Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor glasvezelbehang verwijderen en muur vlak maken:

Glasvezelbehang verwijderen en muur vlak maken

Graag zou ik het behang beneden in tussenwoning op de begane grond willen laten verwijderen en glad laten maken. Het gaat om een stuk van 65 m2. De huidige ondergrond is beton.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glasvezelbehang verwijderen en muur vlak maken uit heel Nederland:

Glasvezelbehang plaatsen en naschilderen

Ik zoek een behanger die al het oude behang in mijn woning kan verwijderen. Na het verwijderen dient er nieuw glasvezelbehang aangebracht te worden. Na het behangen dienen de wanden geschilderd te worden. Het gaat om de begane grond en eerste verdieping van een tussenwoning.

Glasvezelbehang plaatsen

Ik wil mijn oude glasvezelbehang verwijderen en nieuw glasvezelbehang op de muren. Vorige bewoners hebben over alle schroeven en oneffen heden heen behangen. Wij willen het strak hebben. Ik heb de afmetingen in grote lijnen: - Woonkamer. Zit 1 deur in van 90 cm breed in de ruimte, die blijft gewoon zitten, zonder behang. Hoogte = 260 cm Lengte = 400 Breedte = 600 - Gang. Is enige ruimte met standaard behang nu ipv glasvezel, kan ook glasvezel op. 5 deuren van 90 cm tussen. Zit 1 stuk creatieve muur in, lamuurplakken, van 125 cm breed en 245 cm hoog. Dit zou ik graag ook mee willen behangen. Hoogte = 260 Lengte = 500 Breedte = nvt - Keuken Hoogte = 260 Lengte = 220 + klein stukje boven koelkast - Slaapkamer, 1 deur Hoogte = 260 Lengte = 400 Breedte = 310, min 1 kozijn van 220 cm breed

Stucwerk benedenverdieping en trappenhuis naar eerste verdieping

8 jaar na oplevering willen we van het glasvezelbehang af. Het laat los. De benedenverdieping inclusief trappenhuis naar eerste verdieping. Werkzaamheden bevatten het verwijderen van het glasvezelbehang en na het stucen ook alles schilderen. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Glasvezelbehang verwijderen en opnieuw met latex verven

Wegens allergie wil ik mijn glasvezelbehang verwijderen opnieuw met latex verven. Oppervlakte circa 11 m2.

Behang verwijderen en stucadoren

Wij zijn bezig om onze slaapkamer (13 m2) op te knappen. Op een muur zat glasvezelbehang en op de andere muur patroonbehang. Het grootste gedeelte heb ik er af kunnen krijgen. De rest willen wij graag laten verwijderen. Daarnaast willen wij deze twee muren van 450 cm bij 220 cm en een muur van 298 bij 220 cm inclusief venster laten egaliseren/stucen.

Kamer glad laten stucen

1 kamer zat glasvezelbehang op. Bij het verwijderen is stucwerk en sierpleister meegekomen. Wanden Vierkante meter: 33 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Papierbehang vervangen door glasvezelbehang

In april 2017 heeft de familie Vermaes de sleutels van nieuwbouw woning gekregen. Er zit nu papierbehang op maar moet vervangen worden door glasvezelbehang. En het oude behang verwijderen en nieuwe behang er op plakken. Graag prijsinformatie inclusief het materiaal. Het gaat om een oppervlak van rond de 350 m2.

Glasvezelbehang verwijderen en wanden stuken

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. Wij willen daar graag 115 m² wanden laten glad stuken in de keuken en woonkamer. In de woonkamer zit er 90 m² glasvezelbehang op. We willen dat eerst laten verwijderen. Daarmee mag direct na de sleuteloverdracht worden gestart. Het stucwerk willen we vanaf het begin van week 45 laten uitvoeren. We ontvangen graag uw offerte.

Wanden behangen met glasvezelbehang

Ik krijg op 26 juli de sleutel van mijn nieuwe woning. Ik ga daar dan direct het behang verwijderen in de woonkamer/keuken, 2 hallen en in 3 slaapkamers. Ik wil er daarna in week 31 ongeveer 100 m² glasvezelbehang laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Muur behangen

Ik wil graag ongeveer 25m2 behangen hebben. Het oude behang verwijderen we zelf. Het is in een oude boerderij. Ik zoek een handige behanger en het liefst zo goedkoop mogelijk. Het nieuwe behang is glasvezelbehang.