Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stuccen van slaapkamer en overloop:

stuccen van slaapkamer en overloop

Willen graag de slaapkamer en overloop gestuct hebben en afgewerkt met desnoods een spachtelputz. er zitten nu her en der wel kleine scheurtjes Het gaat om ongeveer 25 m2. aan plafonds en wanden die wij het liefst met glad pleisterwerk willen.
Onze klant uit Pernis Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stuccen van slaapkamer en overloop uit heel Nederland:

Nieuwbouwhuis afbouwen

Onze nieuwbouwwoning in Utrecht wordt begin 4e kwartaal opgeleverd en dat willen we graag laten "afbouwen" Hieronder een overzicht van wat er moet gebeuren. ZOLDER: - Dakkapel op zolder (ongeveer 4 meter) - Dakraam in studeerkamer - Zolder opdelen in slaapkamer, studeerkamer en badkamer (inclusief betegelen en sanitair in badkamer aanbrengen). - Eventueel vliering (nice to have) EERSTE VERDIEPING: - Houten deurkozijn en stompe deur aanbrengen voor 4 kamers - Afwerken betegeling badkamer (tbv vervallen deurkozijnen) - Sanitair ophangen in badkamer - Muur tbv inloopkast in slaapkamer - Deur aanbrengen naar berging boven garage BEGANE GROND: - Deuren en kozijnen aanbrengen 3 stuks - Plafond stuccen - Wanden vliesbehang aanbrengen Graag zouden we het eea in een gesprek nader willen toelichten en op basis daarvan een offerte willen ontvangen.

Drie behangklare betonmuren stuccen en schilderen

Ik wil graag de muren in mijn woning schilderen en stucen. Muur woning: ca 4 meter breed, 2,60 hoog. Muur slaapkamer 1: ca 4 meter breed, 2,60 hoog. Muur slaapkamer 2: ca 1,5 meter breed: 2,60 hoog. Muren zijn van beton en behangklaar maar wil geen behang maar geschilderd (gebroken wit) vanwege alle pitjes in de muur lijkt me stuccen nodig.

woning stuccen

Gaat om woonkamer 3,4 x 5,2m keuken 4,2 x 3m Hal 4,2 x 2,1m overloop 3x 2,1m slaapkamer 3,4 x 3m slaapkamer 3,1 x 3m Plafondhoogte hele huis 2,3 meter. Wanden zijn nu voorzien van spackspuitwerk In totaal ongeveer 75 m2 vloeren afplakken. Wij willen glad pleisterwerk als afwerking.

Renovatie 1e verdieping

Ik woon in een rijtjeshuis uit 1972. Ik wil de 1e verdieping van mijn huis renoveren: - moderniseren badkamer (2x3m) met nieuw tegelwerk, gelijkvloerse douche, plaatsen bad, hangend toilet, wastafel en radiator. Tevens, indien mogelijk, doorbreken buitenmuur voor plaatsen groter raam - Deur van badkamer naar aangrenzende slaapkamer dichtmetselen. - Stuccen 3 slaapkamers, hal en trapopgang (ong 90m2 muur en 40m2 plafond) - Plaatsen 3 nieuwe radiatoren - Ook wil ik mijn toilet op de begaande grond laten renoveren (9 m2)

Badkamer en twee toiletten renoveren

Oude badkamer en 2 toiletten verwijderen,een muur i.p.v. een deur (tussen de slaapkamer en de badkamer ) - Het verwijderen en afvoeren van het bad ,de douche,de wastafelsde ,radiator en de deur inclusief kozijn - Het dichtzetten van de deuropening en Het stuccen van de deuropening - Het aan-omleggen van de waterleiding,de riolering en de cv leiding - Het aanbrengen van wandtegels en vloertegels - Het aanbrengen van een draingoot - Het inwassen van de tegels - Het kitten van de badkamer - Het monteren van twee wastafels en een glazen wand - Het monteren van een douchemengkraan en een design radiator 2 Staand toiletten vervangen door hangtoiletten! - Het verwijderen en afvoeren van de wandtegels en het sanitair - Het monteren van een inbouwreservoir - Het aanbrengen van wandtegels ± 160 cm hoog en vloertegels - Het monteren van de fontein en de fonteinkraan

Kleine slaapkamer stucen

De muren van een kleine slaapkamer wil ik laten stuccen. Het gaat om ongeveer 20 m2. De muren zijn nu behangen met glasvezelbehang (ruitje). Ik heb al eerder gehoord dat dit eraf moet maar omdat het (deels) op gipsplaat zit, is dit bijna niet te doen. Op sommige muren trek ik het er zo af (dit zijn waarschijnlijk gipsblokken), op andere delen zit het zo vast dat ik mij afvraag of het er wel echt af moet. Ik ben er aan begonnen maar oppervlakkig trek je de bruine kartonachtige bovenlaag mee. Ik wil het stucwerk laten uitvoeren in de week van 18 september (liefst 2e helft van de week). Er zit een deur en een raam in de kamer en tegen één wand zit een centrale verwarming. Ik heb jullie telefonisch proberen te bereiken maar dat is niet gelukt. Ik ontvang graag zo snel mogelijk een offerte. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk op plafond en latex

Ik zou graag een plafond willen stuccen in de slaapkamer a 24 m2 en badkamer a 7 m2. Het is spachtelputz en eerst moet de huidige stucwerk (zit gaten in en is verouderd) verwijderd worden. Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 30

Plafonds laten stuken

LS, Graag offerte van plafond stuccen zodat wij deze kunnen sausen/latexen van onze badkamer. Nu is deze voorzien gipsplaten en we willen dit netjes laten afwerken. Tevens willen we een slaapkamer sausklaar laten stucen over een bestaande stuclaag. Startdatum in overleg. Graag contact via mail Alvast bedankt! Groeten, plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woonkamer laten spachtelputzen

Het gaat om de woonkamer waar we spachtelputz willen, deze is ongeveer 60 m2. Daarnaast hebben we ook nog ongeveer 15 m2 in de hal dat we glad afgewerkt willen hebben en eventueel een slaapkamer van ongeveer 30m2. Deze moet ook glad worden. Na de nieuwbouw is er een dun afwerklaagje stuc op de muren gesmeerd en geschilderd. Dat is overal de ondergrond voor het nieuwe stucwerk. Er is nog geen datum, we willen eerst de kosten weten of we inderdaad laten stuccen. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Slaapkamer met spachtelputz stucen

Slaapkamer stuccen ca. 30 m2 wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)