Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor bedrijfsruimte spuiten met latex:

Bedrijfsruimte spuiten met latex

Ik wil de wanden van een bedrijfsruimte laten spuiten met latex. Het gaat om 200 m2.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bedrijfsruimte spuiten met latex uit heel Nederland:

Stucwerk in bedrijfsruimte

Betreft bedrijfsruimte in nieuwbouw, naast A10. Zal waarschijnlijk als kantoor gebruikt gaan worden. Wordt behangklaar opgeleverd. Startdatum is waarschijnlijk tweede helft maart omdat oplevering nog niet helemaal vast staat. Kunt u mij ook een offerte geven met latex verfspuitwerk? Er is een parkeerplek aanwezig. Als u nog vragen heeft dan hoor ik die. Wanden: 75 m2 Huidige ondergrond: Behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 50 m2 Huidige ondergrond: betonnen platen met v-groef, moet afgeplakt worden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Graag een meerprijs voor het spuiten met latex.

Latexspuiten van wanden in een bedrijfspand

Wij gaan naar een nieuwe locatie met ons bedrijf en willen over twee weken graag de wanden in die bedrijfsruimte met latex wit laten spuiten. Het gaat om in totaal 800 m² wand met als ondergrond gipskartonplaten. Wij ontvangen graag een totaalprijs per m².

Muren bedrijfsruimte spuiten

Het betreft een bedrijfsruimte met een vloeroppervlakte van 100 m2 en 4 meter hoog. Bij elkaar dus iets van 160 m2. Gemetselde betonblokken. In het verleden al eens gesausd, heeft een nieuw laagje nodig. Het hoeft niet superstrak te worden maar moet opgefrist worden.

Spuiten wanden en muren bedrijfsruimte

Spuiten wanden en muren in een bedrijfsruimte. Ongeveer 240 vierkante meter plafond en 310 vierkante meter wanden wit spuiten.