmaat 10x10cm * Wedi Board (oid) plaatsen op vloer * Vloer egaliseren en daarna betegelen: tegelmaat 20x20cm * Plaatsen hangend toilet

Badkamer renoveren

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan rond 1 mei de sleutel. Er is daar een badkamer van 250 x 300 cm, die wij willen renoveren. Er is daar aan 1 zijde een schuine dakwand. Het bad, het hangend toilet en de radiator moeten blijven zitten. De wand- en vloertegels moeten verwijderd worden en de ruimte moet opnieuw betegeld worden. Er is nu een douchecabine met geïntegreerde douchebak, maar we willen die laten verwijderen. De vloer moet helemaal betegeld worden en we willen er een glazen wand met deur laten plaatsen. De wastafel en spiegel monteren we zelf, dat hoeft niet in de offerte meegenomen te worden. We kopen zelf de tegels maar de vakman mag een aanbieding doen voor de douchewanden. In de offerte mag een aparte post worden opgenomen voor het afvoeren van het puin. Er staan foto's van de woning op Funda.