Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor bungalow laten stukadoren:

Bungalow laten stukadoren

Bestaande bungalow aan het verbouwen wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Maassluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bungalow laten stukadoren uit heel Nederland:

Dakopbouw platdak 50m2

Wij hebben een bungalow en willen een opbouw daarop. Ik heb een aantal van onze wensen/ ideeën hieronder neergezet. Ik ben benieuwd wat jullie hierin kunnen betekenen en welke vragen dan nog meer beantwoord moeten worden. - Ergens in 2019 (in overleg bekijken) - Ongeveer 50 m2 - Slaapkamer (12 m2), badkamer (8 m2) (douche, bad, wastafel), inloopkast (8 m2), hal (5 m2), hobbykamer (12 m2), wc (3 m2). - Plat dak (goed geïsoleerd), rechte gevel - Aanleg elektra, cv en badkamer apart (wel interessant om te zien wat de meerprijs is als jullie dat ook doen) - Afwerking buitenkant: Onze huidige geven is gemetseld, wit geverfd. We willen de zelfde look krijgen. We denken aan steensprits en die wit verven. Dat is wellicht veel voordeliger dan alles metselen. - Trap van hal beneden naar hal boven. - Draai kiepramen met horren en vaste ramen met ventilatieroosters - Houten kozijnen, afgelakt. - Binnenmuren niet afgewerkt. Nog stukadoren.

Bungalow van binnen stukadoren

Wij hebben een patio bungalow gekocht waarvan de plafond en wanden gestuct dienen te worden. Plafonds worden vernieuwd met stukplaten 40 cm breed. De wanden in de woonkamer zijn nu voorzien van schoon metselwerk. Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw aan buitenzijde stukadoren

Het betreft een nieuwbouw bungalow die ik in zijn geheel aan de buitenzijde wit wil laten stuken. Buitenwerk Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Nieuwbouw glad stukadoren

De begane grond van onze bungalow wordt opgeleverd met gestuukte muur op kalkzandsteen. Wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Buitenmuur van de woning en een tuinmuurtje stukadoren

Wij hebben op een gedeelte van de buitenmuur van onze woning stucwerk en willen dat graag laten uitbreiden. Op onze patio willen we buitenstuc laten aanbrengen op een muur en aansluitend op een tuinmuurtje. Op dit muurtje moet ook een latei worden aangebracht. Het gaat om in totaal 9 m². Er is geen steiger nodig, alles is op de begane grond van een bungalow. Wij laten de situatie graag even beoordelen en ontvangen daarna een offerte.

Bungalow stukadoren

Ik wil de muren en de plafonds gestuukt hebben. Plafonds: de hal, de huiskamer, de 1e slaapkamer, een 2e slaapkamer, de wc, de douche en de bijkeuken. Muren: de huiskamer, de wc, de hal, en de bijkeuken, 1e slaapkamer, 2e slaapkamer. Het gaat om een bungalow. De bungalow is 8.30 bij 13.75 meter met een plat dak.

Nieuwe bungalow bouwen

De gegevens m.b.t. het maken van een offerte. 1. Het verzoek om de offerte uit te splitsen in de volgende onderdelen: A. Casco (incl. buitenkozijnen en deuren en glas) B. Voorstel warmte voorziening zonder gas (bv. hybridepomp en zonnepanelen) en vloerverwarming. C. Aanleggen elektriciteitsvoorziening D. Stukadoren (schuurwerk) E. Tegelzetten incl. voorstel vloertegels 60x60 (grijs/antraciet) en wandtegels 30x60 (grijs/antraciet) F. Binnen kozijnen en lift schuifpuien (voorstel materiaal en plaatsen) G. Keuken en badkamer (materialen worden geleverd) H. Zwevende polycarbonaat (10 mm antraciet) op hardhouten constructie. De grondslag is dermate dat kan worden volstaan te funderen op staal. Er is sprake van een gesloten grondbalans. De gevelsteen mag eenvoudig zijn maar moet wel donker zijn. (richting antraciet). De voorkeur gaat uit van verlijmen zonder voeg. Aan de zijde van de overkapping kan worden volstaan met stucwerk.

Plafond schilderklaar stukadoren

Het betreft een nieuwbouw bungalow met een plafond van ongeveer 160 m2. Dit is een schilderklaar gipsplafond. Plafond Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Buitenmuren stukadoren van bungalow

We hebben een gelijkvloerse bungalow uit de jaren 70. Daarvan moeten een aantal bakstenen buitenmuren worden gestuukt. Het gaat om ongeveer 40 m2. Er zitten drie ramen in deze muren. We willen graag een middel grijze kleur in het stucwerk. De ondergrond bestaat uit vrij grove bakstenen. Isolatie is aan de buitenzijde niet nodig. De muren zijn 2,5 meter hoog. We willen de werkzaamheden omstreeks maart of april 2016 laten uitvoeren. Wij zijn het best bereikbaar op woensdag- en donderdagavond en de gehele vrijdag, om het werk door te spreken en op te nemen.

Buitenwerk spachtelputzen

Buitenzijde woning stukadoren. Vrijstaande bungalow jaren 80 gebouwd. Buitenwerk Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz