Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucwerk in appartement:

Stucwerk in appartement

Betreft sausklaar stucadoren van voorzetwanden en plafonds. Betoncontact en gaasband reeds aangebracht. MP072 ligt al in de woonkamer. Al het materiaal ligt er dus al. Het gaat om ongeveer 200m2 aan wanden en 120m2 aan plafonds.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucwerk in appartement uit heel Nederland:

Nieuwbouwwoning wanden stucen woning

Wij hebben een nieuwbouw appartement gekocht en we willen 4 behangklare binnenmuren laten voorzien van een filmlaag stucwerk. Het gaat om ongeveer 60 m2

Van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten

Isoleren van een gestript appartement. Totale oppervlakte 60 m2 x 2,5 m hoog. Gaat om aanbrengen stijl en regelwerk. Aanbrengen isolatie en het sluiten van de wanden met gipsplaten. We hebben al een elektricien die de contactdozen en elektraleidingen zal voorbereiden. Stucwerk is van later zorg.

Stucwerk en elektra klussen

Het betreft werkzaamheden in een appartement. De muren in de woonkamer wil ik laten voorzien van nieuw stucwerk. Het totale oppervlak bedraagt ~ 38 m2 en het stucwerk zou ik graag sausklaar opgeleverd hebben.

Waterschade plafond en wanden badkamer herstellen door schilder en stucwerk

Gaat om een appartement op de begane grond in Amsterdam. Lekkage kwam van het bovenliggende appartement. Lekkage is gestopt en nu een paar dagen aan het drogen. Stuc- en schilderwerk moeten worden hersteld. Ongeveer 4 m2.

500 m2 stucwerk appartementen in boerderij

Wij hebben een appartement in een boerderij gekocht, aan wandwerk om te stucen is hier ongeveer 130 m2 aan stucwerk, waarvan 10 m2 op de kale gemetselde muur stucwerk moet worden aangebracht. Het zijn gipsplaten die niet gespoten kunnen worden. In totaal gaat het om 500 m2 stucwerk als de overige appartementen meedoen.

Behangen en stucen nieuwbouw appartement

Klus voor nieuwbouw appartement, oplevering mei-juni 2020. Renovlies behang incl. kitten en sausen (wit) totaal ong. 125 m2, fotobehang (wordt aangeleverd) ong. 35 m2. Daarnaast eventueel ook het stucwerk woonkamer: wanden ong. 55 m2 en plafond ong. 65 m2. We zien graag een offerte tegemoet.

Dakopbouw inclusief dakterras

Goedendag, wij willen een dakopbouw en dakterras realiseren voor een appartement dat wij hebben gekocht. Het dak is ongeveer 45 m2, de dakopbouw zou ongeveer 17 m2 moeten worden en dakterras ongeveer 25 m2. Van welk materiaal we de opbouw willen weten wij nog niet. Het doel van de opbouw is het vergroten van de woning en er een kleine woonkamer van te maken. De opbouw komt dus vast aan de woning. Vergunning is nodig. Complete oplevering, inclusief elektra en stucwerk. Voor het dakterras wollen wij vlonders en een hek eromheen. In mei willen wij beginnen.

Stucwerk en latex spuiten appartement

Stucwerk wanden en plafonds appartement 60m2 + 60m2. Latexen plafonds. Ruimten worden vooraf leeggemaakt of afgeplakt 70m2. Vloer gaat weg dus hoeft niet afgedekt te worden. Kleine reparaties noodzakelijk zoals afdichten/kitten scheuren in (naden) spackwerk en dichtmaken gat stopcontact in slaapkamer. Inpandige berging met cv installatie enkel latexen. Ondergrond vergeeld door nicotine. Foto's kunnen naderhand toegezonden worden.

Opbouw platdak

Naast onze woning met zadeldek bevindt zich een appartement met plat dak. Van het appartement zouden we een eengezinswoning willen maken door middel van een opbouw. De opbouw moet 11 bij 5,25 meter worden. Of het compleet of casco opgeleverd moet worden is in overleg. Er moet in ieder geval elektra aangelegd worden, en het stucwerk doe ik zelf. Mijn voorkeur gaat uit naar prefab, en de vergunning word nog aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw dakopbouw

We willen een dakopbouw op ons appartement. We willen graag advies over wat er allemaal nodig is. Het appartement is ongeveer 90 m2 en we willen op de helft een opbouw. Ik weet niet of ons dak sterk genoeg is, ik denk het wel want onze buren hebben er ook een. Het appartementen complex heeft 3 verdiepingen en het dak heeft een plat dak. Een vergunning is nodig. We willen een complete oplevering met elektriciteit en stucwerk. De constructie willen we waarschijnlijk prefab. Graag komen we in contact.

Partners

Partners van Casius