Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwbouw afwerken met sierpleister of spuitwerk + advies:

Nieuwbouw afwerken met sierpleister of spuitwerk + advies

Wij hebben een nieuwbouw woning en we zijn eerlijk gezegd nog niet uit wat we nou precies willen laten zetten; sierpleister of gewoon spuitwerk. Wij hebben alles gelezen op internet, maar wij komen er nog niet echt uit. Daarom willen wij graag uw deskundige advies horen. De wanden zijn 125 m2 ongeveer. Huidige ondergrond is beton. Timing: begin 4e kwartaal wil ik beginnen. Budget: € 2268,75. We hebben nog geen toegang tot ons huis, wij denken dat dit over een maandje kan. Wij hebben de plattegronden.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw afwerken met sierpleister of spuitwerk + advies uit heel Nederland:

Nieuwbouw woning stucen 320 m2

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht wat nog gebouwd moet worden . Oplevering staat voor 4e kwartaal 2021, maar willen graag weten waar we rekening meemoeten houden qua budget voor het afwerken van de wanden en het plafond.

Nieuwbouw woning stuken

Ik ben opzoek naar een vakman die de wanden van mijn woning kan afwerken met glad pleisterwerk.

Nieuwbouw woning geheel stucen

Onze semi-bungalow met oplevering eind 2020, willen wij binnen met fijne spachtelputz laten afwerken. Gaat om 125 m2. Oplevering is behangklaar.

nieuwbouw wanden stucen

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn wanden kan afwerken met glad pleisterwerk, het gaat om ongeveer 90 m2

Uitbouw stucen en afwerken met glad pleisterwerk

Wij zijn bezig met een uitbouw aan onze nieuwbouw woning. Wanden en plafond moeten gestuct worden. Uitbouw is nu in aanbouw... Heeft enige spoed. Het gaat om de wanden 40 m2 en om het plafond 20 m2.

Nieuwbouw woning afwerken

Ik zoek een aannemer die een aantal afwerk klussen kan realiseren in mijn woning. Het gaat om het inrichten van een casco badkamer en toilet. Daarnaast moet ongeveer 64 m2 aan plafonds gestuct worden. Daarnaast moeten er dakplaten op zolder geschilderd worden.

Verlaagd gipsplafond realiseren in een nieuwbouwwoning

Wij verwachten medio week 24 de sleutel te ontvangen van onze nieuwbouw woning. Nu zoeken we een bedrijf die voor ons een verlaagd plafond kan realiseren in de woonkamer/hal/keuken/toilet. onderstaande werkzaamheden zouden we graag willen laten uitvoeren: - realiseren 73 m² verlaagd gipsplafond. - Realiseren gaten spotjes + gaten voor wtw ventielen. - doordat de kozijnen bijna plafond hoog zijn dient er beplating te worden aangebracht op de kop bij de kozijnen. Dit geld uiteraard ook bij de trap. - achterhout/onderbeplating aanbrengen thv de eettafel tbv een lamp. - Afwerken van het plafond. (stucwerk) - sausen plafond kleur wit. graag willen we dus een all in prijs ontvangen. Midden juni. zie graag uw reactie tegemoet.

Nieuwbouw wanden stucen en texen

Het gaat om een penthouse met 150 m2 aan wanden, deze willen wij met glad pleisterwerk afwerken en laten afspuiten met latex. Het zal eventueel 8 panden betreffen zodra ik akkoord heb met toekomstige buren.

Nieuwbouw woning afwerken met pleisterwerk 390 m2

Ik wil een nieuwbouwwoning af laten werken met glad pleister werk. Het gaat om de wanden van 285 m2 en om het plafond van 105 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwbouw woning stucen

Nieuwbouw huis gekocht, wanden zijn behangklaar. Plafond zijn betonplaten met v-naden. Wij willen alles met glad pleisterwerk strak afwerken. Het gaat om 70m2 aan wanden en 45m2 aan plafonds. Graag ook 45m2 aan vloeren afplakken.

Partners

Partners van Casius