Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor badkamer beton stucen:

Badkamer beton stucen

Ik ga volgende week een nieuw appartement in. Het is bestaande bouw uit 2014 (netjes alles). De bakker is heel standaard met witte wandtegels. Ik wil 2 of 3 muren met betonstuc laten doen. Totale oppervlakte is ongeveer 10 m2. En ben erg benieuwd wat ik daar bij jullie voor moet aanhouden qua offerte.
Onze klant uit Oegstgeest (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer beton stucen uit heel Nederland:

Wanden van de douche voorzien van beton ciré

We zoeken een goede klusser die kan helpen met een kleine verbouwing van de badkamer. Het betreft alleen een opknapbeurt van de douchecel. Het werk bestaat uit: -Douchegoot plaatsen -Eventueel drempel plaatsen (weet eigenlijk niet wat gebruikelijk is). -Wanden en vloer met beton ciré smeren. de wanden zijn ongeveer 1 meter x 2,50 - 2,60 meter hoog. -Installatie nieuwe douchedeur. Breekwerk doe ik zelf dus je kunt direct aan de slag met het echte werk. Douchecabine en tegels van de wanden verwijder ik zelf. Ik weet nog niet precies wat er onder de huidige douchebak vandaan komt, maar ik verwacht bij de afvoer minimaal loodgieterswerk. (We willen een douchegoot en de huidige stop zit in ieder geval aan de voorkant van de douchebak). We durven niet te zeggen of de afvoer ook echt daar zit. Dat weet ik wanneer de douchebak weg is. Een douchedeur regelen we zelf en die willen we eventueel door u laten installeren. Een kraan en stang regelen we ook zelf en die installeer ik ook zelf.

Badkamer geheel renoveren

De badkamer is zeker 50 jaar oud en willen we geheel renoveren. We willen het bad eruit, daarvoor in de plaats een inloop douche. Alle leidingen en afvoer zou verandert moeten worden. De radiator moet eruit en we willen vloerverwarming. Wat voor soort geschikt is willen we graag advies over. We willen een tussen muurtje plaatsen voor de inloop douche. We breken alles zelf af. Op het plafond zit hout, dit halen we ook weg en we weten niet wat eronder zit. Hetzelfde geldt voor de vloer. misschien dat er beton onder zit. De badkamer is ongeveer 2,21 x 2,5 meter en ongeveer 2,25 meter hoog. Alles zou geplaatst moeten worden. We willen tussen april en september beginnen.

Badkamer wanden en plafond stucen

Wij zijn opzoek naar iemand voor het stucen van de badkamer. Het plafond willen we glad gestuct en heeft nu een fijn korrel profiel. De wanden willen we met beton crepi gestuct hebben. De wanden zijn ongeveer 20 m2 en het plafond ongeveer 15 m2.

Beton stuc aanbrengen badkamer

Ik wil graag gekeurde beton stuc laten aanbrengen in de badkamer. De oppervlakte bedraagt 25 m2.

Badkamer stucen met betonlook

Wij willen de wanden van onze badkamer voorzien van nieuwe beal mortex beton laag. De oude is niet goed gedaan en is door water aangetast. Ik weet niet of de oude laag verwijderd moet worden en ik weet ook niet zo goed of ik dit zelf kan/ mag? Het gaat om een laag van ongeveer 2 mm. Het gaat om ongeveer 12 m2.

VBI renovatievloer plaatsen + vloerverwarmingssysteem nat

Voor de jaren 20 woning die wij hebben gekocht willen we eind februari/begin maart 2020 de houten vloer laten vervangen door een VBI renovatievloer standaard (stalen liggers, gewapende betonnen druklaag). Dit gaat om 58 m2. Indien mogelijk, graag inclusief in het beton leggen van vloerverwarming met nat systeem op de gehele begane grond van ongeveer 58 m2 en daarbij in de badkamer/wc van 9 m2 op de 1e verdieping (m.b.v. lewisplaten). Het verwijderen van de oude vloeren doen wij zelf. Het gaat om een benedenverdieping van 58 m2. De kamer is 9660 meter lang en 3688 meter breed. De keuken/gang/bijkamer zijn samen 9660 meter lang en 2430 meter breed.

Nieuwbouwappartement stucen

Open keuken woonkamer, 1 slaapkamer, 1 washok, 1 gang. Badkamer en wc hoeven niet. Beton zal de oplevering Het gaat om ongeveer 50m2 die ik met glad pleisterwerk wil afwerken.

2 badkamerwanden met beton ciré toepassen

In 2 badkamers in een nieuwbouwwoning op kale onafgewerkte muur met gipsblokken/gasbeton beton ciré aanbrengen. Het gaat om 1 muur per badkamer (de rest is betegeld). De kleur helder wit. (ca RAL 9016)

Badkamer stucen, inloopdouche vergroten, badmeubel verwerken met beton circe

Goedemiddag, Graag zou ik een offerte willen opvragen voor het volgende: We hebben reeds een appartement gekocht, waar wij graag de badkamer van willen verbouwen/renoveren. Ik heb op internet het een en ander opgezocht en kwam op het idee dat we de badkamer graag willen laten stucen. Van Beton Circe bijvoorbeeld las ik dat dit een goede optie is. De badkamer is 2,93 m x 2,49 m en 2,95 m hoog. We willen graag het bad verwijderen, een ietwat grotere inloop douche maken (dus het huidige muurtje doortrekken, afmetingen weten wij nog niet) en het badmeubel/kastjes ‘vast’ verwerken met ook de beton circe. Ik heb eventueel foto's van de huidige badkamer en voorbeeld foto's van wat we voor ogen hebben. Het bad voeren wij zelf af. Graag zouden wij een prijsindicatie hiervoor ontvangen en de mogelijke ‘ levertijd’ , beschikbaarheid om dit project te gaan doen. We krijgen de sleutel 25 november, dus dan zouden eventuele exacte metingen etc. gedaan kunnen worden. Ik hoor het graag.

Vervangen van een sanibroyeur

Ik heb in de badkamer van mijn woning een wc met sanibroyeur compact 43. De sanibroyeur klinkt alsof er met een drilboor in beton wordt geboord als we doortrekken en ik wil dus een nieuwe laten plaatsen. Het gaat om aanschaf, plaatsen en aansluiten van een zo stil mogelijke sanibroyeur/saniturbine en het afvoeren van de huidige sanibroyeur.

Partners

Partners van Casius