Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor plafond berging spachtelputzen:

Plafond berging spachtelputzen

Wij zouden graag in een halletje en slaapkamer wat we gecreëerd hebben, dezelfde afwerking willen hebben als de overloop. Het is een spachtelputz wand en plafond denken wij. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond berging spachtelputzen uit heel Nederland:

Plafonds stuken en spuiten

Rond september 2018 het stuken van het plafond op de begane grond over de gehele oppervlakte, exclusief de berging. De naden tussen de plafondplaten (beton) dienen nog dicht gemaakt te worden. Zie voor details de bijgevoegde tekening. Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Houtkachel nieuw gebouwde veranda plaatsen

De houtkachel dient geplaatst te worden met een dakdoorvoer. Deze doorvoer moet ook nog worden gemaakt met alle benodigde materialen. Ook moet er nog een pijp bij die past. De hoogte van de veranda is circa 2.80 meter van plafond tot stenen vloer. De veranda is al helemaal afgebouwd en staat los van het het huis, aan een berging. Graag ontvang ik een offerte.

Garage ombouwen tot kamer en berging

Onze garage is 2,80 meter bij 6,90 meter. Daar zit een aparte kleine ruimte (muren met een deur) met de wasmachineaansluiting erin. De garagedeur wordt al vervangen door een kozijn. Wat we jullie vragen: de garage scheiden in een kamer en een berging van ongeveer 2,80 bij 2,50 meter waar ook de wasmachine zit. De muren van de wasmachineruimte moeten eruit. De nieuwe scheiding is een dwars muur met een deur erin. Er moeten elektriciteitskabels en internetkabels worden getrokken vanuit de meterkast onder de gang door naar de nieuwe kamer en de berging waar wij meerdere stopcontacten willen. Er moet ook een verwarming worden geplaatst in de kamer. Het plafond heeft nu brandwerende platen maar deze moeten worden vervangen door een nieuw plafond met spotjes erin met een dimmer in de kamer. In de berging moet een aparte heldere verlichting komen. De muren moeten verder netjes worden afgewerkt.

Nieuwbouwappartement geschikt voor bewoning maken

In de plattegrond zijn de onderdelen te zien. 51m2 -Algemeen wil ik graag vloer, muren en plafond geschikt voor bewerking. Verven behangen en stuken, pvc leggen door het gehele huis - In het bijzonder: het slopen en opbouwen van klein muurtje bij de keuken, verzetten van leidingen voor water, afzuig, elektrisch koken en vaatwasser - Verlichting punten aanleggen op pilaren, frasen. Centrale bediening hiervoor - Bouwen van een verlaagd plafond keukendeel overgaand in alkoof - Badkamer omwisselen van radiator met wastafel plek, nog te kopen meubel en designradiator - Bij toilet installeren van waterkraan - Doorboren van berging naar berging om wasmachine en droger in andere berging te kunnen installeren en verleggen van leidingen en afvoer hiervoor - Stabiliseren verhoging en de was- en droogmachines naast elkaar - Bij de slaapkamer moet een extra stopcontact worden gerealiseerd. De werkplek is goed bereikbaar en de auto kan naast de flat worden neergezet. De afvoer van het afval moet apart op de offerte worden vermeld.

Plafonds en wanden stuken in nieuwbouw

De wanden van onze nieuwbouwwoning worden behangklaar opgeleverd. Die willen we graag sauzen. Graag uw offerte van het sausklaar maken + spuiten in kleur van de wanden. Het platfond in de woonkamer wordt kaal opgeleverd, dit willen we graag glad stuccen. De berging wordt met kala poriso stenen opgeleverd en willen we graag behangklaar stuccen, 42m2. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 75

Behangklare wanden schilderen

Het betreft een nieuwbouwwoning waar ik de behangklare muren wil laten schilderen. Het plafond wordt met spuitwerk opgeleverd dus ik neem aan dat die dan niet gedaan hoeft te worden. De woonkamer is 5.92 meter lang bij 4.92 meter breedte en een normale hoogte van plafond. De slaapkamer is 2.90 bij 1.90 meter en de berging is 1.92 bij 1.90 meter.

Vervangen lichtarmaturen en plafonds bij kleinschalig appartementen complex

Voor ons appartementen complex (2 maal 6 woningen met gezamenlijke ondergrondse berging) willen wij graag de verouderde verlichtingsarmaturen vervangen door LED verlichting / armaturen. Ook willen wij graag de huidige plafond platen vervangen door nieuwe witte plafond platen teneinde een nieuwe frisse look te krijgen in de nu donkere gemeenschappelijke gangen Het plafond is ongeveer 2.5 bij 4 meter per verdieping (er zijn drie verdiepingen) plus een hal van ongeveer 5 bij 2 meter. Dit maal 2.

Schilderwerk in diverse ruimtes

Een deel van het badkamertje en de slaapkamer als geheel moeten geverfd worden. In het badkamertje plafond, deel van de nieuwe kunststof dakkapel en de lijsten alsook de gestucte wanden. In de slaapkamer plafond, de wanden, plinten, lijsten en de houten schuifwanden voor de berging. Materialen in en na overleg.

Plafond verlagen

Verlagen plafond op de begane grond m.u.v hal, toilet, trappenkast en berging. Ruimte is 5890 x 5730 en 3595 x 4830. Plafond is standaard 2,70 hoog.

Spack spuiten op wand en plafond

4 kamers,1 gang en berging de plafond is van gipsplaat 60 en wanden van gipsplaat 120, ik wil ze laten stukken en spackspuiten. De ruimtes zijn op begane grond in Almelo. Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Partners

Partners van Casius