Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gang stucen in oude woning:

Gang stucen in oude woning

Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)
Onze klant uit Numansdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gang stucen in oude woning uit heel Nederland:

Nieuwbouw woning stucen

Graag zou ik een offerte aan willen vragen voor het glad stuken van onze woonkamer, keuken en gang. Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucen met gladde pleister

Muren van de gang, slaapkamers en woonkamer/openkeuken stucen. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gang en kamer stucen

Voor het opknappen zou ik graag stucwerk willen hebben in plaats van behang. Ik ben telefonisch slechter bereikbaar dan de e-mail. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Huis laten stuken

Ik wilde graag een offerte voor het stucen van ons huis. De muren zijn nu van schoon metselwerk hier willen wij spachtelputz ophebben. Het plafond wordt vervangen en deze willen wij helemaal glad gestuct hebben. Het gaat dan om de woonkamer/keuken en gang. Ik heb de foto\'s bijgevoegd. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Klus in huis: gipswand plaatsen en stucen

Om een lekkage op te zoeken, is een wand in mijn gang opengebroken. Deze moet weer hersteld worden: Isolatie aanbrengen, gipswand plaatsen en stuken. Alles moet weer mooi aansluiten bij de muur die nog intact is. Een andere klus is de volgende: Omdat ik vloerverwarming laat aanleggen, verwijder ik in de woonkamer 3 radiotoren. Achter de radiatoren is nooit gestuct dus dat moet alsnog gebeuren. Het gaat dus om kleine oppervlakten. De muur is gedaan met spachtelputz.

Stucen van gang, trapgat, overloop en slaapkamer

Ongeveer 35 m2 stucwerk. Primer zit er al op en stucloper ligt al op de vloer. Ik wil het graag sausklaar afgeleverd hebben. Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woning opnieuw stucen, schilderen en freeswerk uitvoeren

Ik wil graag in een bestaande woning de muren en plafond van de woonkamer en gang laten glad pleisteren en daarna wit schilderen. Maar ook wil ik dat er mee gedacht wordt aan oplossingen voor de scheuren. Ook lichtpunten en wandcontacten dozen verplaatsen met freeswerk. Wanden Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Woning renoveren

Betreft verschillende werkzaamheden in nieuw aangekocht huis. Op begane grond: deur verwijderen en muur tussen gang en woonkamer dichten. Plafond woonkamer stucen. Aanleg toilet en kast op de gang. Op 1e verdieping: deur verwijderen en muur tussen keuken en gang dichten. Plafond keuken stucen. Plafond slaapkamer stucen. Op 2e verdieping: plafonds 2 x slaapkamer stucen. Tevens diverse schilderswerkzaamheden in gehele huis, in ieder geval muren en plafonds witten. De klant wil graag in contact komen met de vakman om over de verbouwing te spreken aangezien hij nog veel vragen heeft. De werkplek is goed bereikbaar. Voorgaand telefonisch contact zou wijs zijn.

Stucen in de nieuwbouwwoning

De opleveringsdatum is een prognose. 1e Kwartaal 2018. Het gaat om een sociale huurwoning. Ik wil graag de woonkamer en gang glad laten stucen en afhankelijk van de prijs misschien ook laten spuiten of latexen. Huisnummer is nog niet zeker, w.s. 29 Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwanden stucen of schilderen

De prognose is dat mijn sociale huurwoning 1e kwartaal 2018 wordt opgeleverd. Ik wil graag iig de muren van de woonkamer en gang (gibo) glad laten stucen en evt. Laten latexen of spuiten, afhankelijk van de prijs. Totaal 48m2. Dat is gemeten incl. 2 deuren in de gang.

Partners

Partners van Casius