Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwbouw woning behangen 260 m2:

Nieuwbouw woning behangen 260 m2

Het betreft een nieuwbouwhuis. De wanden van 260 m2 zijn behangklaar. Deze wil ik laten behangen.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw woning behangen 260 m2 uit heel Nederland:

Nieuwbouw stucen + latex afspuiten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekregen. De wanden zijn behangklaar en willen graag de muren glad en gespoten hebben. Totaal 66 m2.

Uitbouw achterzijde woonkamer

Ik wil een aanbouw aan de woonkamer laten bouwen, daar ik deze erg klein vind. Het is een nieuwbouw woning. Graag compleet afgewerkt met elektra, stucwerk, een fundering, glas en aluminium. Maten 5.40 x 2.40 meter.

Nieuwbouw woning geheel stucen

Onze semi-bungalow met oplevering eind 2020, willen wij binnen met fijne spachtelputz laten afwerken. Gaat om 125 m2. Oplevering is behangklaar.

Nieuwbouwwoning stucen

Ik wil de wanden (100 m2) van een nieuwbouw woning laten stucen.

Lichtkoepel plaatsen in een dak van betonnen kanaalplaten

Wij zijn aan het onderzoeken wat de kosten zijn van het laten plaatsen van een lichtstraat in onze aanbouw van 2.4 bij 5.7. Het betreft een betonnen kanaalplaten dak van een nieuwbouw woning. De afmeting van de lichtstraat zal ongeveer 4 bij 1 worden maar hierin zijn we flexibel. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Nieuwe vloeren leggen

Wij zijn voor een nieuwe woning geïnteresseerd in 2 vloeren. In de gang en de keuken willen wij een terazzo vloer. Het liefst zwarte rand met daarbinnen grijskleurig. In de woonkamer willen wij eikenhout visgraat. Het betreft een nieuwbouw woning met vloerverwarming over de gehele begane grond. We willen beide vloeren in elkaar over laten lopen, dus geen hoogte verschil. De vloeren willen we ook beide laten leggen. We hebben nog geen visgraat gekocht maar weten ook niet of jullie deze aanbieden. De oppervlakten zijn als volgt: keuken is ong 5 m2 de gang is ong 5,3 m2 de woonkamer is 43,6 m2 We horen graag van u wat de mogelijkheden en kosten zullen zijn.

Warmtepomp plaatsen

Plaatsen en installeren van de warmtepomp. Vloerverwarming en radiatoren zijn aanwezig. Het betreft een nieuwbouw woning. Eisen warmtepomp: maximale uitlaattemperatuur 55 graden / verwarmingscapaciteit 18 KW. Staan open voor andere mogelijkheden.

Plaatsen Zweedse schutting

Voor een nieuwbouw woning willen wij en de buren samen een Zweedse rabat schutting laten plaatsen (houtkleur). Zie foto als voorbeeld. Schutting is 450 cm breed en moet ongeveer 180 cm hoog zijn. Alle materialen moeten worden geleverd. We willen graag geïmpregneerd hout ivm de duurzaamheid. Hartelijk dank voor de offerte.

Nieuwbouwwoning wanden stucen woning

Wij hebben een nieuwbouw appartement gekocht en we willen 4 behangklare binnenmuren laten voorzien van een filmlaag stucwerk. Het gaat om ongeveer 60 m2

Een badkamer in een nieuwbouw woning maken

Ik zoek een badkamerspecialist die in mijn nieuwbouwwoning een badkamer kan realiseren. Het gaat om een badkamer in een nieuwbouwwoning. 6m2. 2,80 bij 2,07 meter. Op de vloer tegels van 60*60 en op de wand ook vloertegels 30*60. een inloopdouche met 2 nissen (aan de kant van de douche en aan de andere kant), een plateau in de douche. een kiezelsteen patroon op de vloer in de douche, een glazen douchedeur. en als achtergrond in de nissen. 2 inbouwkranen en een wasmeubel. een led-spiegel en een radiator nog. Ik hoop dat dit duidelijk is, als er vragen zijn hoor ik heel graag.

Partners

Partners van Casius