Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwbouwwoning stucen:

Nieuwbouwwoning stucen

Ik heb een nieuwbouw appartement en ik wil het graag glad gestuct en geverfd hebben. Het gaat om 150 m2 wanden.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouwwoning stucen uit heel Nederland:

nieuwbouwwoning laten stucen 75m2

Het volledig stucen van een nieuwbouwwoning, dus het plafond woonkamer/keuken en gang. In totaal zal dit 75m2 zijn, deze woning wordt in beton afgeleverd. Wij willen glad pleisterwerk als afwerking.

Nieuwbouwwoning stucen, schilderen (muren en trappen) en vloeren leggen

Wij zijn opzoek naar iemand die de muren glad kan stucen, kan schilderen en de vloeren kan leggen. De woning wordt casco opgeleverd. De trappen moeten ook gedaan worden (geschuurd en geverfd). Het gaat om twee trappen met beiden een kwart draai. Ik vermoed dat beiden 14-15 traptreden hebben, het plafond is 2,60 meter hoog. Totale vloeroppervlakte is 175 m2 (inclusief badkamers en wc's). Op de beneden verdieping willen we een houtenvloer, daar hebben we vloerverwarming. Welk soort durf ik niet te zeggen. Op de twee bovenverdiepingen willen een pvc vloer. Materiaal laten we graag door de vakman regelen. De afmeting durf ik niet te zeggen van de totale muren. Ik heb wel een bouwrapport dat ik zou kunnen opsturen. Het gaat om de ruimtes: woonkamer, gang, wc misschien, boven drie slaapkamers en een hal en zolder met twee slaapkamers. Oplevering woning is tussen half februari en 1 april, wij zouden dan ook graag beginnen.

Nieuwbouwwoning plafond stucen

We hebben een nieuwbouwwoning en willen het gehele plafond glad gestuced en wit hebben. Het oppervlakte van het plafond zal 60m2 zijn.

Nieuwbouw appartement stucen

Onze nieuwbouwwoning wordt in 2022 opgeleverd en voor de financiering voor de hypotheek hebben we offertes nodig. Er zit zeker een uitvoer intentie achter, maar voor nu hebben we in ieder geval een prijs indicatie nodig voor het stucen van de wanden. Het appartement wordt opgeleverd met behang klare muren, totaal 260 m2 stucwerk. Keuken en woonkamer, drie maal hal/overloop, drie slaapkamers. We willen graag glad stucwerk.

Nieuwbouw woning stucen en latex spuiten

Het gaat om een nieuwbouwwoning die wij graag gestuct willen hebben en verder gespoten willen hebben met latex. Het gaat om 275 m2 aan wanden en 100 m2 plafond. Graag alle prijzen apart vermelden. Rond mei-juli zal de woning opgeleverd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwbouwwoning stucen en verven

Ik ben opzoek naar iemand voor het stucen en verven van de nieuwbouwwoning. Nieuwbouw woning wordt behangklaar opgeleverd. In het huis wil ik alle wanden laten stucen en schilderen. Het gaat om ongeveer 100 m2. Ik wil graag glad pleisterwerk en afspuiten met latex. 4 december krijg ik de sleutel, het liefst wil ik de maandag daarop ook beginnen.

nieuwbouwwoning stucen

Wij zijn een nieuwbouwwoning aan het bouwen en vragen hierbij een vrijblijvende offerte op voor het stucen van de woning. Opleverdatum is ons nog niet bekend, maar we verwachten eind 2020. Daarnaast zitten wij nog te denken om zelf eerst een aantal ruimten te voorzien van een verlaagd gipsplafond. Onze vraag hierbij is welke prijs er voor het stucen van gipsplafonds wordt gehanteerd? Graag wachten wij uw antwoord af. wanden Vierkante meter: 490 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 145 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Alle wanden nieuwbouwwoning stuken

Ik wil graag de wanden (350 m2) en een stukje plafond (5 m2) van mijn nieuwbouwwoning laten stucen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Hele nieuwbouwwoning stuken

Ik wil de wanden (150 m2) en het plafond (80 m2) van mijn nieuwbouwwoning laten stucen. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwbouwwoning stucen en schilderen

We hebben nieuwbouw woning gekocht met behangklare wanden. We willen deze laten stucen en verven.

Partners

Partners van Casius