Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Dordrecht of directe omgeving.

1747 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, isolatie aanbrengen en stuken van buitenmuren, nieuwbouwwoning stucen, huis van buiten stucen wit, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, nieuwbouw woning stucen, nieuwbouwwoning stucen, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk, 275 m2 Granol muren en 80 m2 plafond glad maken en of spuiten, woning pleisteren, woonkamer stucen en plafond verlagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Dordrecht:

Betonrot benedenverdieping

De benedenverdieping is 46m2 en heeft de befaamde kwaaitaalvloer. Nu is hier betonrot in geconstateerd. met 15 steunpunten. Wij zijn opzoek naar een indicatie om dit te herstellen, in het minimale en het maximale geval. Wat zijn de globale kosten om dit te herstellen over de gehele benedenverdieping?

Wanden en Plafond in gang glad maken

Plafond afwerken met ornament wat er nu in zit, wanden glad/ behang klaar maken wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Boven verdieping van ongeveer 38 vierkante meter stucen

wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden Nieuwbouwwoning stucen 155m2

Nieuwbouwhuis stucen En latex spuiten met in totaal 155m2 aan wanden.

Nieuwbouw plafonds stucen van meerdere woningen

We willen onze plafonds (begane grond en 1e verdieping) van onze nog op te leveren nieuwbouwwoning glad laten stucen, dit is ongeveer 120 m2. Plafonds worden onbewerkt opgeleverd. Er zijn nog 3 andere woningen waarbij de plafonds ook moeten worden gestuct. Het gaat om 2 hoekwoningen (6 m breed) en 2 tussenwoningen (5.73 m breed). De formaten zijn ongeveer gelijk, maar het verschilt per huis een beetje welke plafonds er gestuct moeten worden. Over 2/ 3 weken worden de huizen opgeleverd, rond die tijd zouden wij willen beginnen als dit mogelijk is. Ik heb foto's, deze kan ik doorsturen.

1 wand met spuit spacht verfen

1 wand in de slaapkamer moet met spuitverf gespoten worden met kleine korrels. Het is 7 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

nieuwbouwwoning stucen

graag een prijsopgave met en zonder latex spuiten. Het gaat om de wanden 350 m2 en om het plafond 80 m2

Plafond stucen

Netjes glad plafond stucen het gaat om ongeveer 35 m2, afwerken met glad pleisterwerk

Nieuwbouw woning behangen 260 m2

Het betreft een nieuwbouwhuis. De wanden van 260 m2 zijn behangklaar. Deze wil ik laten behangen.

Woning muur stucen

Wij hebben een woning waarbij er op 2 muren spachtelputz zit. Dit willen we graag glad laten stucen en afwerken met afneembare latex. Hierbij mag 1 muur in een standaard RAL kleur en 1 muur in een groentint. Het gaat om 40 m2.

Sausklaar stucen woonkamer, gang en overloop

We hebben een jaren 30 huis gekocht. Er zit beneden al ouderwets stucwerk, maar dat is niet meer mooi. We willen graag erover heen laten stucen. Ook in het trapgat en de overloop boven is een deel van het stucwerk aan vervanging toe. (Ik heb op dit moment geen foto's van het trapgat en de overloop) De wanden zijn 45 m2.

Wanden voorzien van spackspuitwerk op de begane grond

IK zoek een spackspuiter die een groot deel van de wanden van de begane grond kan voorzien van spackspuitwerk. Het betreft ongeveer 80 m2 aan behangklaar opgeleverde wanden met een werkhoogte van maximaal 262 cm.

Herstel stucwerk badkamer

Wij willen graag binnen ca. 3 weken het stukwerk van onze badkamer vernieuwen. Het gaat om 10 m2 wanden.

De achterwand van de keuken stucen

Op de achterwand van de keuken dient stuc te worden aangebracht (betonlook) en de zijkant onder het raam. Dit is echter afgetimmerd met multiplex derhalve zal er microcement moeten worden aangebracht. De oppervlakte betreft totaal circa 7 m2.

Appartement stucen

Ik wil alle muren en plafonds, op de keuken en wc na met spack laten spuiten. De woning is leeg met betonnen muren en het gaat om 277 m2.

Het stucen van 3 wanden in een woonkamer

Ik zoek een stukadoor die 3 wanden in mijn woonkamer kan voorzien van stucwerk (vlammen). Het gaat om wanden die momenteel nog behangen zijn. Dit verwijderen we zelf. Het betreft 40 m2 met een maximale werkhoogte van 250 cm.

Keuken stucen

Mijn huidige keuken wordt vervangen en de muren wil ik weer laten stucen. Het gaat om 8 m2. Er zit nu spachtelputz op.

Muurtje in de gang stucen

Wij hebben lekkage bij het toilet gehad en hierdoor moet het muurtje (5 m2) aan de buitenkant van toilet (in de gang) opnieuw gestuct worden. Wat zijn ongeveer de kosten hiervan?

Wanden stucen en herstellen 100 m2

Goedendag, Er moet een hoop aan gedaan worden. Eén van de taken is het stucen van 1 zitkamer ca. 2,80 meter hoog, een overloop en een ruime slaapkamer ca. 3 meter hoog. We hebben berekend dat het ongeveer 100m2 bij elkaar moet zijn. De kamers hebben rechte wanden en zijn voorzien van een oude granollaag/ stuclaag, die volgens ons nog goed vastzit maar niet meer netjes is door o.a. diverse boorgaten en andere licht beschadigingen. (deze zijn reeds netjes dicht gemaakt.) Graag willen we een prijs indicatie/ offerte ontvangen. Ook willen we weten wanneer er begonnen kan worden met het stucen. Reactie bij voorkeur via de mail. *ik kan niet altijd de mobiel opnemen)

Stucen van woonkamer

Wij willen graag de woonkamer laten stucen. Op dit moment zijn de muren van 35 m2 bedekt met granol en waarschijnlijk geverfd met muurverf dan wel latex. Muur aan de achterzijde (bij schuifpui) hoeft niet gestuct te worden. Afwerking: glad (saus-/behang klaar). Richtdatum klus : eind augustus begin september (in overleg). wanden

Nieuwbouw spackspuitwerk

Onze nieuwbouwwoning die volgend jaar wordt opgeleverd worden behangklaar opgeleverd en we willen op de muren, van de begane grond plus een deel in spackspuitwerk. Gaat om 80 m2.

Nieuwbouwwoning

Het betreft het plafond van de woonkamer/keuken die in zijn geheel doorloopt. Dit wil ik graag laten stucen. Het gaat om 60 m2.

Het stucen van een zijgevel

Ik zoek een stukadoor die de gehele zijgevel van onze hoekwoning kan voorzien van stucwerk. Het gaat om ongeveer 70 m2. De gevel heeft een maximale hoogte 7 meter. Het gaat om een gemetselde gevel.

Het stucen van wanden in de woonkamer

Ik zoek een stukadoor die 90 m2 aan wanden in de woonkamer kan voorzien van stucwerk. De ondergrond bestaat uit gipswanden wat met spachtelputz is bewerkt. De maximale werkhoogte is 310 cm.

Woonkamer glad stucen

Ik heb een appartement gekocht. De woonkamer heeft een soort spachtelputz muren, deze wil ik glad hebben om ze vervolgens zelf te kunnen verven. Wanden zijn 70 m2.