Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor jaren 30 woning stuken na verbouwing:

Jaren 30 woning stuken na verbouwing

Onze jaren 30 woning wordt op dit moment helemaal opgeknapt. We willen het vervolgens laten stuken. Het gaat om 80 m2 aan wanden, met als ondergrond giboblokken. Hier willen we glad pleisterwerk. Verder willen we ons plafond (50 m2) ook met glad pleisterwerk afgewerkt hebben. De ondergrond is hier van gipsplaten.
Onze klant uit Heinenoord (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jaren 30 woning stuken na verbouwing uit heel Nederland:

Badkamer stucen beton cire

Wij hebben een jaren 30 woning waarin we de badkamer willen laten stucen met beton cire (op de wanden en de vloer). De wanden zijn circa 30 m2, de vloer rond de 8 m2. Huidige ondergrond zijn gipslaten van 60 cm wanden. Plafond 2.50 meter hoog

Houten vloeren wit verven

Werkzaamheden zouden zijn op het schuren, schoonmaken, verven met wit en lakken van: - een grenen geoliede vloer van 40 m2 in de woonkamer/keuken op de begane grond en - de vloeren in twee slaapkamers op de tweede verdieping a 21 m2 (houtsoort onbekend, maar lijken originele vloeren van jaren 30 woning), in een woning in Leiden. Startdatum van werkzaamheden in overleg, maar voorkeur gaat uit voor half september 2020.

Vloer vervangen

Ik heb interesse in het laten leggen van een granitovloer in ons aankomede jaren 30 huis in Haarlem. Het gaat om: (let op: afmeting zijn obv de funda maten) vloer in de gang: van 3.54 x 0.9 meter vloer in de wc: 0.9 x 1.09 meter badkamer 1e verdieping: 3 x 1.78 meter hal: klein herstel: van de zwarte rand in de hal is een klein stukje afgebrokkeld, dat graag herstellen. alle vloeren: zwarte rand en beige binnenkant Optioneel: obv jullie website ben ik ook benieuwd naar een keukenblad van granito: zou u in de offerte ook de kosten mee kunnen nemen van een keukenblad van 3 meter? Verder nog een vraag: Hoogteverschil: heb ik begrepen dat ten opzichte van de bestaande granitovloer een nieuwe granitovloer altijd dikker is dan de al bestaande en daardoor altijd hoger ligt. Wat is jullie ervaring daarmee? Zijn er bijvoorbeeld ook verschillende diktes mogelijk? Zoals hierboven aangegeven is de vloer in de hal al granito, maar zou het ontzettend mooi vinden om dit ook door te trekken in de gang, waar nu een houten vloer ligt. Dit wil ik alleen als het hoogteverschil niet te groot wordt en nog op te vangen is door een dorpel. Ik ben benieuwd naar: jullie offerte beschikbaarheid in november / december Alvast bedankt voor uw reactie. En mocht u nog meer vragen hebben, voordat u in staat bent de offerte te maken, hoor ik dat uiteraard ook graag.

Vervangen van groepenkast, nieuwe groepen aanleggen

Het gaat om een jaren 30 huis. Het huis staat niet leeg, maar de slaapkamer op 1e verdieping staat leeg en tussenruimte bodem-plafond begane grond is bereikbaar. Werkzaamheden: meterkast vervangen met 3 fasen, 8 groepenkast. Nu zijn er 3 groepen: 1 voor 1+2 verdieping, 1 voor droger+wasmachine, 1 voor overige begane grond inclusief keuken (inductie platen). Elektra begane grond niet nodig te vervangen, de staat is goed. 1 nieuwe groep voor inductieplaat en oven nodig, 1 nieuwe groep voor schuur en buiten nodig. Elektra 1 verdieping: wordt per stappenplan apart vernieuwd. 1 nieuwe groep voor badkamer nodig (alleen kabel voorbereiden, het wordt nadat de badkamer wordt vernieuwd aangesloten). Elektra 2 verdieping: wordt per stappenplan apart vernieuwd.

Voor en achter gevel isoleren

Betreft een jaren 30 woning. Het gaat om het thermisch isoleren van de voor en achter gevel wanden op de beganegrond en de eerste verdieping. De woning is 7m breed en heeft verdiepingshoogte van 3m. Het te isoleren deel is ongeveer 40 m2. Er zit groot raamwerk, ik vermoed dat de helft van het oppervlakte van de gevel beglazing is. Doel is om een zo hoog mogelijke isolatie waarde te halen Rd +/- 3.5. Ik heb zelf al Unilin PIR platen die eventueel gebruikt kunnen worden.

Appartement renovatie

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Het gaat om een appartement van 78 m2 uit de jaren 30. De klus bestaat uit: - vernieuwen elektra (toevoegen groepen aan meterkast) - plaatsen van nieuwe wanden (~8m in totaal) - kleine reparaties in wanden - verplaatsen van CV ketel - badkamer maken op bovenverdieping (badkamermeubels zullen wij zelf plaatsen). - stucwerk in de gehele woning De woning is nu helemaal gestript, graag zou ik iemand langs laten komen om de klussen te beoordelen en een offerte op te maken. Aangezien we zelf deel van de klussen willen doen ben ik op zoek naar een gedetailleerde offerte waarin duidelijk staat welke klussen wanneer uitgevoerd kunnen worden.

Openslaande tuindeuren

Ik wil graag mijn openslaande tuindeuren laten vervangen in bestaand kozijn (dus alleen de deuren, kozijn is nog goed en ben bang voor schade want betreft jaren 30 huis) Is dat mogelijk?

Slaapkamer, woonkamer en gang geluidsdicht maken en isoleren

Graag zou ik mijn slaapkamer, woonkamer en gang geluidsdicht willen maken. Dit zodat er geen geluidsoverlast bij de buren komt. Het betreft een appartement uit de jaren 30 met een houten fundering. De woonkamer is 28 m2, de slaapkamer 12 m2 en de hal is 10 m2. Het gaat dus om maximaal 50 m2.

Alle elektra in een jaren '30 woning renoveren

Ik zoek een elektricien die alle elektra van een jaren '30 woning kan vervangen. Het betreft een nieuwe groepenkast met 10-12 groepen. Er zijn 3-fasen aanwezig. Betreft een woning met drie verdiepingen. Het vervangen van de kabels et cetera is ook nodig. De woning is 150 m2. Sleufwerk kan met de aannemer besproken worden.

Tochtend pannendak isoleren jaren '30 tussenwoning

Ons jaren '30 tussenwoning met pannendak is in 2001 aan de binnenzijde geïsoleerd het tocht echter nog altijd door kieren en daardoor veel warmteverlies. Wij zijn benieuwd naar de kosten voor aanvullende isolatie. Graag advies van een vakman wat te doen. Hetzij buiten, hetzij binnen.

Partners

Partners van Casius