Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor voorgevel opknappen:

Voorgevel opknappen

De buiten gevel op nieuw afsmeren met mooie hoek afwerking iets verdikt lijkt dan op stenen blokken Buitenwerk Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorgevel opknappen uit heel Nederland:

Gevel opknappen

We willen 2 voorgevel waar vochtplekken terug blijven komen laten opknappen met stedentrip matjes. Welke prijs moeten we aan denken?

Opnieuw stucen van voor- en zijgevel en herstellen scheurvorming

We hebben een woning uit 1870, waarvan onlangs de kozijnen zijn vervangen. De voorgevel (ong. 10m2) moet nu worden opgeknapt met stucwerk. Momenteel zit er scheurvorming in de voorgevel. De zijgevel wil ik op een nader te bepalen moment laten opknappen. Ik zou graag 2 aparte offertes willen ontvangen voor het opknappen van de voorgevel en zijgevel.

Voorgevel van een herenhuis opknappen

Ik zoek een gevelspecialist die de voorgevel van mijn woning kan renoveren. De gevel meet ongeveer 7 breed en ca 8 a 9 meter hoog. Er zitten drie ramen boven, twee beneden +voordeur dus het betreft werk voor ongeveer 15 m2. Het onderste gedeelte betreft een hoge hardstenen rand van ca. 75 cm. (deze komt wat los van de muur. Er nu een kier van ongeveer een cm) Wat betreft de voegen gaat het met name om de gevel tussen de twee etages. Daar zijn de voegen verschillend van kleur (lijkt vocht) en zitten op diverse plekken scheuren en lijkt los te zitten.

Gevel renoveren en nieuwe lateien aanbrengen

Wij wonen in een kleine woonboerderij met stucwerk op de buitenmuren. Wij willen de voorgevel van de boerderij laten opknappen. We denken aan het plakken van brede steenstrips of platen met een steenprofiel in de kleur wit, grijs of marmer. De onderzijde van de voorgevel is 7 x 4 meter. Daarboven is er een driehoekvorm, 0,5 (7 x 4). De voorgevel heeft 4 ramen van elk 2,5 x 1 meter. Er moeten ook nieuwe lateien worden aangebracht. Ik bezit zelf een goede steiger voor dit werk. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en sta open voor advies. Ik ontvang graag een gedetailleerde aanbieding.

Glas-in-lood ruiten opknappen en kozijn met glas-in-lood maken

In de voorgevel zit momenteel een geschilderd plaklood ruitje, welke rechtstreeks in de muur gemetseld zit. Wij willen hierin graag een kozijn laten plaatsen en de ruit dient te worden vervangen. Zie bijgevoegde afbeeldingen. De kozijn maten gemeten in-de-dag zijn: 88 cm breed, zijkanten 37 cm hoog, hoogste middenpunt 47 cm. Materiaal mag hardhout of kunststof, dit hangt van de offerteprijs af. De ruit dient te worden vervangen volgens het reeds aanwezige ontwerp en als glas-in-lood ruit in het nieuwe kozijn te komen. Hiervoor plaatsen wij een aparte opdracht, maar als u beide opdrachten aan kunt nemen of ons kunt verwijzen naar een glas-in-lood restaurateur, dan horen wij graag van u. Daarnaast hebben wij 2 originele glas-in-lood panelen (uit 1941) en deze dienen gerestaureerd te worden en dusdanig verstevigd dat zij in een openslaande deur kunnen worden geplaatst. Origineel zaten zij in schuifpanelen. Wij willen ze graag opnieuw in het huis plaatsen, maar dan in openslaande deuren. Graag willen wij de panelen in zo'n origineel mogelijke staat houden. Mocht u de objecten eerst willen komen bekijken alvorens u offerte op kunt maken, dan bent u van harte welkom. Wel graag vooraf even bellen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er iemand aanwezig is op ons adres. Er is geen haast bij.

Erker renoveren

Wij hebben aan de voorzijde van onze woning een oude erker, die aan vervanging toe is. De woning staat 'op staal' gefundeerd, 60 cm diep. De fundering is gebroken en dat heeft tot scheurvorming geleid in de voorgevel. Die scheur is overigens stabiel. De scheur is ook zichtbaar in de gemetselde muur onder de erker. Ik wil die muur ook laten opknappen. De stenen rondom de scheur moeten vervangen worden. Verder wil ik al het hout van de ramen en kozijnen laten vervangen. Als het mogelijk is wil ik het zinken dakje sparen, dat ziet er nog heel goed uit en er is geen lekkage. De erker is 190 cm hoog, 80 cm diep en 220 cm breed. In de vernieuwde erker moet weer isolatieglas worden geplaatst. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten opmeten en beoordelen en ontvang daarna een offerte.

Facade tuinhuis opknappen, ramen vernieuwen en isoleren

Ik heb een huis in Haarlem van rond 1900. Nu moeten er een aantal klussen worden gedaan en het liefst met inachtneming van de originelen staat. De facade/voorgevel van het tuinhuis moet opgeknapt worden en de ramen aan de voorzijde vernieuwd en geïsoleerd. Het gaat om 7 ramen. Wilt u hier een offerte voor maken? Graag per mail contact opnemen, dan kan ik u direct foto's sturen van de huidige situatie.

Voorgevel opknappen

Het gaat om de voorgevel van mijn woning begane grond en eerste verdieping. Als ik de ramen en houten gevelbekleding ervan aftrek gaat het om ongeveer 14 m2. De voorkant ligt op het Zuidwesten en krijgt veel wind en regen. Delen van de gevel zijn zwart en er zit ook een geel-groene aanslag en soort moskorst op. Met hoge druk hete stoom reiniging is het er wel van af te halen.

Gevel laten opknappen

De voorgevel van de 2 onder 1 kap woning dient te worden opgeknapt. Het gaat om beide woningen. De voegen zijn slecht en dienen te worden vervangen. Daarnaast zal de vakman de gevel verder moeten beoordelen. De gevel is totaal 12 meter lang en ongeveer 6 meter hoog.

Houtwerk opknappen en schilderen

Het houtwerk van de voorgevel opknappen en het hele pand schilderen. Het houtwerk betreft de voorkant van de woning tot aan de dakgoot (totaal 4 verdiepingen). Op de eerste en tweede verdieping zitten houten platen op de gevel, op de zolder een dakkapel en verder gaat het om kozijnen. Het betreft een rijtjeswoning. Oppervlakte van de gevel is onbekend.