Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor lambrisering verwijderen en muren stucen:

Lambrisering verwijderen en muren stucen

Lambrisering (alleen plint) moet worden verwijderd plus ingebouwde verlichting. Wanden Vierkante meter: 12 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lambrisering verwijderen en muren stucen uit heel Nederland:

Trappenhuis renoveren in VvE complex

Namens een VvE in Amsterdam wil ik graag een offerte aanvragen voor de renovatie van onze gemeenschappelijk trappenhuis. Verwijderen en afvoeren loszittend stucwerk Opnieuw stuccen waar nodig en schilderen van alle muren en het plafond - Verf op muren moet afwasbaar (maar mat) zijn Fasten squeaky stair treads Lay carpet with underlay for sound dampening Schilderen van al het houtwerk (balustrades, lambrisering etc.) - above moulding in light colour (white/off white); below moulding in grey and ceiling where needed Paint bannister black Encase meterkast in box Infresen en uit het zicht wegwerken elektra/telefoon/datakabels etc. die nu in het zicht zijn (ook die in een kabelgoot) Verwijderen/afkoppelen alle onnodig kabel- en leidingwerk, kabelgoten Verwijderen en vervangen lichtknoppen door lichtsensoren Plaatsen verlichting (aangeleverd door opdrachtgever), en 1 nieuwe lichtpunt bij voordeur maken Repareer lichtpunt buiten voordeur Install mail organiser and buggy hook

Schuifdeur en wand monteren

Graag een offerte voor twee klussen: Plaatsen van een wand circa 1.30 bij 3 meter midden in de ruimte. In de wand komt een schuifdeur met de afmeting van ongeveer 3 meter. De pui over komt te liggen tegen de volle hoogte en dient op maat gemaakt van hout in oude stijl. Daarnaast wil ik graag een boekenkast achter de hoge keuken kasten laten bouwen met een hoogte van 3 meter bij 1 meter. Verder is er nog divers aanheelwerk in verband met verwijderen van een kozijn en gaskachel. Verplaatsen en aanpassen van de bestaande lambrisering en divers electra werk. Tekenwerk is beschikbaar op schaal. Startdatum vanaf 26 mei. Keuken wordt in mei geplaatst.

Trapgat en gang stucen

Ik heb schade aan de wanden in het trapgat, die ik wil laten herstellen. Het gaat om 7 m2 met een gladde afwerking inclusief latex, wit. Deze kosten worden vergoed voor de verzekering. Hiervoor heb ik op voorhand een offerte nodig, welke goed gekeurd moet worden voordat de klus gegund kan worden. Tegelijkertijd wil ik de wanden op de aansluitende gang laten stuken. Hier zal ik zelf de lambrisering en behang verwijderen. Ik verwacht dat achter de lambrisering, een gladde muur zit. Dit gaat om ongeveer 35 m2. Graag wil ik een gladde afwerking, sauzen zal ik zelf doen. Hiervoor hoeft geen offerte of goedkeuring van de verzekering voor te zijn, omdat ik dit zelf betaal. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Sloop van keuken, lambrisering en vloeren

Vanaf 10 oktober dienen de volgende werkzaamheden uit gevoerd te worden: - Keukenkastjes, tegels tegen de wand, apparatuur en een werkblad verwijderen; - Lambrisering in de hal van 2.40 meter hoog bij 3 meter lang verwijderen; - 2 Niet dragende muren van glas en hout verwijderen. Deze zijn ongeveer 3 meter breed en 2.40 meter breed; - Houten en tegel vloer verwijderen op de gehele begane grond. Dit is totaal 80 m2 groot. Separaat wil ik graag weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van het puin.

