Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor buitenmuur laten spachtelputzen:

Buitenmuur laten spachtelputzen

Buitenwerk Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz
Onze klant uit Hagestein (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuur laten spachtelputzen uit heel Nederland:

Muur spachtelputzen of spackspuiten

Ik ben op zoek naar iemand die de buitenmuur van het huis van mijn schoonouders kan spackspuiten en opfrissen. De muur is ongeveer 5 m2. Ook moeten de vloeren (25 m2) afgeplakt worden. De huidige ondergrond betreft los schilderwerk.

Buitenmuur spachtelputzen

Buitenwerk Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Buitenmuur spachtelputzen

Ik zou graag de buitenmuur laten spachtelputzen. Buitenwerk Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Buitenmuren stuken

Graag een offerte voor spachtelputzen van een buitenmuur. Het betreft de achtergevel van de woning met raampartijen en deuren. Op dit moment is het metselwerk, in totaal is het ongeveer 30 vierkante meter. Betreft alleen de begane grond. We willen dit graag laten afwerken met spachtelputz, het voorstrijken kunnen we zelf doen. Graag ontvang ik een offerte.

Buitenmuren laten spachtelputzen

Buitenmuur op isolatie eerst onderlaag met verstevigingsbalk daarna spachtelputz in kleur werk is op vakantie park. Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz

Herstellen gat en spachtelputzen buitenmuur

Het betreft het herstellen van een gat in de buiten muur. Deze is na onderzoek vanwege lekkage gevonden. Professionele materialen zijn aanwezig. Buitenwerk: 5 m2 Huidige ondergrond: diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz Het kan/moet op zeer korte termijn uitgevoerd worden. Liefst komende week, week 30.

Vakantiewoning van buiten stukadoren

Van een vakantiewoning laat het voegwerk van de gemetselde buitenmuur op sommige plekken los. Dit wil ik graag laten herstellen door de gehele buitenmuur te spachtelputzen. Het gaat in totaal om ongeveer 70m2 buitenmuur. Alleen de buitenmuren op de begane grond moeten behandeld worden. Graag ontvang ik een offerte betreffend de kosten.

Buitenmuur spachtelputzen

Buitenwerk Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Los schilderwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Gat in de gevel dichten en muur spachtelputzen

Het dichten van een gat in de buitenmuur. Het gat, rond 15 cm, is ontstaan door het verwijderen van de afvoerbuis van een gashaard en zit in de buitenmuur van de begane grond vlak onder het plafond. Het gat aan de buitenkant afdichten met een plaatje van ongeveer 25x25 cm. Aan de binnenzijde 2,5 x 1,5 meter stucen of spachtelputzen daar waar de schouw/gashaard heeft gestaan om de wandafwerking gelijk te trekken met de rest van de woonkamer. Uitvoering: voor 17 september gereed i.v.m. het leggen van de vloer.

Spachtelputzen van wanden en buitengevel

Na sloopwerk buitenmuur is grotere pui geplaatst. Zowel binnen als buiten willen we dit gestuct hebben. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz Vloeren afplakken Vierkante meter: 5m2