Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Dirksland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Dirksland heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Dirksland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Dirksland of directe omgeving.

23 klanten uit Dirksland bevelen een bij Casius in Dirksland aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Dirksland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: wanden en plafond groot pand stucen en afspuiten met latex, buitenzijde nieuwbouwwoning in Bergeijk stucen in 2021, nieuwbouwwoning binnen compleet Stucen en daarna Latex spuiten (circa 690 m2), woning stucen (250 m2), stucen buitenmuur, nieuwbouwwoning stucen, isoleren en stucen van de buitengevel, woning buitenkant voorzien van nieuw stucwerk, stucen buitenmuur, stucen op neopor isolatie, het stucen van een nog te bouwen woning, behangen plafonds met renovlies, gerenoveerde woning stucen, nieuwbouwwoning voorzien van latex spuitwerk, buitengevels voorzien van stucwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Dirksland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Dirksland:

Nieuwbouwhuis behangen

Graag ontvang ik een offerte voor het behangen van ons nieuwbouwhuis. Periode uitvoering januari/februari, +/- 200m2.

Nieuwbouwwoning stucen

Ik ben op zoek naar een stukadoor die 130 m2 wanden in ons nieuwbouwhuis kan stucen. Huidige ondergrond is behangklaar, dit dient glad pleisterwerk te worden en met latex afgespoten te worden.

Plafonds van keuken en woonkamer stuken

Het stuken van de plafonds in de woonkamer en keuken. De keuken heeft een hellend plafond. Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden keuken stucen

Het betreft het stucen van de wanden van de keuken. Hierop hebben tegels gezeten die we hebben afgebikt. De wanden worden later overgeschilderd. Wanden Vierkante meter: 17 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gehele woning stuken

Het gaat om ongeveer 180 m2 aan stuukwerk. Gehele beneden verdieping, trapopgang en overloop. Slaapkamers dienen te worden bijgewerkt. Tevens zou ik graag beneden 5 kozijnen laten stuken. Wanden Vierkante meter: 180 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gevel van oude woning opnieuw stuken

Wij hebben een oude vrijstaande woning waarvan de voorgevel is voorzien van stucwerk. Dit stucwerk ziet er lelijk uit en we willen het graag met een dunne laag grijs Spachtelputz laten opfrissen. Ik maak graag een afspraak om het werk hier in te meten en te beoordelen. Ik overweeg om ook de achterkant en zijkanten te laten stuken. We kunnen dat dan ook even bespreken. Ik ontvang graag uw offerte in posten. Ik wil het werk in de 1e week van september laten verzorgen.

Stucwerk aanbrengen

Langs de trap naar boven een wand glad stuken en er zit ook een groot gat in de muur en deze moet dicht gemetseld worden. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Granolwand behangklaar maken

Slaapkamerwand op 1ste verdieping moet zodanig gestuct worden dat hij behangklaar is, ca. 17.5 m2. Het gaat om een granolwand.

Wij zijn op dit moment bezig met de ...

Wij zijn op dit moment bezig met de verbouw van onze woning in Stellendam en willen voor het afwerken van de binnenmuren meerdere offerte's vergelijken.

Het gaat om het glad stucen van de ...

Het gaat om het glad stucen van de buitengevel (voor- en zijgevels, schoorstenen en muurtjes van 2 dakkapelletjes). Aangezien de muren uit kalkzandsteen bestaan heb ik begrepen dat dit niet zo makkelijk was en dat het waarschijnlijk na ong. 5 jaar weer opnieuw gedaan moet worden.Wat is uw advies? De oppervlakte van de gevels is ong 100 m2. Binnen gaat het om het glad stucen van een muur van ong. 22 m2 en het plafond van ong.34 m2, daar willen we ook graag stucornamenten op(2 vakken met in 1 vak een ornament). Muren en buitengevel hoeven niet op kleur.

De binnenmuren van een nog aan te kopen ...

De binnenmuren van een nog aan te kopen woning zouden opnieuw gestucadoord moeten worden (granol, spagtelputz oid). De muren zijn nu wel van stucwerk voorzien, strak en vlak, maar wij willen een "werkje" erin, grof dus. We zijn benieuwd wat daarvan de kosten zijn. (Vallen de kosten mee, dan willen we overwegen om het gehele huis te laten doen, dus ook de slaapkamers).

de gang van beneden tot boven moet ...

de gang van beneden tot boven moet gestuct worden.