Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor muur in de keuken stucen:

Muur in de keuken stucen

Ik ben opzoek naar iemand die de muur in de keuken opnieuw kan stucen. We hebben de keukenkastjes weggehaald en een deel van het oude stucwerk brokkelt af. Het oude stucwerk dateert uit de jaren 70. Het gaat om ongeveer 3,5 m2 die ik met glad pleisterwerk afgewerkt wil hebben.
Onze klant uit Reeuwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur in de keuken stucen uit heel Nederland:

Afdichten deuropening

Ik wil een deuropening in de keuken dicht maken, aan de kant van de keuken resulterend in een gladde muur, aan de andere kant een nis die gebruikt kan worden voor een kast.

Draagbalk verlengen en niet-dragende muren verwijderen

Onze woning uit 1967 heeft al een draagbalk (+/- 3 meter) tussen de keuken en de woonkamer. Achter de keuken en woonkamer zit nog een bijkeuken en aparte serre (uitbouw). Graag zouden wij de benedenverdieping helemaal open willen maken. Tijdens de verbouwing staat het huis leeg. Graag vragen wij een offerte aan voor 2 opties. Optie 1: De huidige draagbalk verlengen (met ongeveer 1 meter) en 3 niet-dragende muren verwijderen (waarvan 1 muur vrijwel volledige schuifpui en 1 muur bestaande uit een deur en raam - zie bijgevoegde plattegrond). Hierbij blijft een middelste pilaar overeind, waarop de draagbalk kan rusten. Optie 2: Eigenlijk hetzelfde als optie 1, maar dan zonder steunpilaar. Dit zou een extra draagbalk betekenen, zodat de hele ruimte open is (zie bijgevoegde plattegrond). De draagbalk wordt dan in totaal ongeveer 3,5 meter. We zouden rond begin mei willen beginnen. We zijn heel benieuwd naar het prijs verschil tussen de twee opties.

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer zagen

Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator (waar nu een ombouw omheen staat) willen vervangen voor een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de vloer, met zoveel mogelijk behoud van ons huidige laminaat. - Leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. (Zitten nu rechts van de radiator, tegen de muur) - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten Lengte van de put/radiator/convector is volgens ons rond de 2,5/3m voldoende. Het moet in ieder geval de gehele woonkamer + keuken kunnen verwarmen (ongeveer 50m²)

Uitbouw keuken achterzijde

We willen de keuken (4,30 m breed) 2 tot 4 meter uitbouwen in de tuin. In de nieuwe muur moet een aansluiting voor de wasbak van de keuken komen en verder veel glas, elektra, een fundering en open slaande/schuivende deuren. De bovenbuurvrouw heeft een klein balkon op de zelfde plek.

Draagmuur slopen en een draagbalk realiseren

Wij willen graag een muur tussen de huidige keuken en woonkamer verwijderen, de muur is dragend en heeft ook leidingwerk en een rioolbuis in de constructie, die moeten we ook laten verleggen. Het is de bedoeling hier door u ook een tekening opgesteld wordt. Er moet vervolgens weer een draagbalk terug komen. De muur is 3,6 meter lang.

Klussen in huis + toilet renovatie

2 radiatoren vervangen, waarvan 1 via kruipruimte 250 cm moet worden verlegd (aansluiting rechts van raam verplaatsen naar aansluiting links van raam voor designradiator aan de muur). Bij de andere blijft huidige aansluiting behouden. Er zijn nu raam radiatoren, deze worden zij radiatoren die tegen de muur worden geplaatst, direct ernaast. Tegelen 3.8 m2 keuken spatwand (60 cm× 530 cm + extra bij afzuigkap). Leg verband + tegel nog niet bepaald. Er komt een nieuwe keuken. De oude wordt helemaal gestript en gedemonteerd, waarna de nieuwe keuken wordt geplaatst, maar deze heeft geen spatwand. Renovatie van toilet (zie foto). Willen gebruik maken van een pakket als deze: https://www.badkamervoordeelshop.nl/toiletten/complete-sets/complete-toiletruimte-inclusief-tegels/complete-toiletruimte-muretto-inclusief-tegels-en-toilet.html. Staand toilet naar hangend toilet + tegelen tot hoogte +/- als huidig toilet en vervangen kraantje. Toilet is 1,15 m bij 1,2 m. Huidige tegels haal ik er zelf af. De grote dingen regelen wij zelf, maar aansluitmateriaal hebben wij geen verstand van, dus dat laten wij graag door u regelen. In de loop van april willen wij beginnen.

Muur keuken naar woonkamer slopen en bint plaatsen

Ik wil de muur tussen de keuken en de woonkamer slopen en een bint plaatsen. De afmeting is 3 x 2,5 meter. Ik wil die binnen 1-2 maanden doen. Ik wil graag ook een tekening laten opstellen hiervoor. Graag ook iemand die kan helpen met de aanvraag bij de gemeente.

Bouwtekening en constructieberekening

Wij willen ons dak laten vervangen op het huis, bij keuken en de schuur want dat zit aan elkaar gekoppeld. Hiervoor hebben wij een tekening nodig voor de vergunning die we moeten aanvragen. Tevens moet er op de tekening een erker aankomen en evt een constructieve berekening van 1 muur in ons huis.

Aan-uitbouw keuken-woonkamer

Wij willen een stuk aan ons huis bouwen. Diep 4 m, breed 5 m. en een plat dak. Eèn muur staat (garagemuur). Compleet/casco , elektra en stucwerk etc zijn in overleg. De buitenkant moet gemetseld zijn, en er moet een halve fundering gelegd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Wandtegels plaatsen in keuken

Ik wil graag 4 wandtegels laten plaatsen als spatwand voor mijn keuken. Het zijn tegels van 120 X 60 cm. Ik ga de tegels binnenkort aanschaffen. Ik zou graag antraciet of "gun metal" tegelprofielen willen. De totale lengte van de muur waar de tegels op geplaatst moeten worden is 3,92 m. De keuken moet nog geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius