Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor 100m2 glad stucen:

100m2 glad stucen

Oude woning zit nu granol of spachtel op wanden. Nog wel stevig vast. gaat om entree gang beneden en rond trap, woonkamer, trap naar 2 verdieping boven en 2e vedieping kleine stukjes. In totaal zou het ongeveer 100m2 zijn. Ook graag 45m2 aan vloeren afplakken
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 100m2 glad stucen uit heel Nederland:

Het stucen van een nog te bouwen woning

Het stucen van een nog te bouwen woning. De woning wordt rond September 2021 opgeleverd. het gaat om in totaal ongeveer 150 m2. (100m2 wanden en 50 m2 plafonds).

Stucen bestaande woning

We willen onze woning laten stucen. circa 100m2 muuroppervlakte

nieuwbouw woning stucen

Het gaat hier om een nieuwbouw woning . De begane grond zou glad gestuct moeten worden +/_ 100 m2 . De eerste verdieping zou Spackspuiten in kleur OOk 100m2 en de zolderkamers enkel Spackspuitwerk ( wit ) dus de meeste goedkope manier . Op de zolder zijn uiteraard gipsplaten +/- 50 m2

nieuwbouw plafond stucen

Wij willen ons nieuwbouw plafond van beton laten strak stucen met glad pleisterwerk. Het gaat om 100m2.

Nieuwbouw appartement dun stucen

Nieuwbouw appartement behangklare wanden dun stucen in woonkamer/keuken, 2 slaapkamers en entree. Het zou gaan om ongeveer 100m2. Ik heb de plattegrond, die mail ik u als u geïnteresseerd bent.

nieuwbouwwoning stucen en schilderen

Wij willen de wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning laten afwerken met glad pleisterwerk en afspuiten met latex. Het gaat om een oplvering van 175m2 aan betonnen wanden en 100m2 aan plafonds met spackspuitwerk.

Woning stucen en afspuiten met latex

Woonhuis geschakeld, bezig met upgrade met deels uitbreken van tussenmuren. Het is de bedoeling dat deze ruimten uiteindelijk met glad pleisterwerk worden afgewerkt en afgespoten met latex. Het zal ongeveer gaan om 100m2 aan wanden en 130m2 aan plafonds. Daarnaast moeten er 120m2 aan vloeren worden afgeplakt

Stucen woning

Ik heb 2 soorten wanden. Het gaat om 100m2 aan mestelwerk en 60m2 aan oud stucwerk. Daarnaast ongeveer 60 m2 aan plafonds. Het is de bedoeling dat deze allemaal met glad pleisterwerk worden afgewerkt. . Andere is nog ongeveer 60 m2 oud stucwerk opnieuw glad maken. Het is de bedoeling dat deze klus voor 30-11 droog is.

Glad laten stucen en latex spuiten woning 100m2

Ik wil muren en wanden glad laten stucen en latex spuiten. woning is 10 jr oud. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 100 m2.

Wanden stucen en herstellen 100 m2

Goedendag, Er moet een hoop aan gedaan worden. Eén van de taken is het stucen van 1 zitkamer ca. 2,80 meter hoog, een overloop en een ruime slaapkamer ca. 3 meter hoog. We hebben berekend dat het ongeveer 100m2 bij elkaar moet zijn. De kamers hebben rechte wanden en zijn voorzien van een oude granollaag/ stuclaag, die volgens ons nog goed vastzit maar niet meer netjes is door o.a. diverse boorgaten en andere licht beschadigingen. (deze zijn reeds netjes dicht gemaakt.) Graag willen we een prijs indicatie/ offerte ontvangen. Ook willen we weten wanneer er begonnen kan worden met het stucen. Reactie bij voorkeur via de mail. *ik kan niet altijd de mobiel opnemen)

Partners

Partners van Casius