Diverse sloopwerkzaamheden en egaliseren van vloeren

Wij hebben een woning gekocht uit bouwjaar 1964 en krijgen daarvan volgende maand de sleutel. We willen direct na de overdracht op 10 oktober laten starten met diverse werkzaamheden. We willen 2 binnenmuren laten verwijderen. Dat zijn geen draagmuren. Ook willen we 2 parketvloeren en een tegelvloer in de entree laten verwijderen. In de keuken moet een lambrisering en oude keukenkastjes worden verwijderd. De vloeren moeten geëgaliseerd worden in verband met de aanleg van elektrische vloerverwarming. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. We kunnen zeer binnenkort met u de woning bezoeken om het werk op te nemen. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Vloeren slopen en egaliseren

Wij willen 2 parketvloeren (40 m2 en 15 m2, tegelvloer(13 m2), lambrisering en twee muren (niet draagmuren) laten verwijderen. Vloer moet worden geëgaliseerd tbv aanleg elektrische vloerverwarming en vloertegels. Alles begane grond.

Toilet verbouwen

Ik wil mijn toiletruimte graag laten renoveren. Het oude staande toilet laat ik daarbij graag vervangen door een inbouwtoilet en ik wil er ook een fonteintje laten plaatsen, dat is er nu nog niet. De huidige lambrisering laat ik graag verwijderen en de zijwanden wil ik laten stuken. Op de vloer en de ombouw van de inbouwunit wil ik tegelwerk. De hoofdkraan van de waterleiding moet ook worden verlegd, want deze zit nu in de toiletruimte. Ik wil de klus graag binnen ongeveer 2 maanden laten uitvoeren, het liefst op korte termijn. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Trappenhuis schilderen en stuken

Het betreft het trappenhuis van pand op 1,2 en 3 hoog. Houtwerk en schilderwerk is in redelijke staat. De muurverf laat op sommige plekken los. Bijzonderheden: De kozijnen van de ramen naar buiten zijn van kunststof, goed schoonmaken maar niet meeschilderen. Er ligt tapijt dat moet worden afgedekt. Er moet her en der gestuct worden. Omvang: Een voordeur schilderen, redelijk eenvoudig. Drie appartementsdeuren. Twee kasten. Twee kozijnen, dagkanten en vensterbanken. Trap met 30 bewerkelijke spijltjes, een leuning 24 strekkende meter. Een meterkast. Lambrisering ca 50 m2. Latexwerk ca. 100 m2. Behandeling: Houtwerk schoonmaken. Slecht hechtende verflagen verwijderen. Het geheel schuren voor goede hechting en dekkend aflakken. Schoonmaken lambrisering, licht schuren, kleine gaten vullen, grote oneffenheden verwijderen, dekkend aflakken met watergedragen zijdeglans lak. Muren stabiel maken, oneffenheden verwijderen, her en der schuren om structuur te verwijderen. Het geheel dekkend schilderen in goede kwaliteit latex. Stucwerk: Er moet gestuct worden op sommige plekken omdat de onderlaag te onstabiel is of de pleisterlaag loskomt. Kleurstelling: Het tapijt is blauw. Kleuren muren RAL 9016. Lambrisering en houtwerk grijs, zijde glans. Leuning zwart, hoogglans. Kasten grijs of grijswit.

Wanden in de woonkamer glad stuken

Mijn woonkamer is nu voorzien van een lambrisering en sierpleister op de wanden. Ik ga die lambrisering verwijderen en wil daarna 60 m² wanden laten glad stuken. Ik wil dit graag nog deze zomer laten verzorgen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Binnendeur vervangen door dubbele binnendeuren met bovenramen

Wij hebben tussen onze gang en woonkamer een kozijn met daarin een paneeldeur. Wij willen die geheel laten verwijderen en de kozijnopening in die muur laten verbreden. Daarna willen wij er een nieuw kozijn met 2 openslaande binnendeuren met roedeverdeling en ruitjes in laten maken van in totaal 210 x 150 cm. Boven die deuren moeten in dezelfde stijl 2 ramen worden geplaatst. Een voorbeeldfoto is bijgevoegd. In de gang zit een radiator op de muur en deze moet verplaatst worden. In de woonkamer zit een stopcontact dat verplaatst moet worden. Ook moet er een houten lambrisering worden aangepast. We willen alles netjes laten afwerken,inclusief schilderwerk. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.