Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucen van een wand:

Stucen van een wand

Ik wil graag een wand van 7 bij 4 met tegels als ondergrond laten stucen. Daarnaast ook een stuk bij de spiegel van 1,5 bij 4.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucen van een wand uit heel Nederland:

Drie wanden stucen

Wij hebben afgelopen jaar een huis gekocht, er zat makkelijk verwijderbaar behang op drie wanden (een wand in de slaapkamer, een wand op de overloop en een wand in de studeerkamer). Dit hebben we verwijderd. Deze wanden hebben nu wat licht afbladderende verf en we zouden graag alledrie de wanden gestuct willen hebben. Het totaal oppervlakte van de muren is ongeveer 20m2.

Stucen benedenverdieping na verwijderen van behang

Wij kopen een woning die op de benedenverdieping volledig behangen is en willen dit verwijderen en vervangen door een wand die schilderklaar is. Ik schat de woonkamer op zo’n 65 vierkante meter muur in totaal, inclusief de keuken, en de hal moet daar dan nog bij. Inschatting van 15 vierkante meters. De plattegrond van de nieuwe woning zit in de bijlage. We willen het graag glad gestuct hebben. Het behang verwijderen willen we laten doen door jullie afhankelijk van de kosten hiervan. Medio maart 2020 kan met deze klus gestart worden.

Badkamer stucen

We willen onze badkamer graag laten stucen met micro cement. Een gedeelte van de wand heeft tegels de rest van de ruimte is oud stucwerk wat er nog helemaal gaaf uitziet. Het gaat om ongeveer 5 m2 aan wanden en 20 m2 aan plafonds.

Geluidsisolatie voor onze kleine kantoorruimte maken

We hebben een geluidsisolatie nodig voor onze kleine kantoorruimte. Meer informatie: Een basis geluidsisolatie voor onze kleine kantoorruimte maken, voor één wand, de deur en het plafond. Het opnieuw schilderen / stucen van de kamer, en het repareren van gaten en onregelmatigheden in de muren en het plafond. Extra info: Locatie: Rotterdam Oude Noord Kamer: 14 m2 (320 cm x 404 cm) Foto's zijn bijgevoegd

Kinderkamer stuccen

Graag ontvang ik een offerte voor het stucen van onze kinderkamer. Gaat om oude wanden met oud stucwerk en een wand van gipsplaten. Voorstrijk en afplakken doe ik graag zelf. Het gaat om 30 m2 aan oud stucwerk dat ik glad wil laten afwerken.

Stucen van keukenwanden

Er wordt een muur uitgebroken om een nieuwe keuken te plaatsen. Hiervoor dient 1 wand van 12 m2 glad gestuct te worden, 1 wand van 8 m2 dient haaks gestuct te worden en een nieuw geplaatste latei dient eromheen gestuct te worden. De haakse wand moet aan een kant, 1 cm, gestuct worden. De wanden zijn nu niet haaks. Opdracht heeft enige spoed. 2 december krijgen we de sleutel van het huis. 4 of 5 december kan er begonnen worden. Het moet voor week 51 droog zijn want dan komt de keuken.

Verven en stucen van de woning

Ik wil graag meerdere ruimtes verven of stucen in mijn woning, gaat om de volgende werkzaamheden: - 2 verdiepingen - sauswerk muren en plafond inclusief 1 wand in kleur - eventueel stucwerk of spacken - hal en woon/keuken hebben een totale oppervlakte van ong 85 m2 (8,47 m x 4,84 m). - Hoogte van de muren is ong. 2,46 m. - verven van deurposten en deuren

Slaapkamer stucen

Slaapkamer stucen, zodat de wand weer egaal is en gesaust kan worden. Er zit nu een redelijk fijne granol op de wand. Het totaal is ongeveer 30 m2. Vanwege een onverwachte verhuizing binnen 2 weken uit te voeren.

Afhangen buitendeur en stucen van een muur

Ik ben opzoek naar iemand die een buitendeur voor mij kan afhangen. Het gaat om het type wk043 83 x 211,5 cm stomp. Er hoeft geen deur verwijdert te worden. De deur is geregeld. Verder zou ik ook graag willen weten wat de prijs per vierkante meter is om een wand te glad te stucen. Het gaat om een wand van 2,4 x 5 meter, die voorgelijmd moet worden en gestuct. Dit geld voor een ander adres. En daarnaast ben ik benieuwd wat de kosten zijn om een badkamer te stucen en tegelklaar te maken.

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen: oude eruit, nieuwe erin. Afmetingen 2.74x2.43m. Oude badkamer bevat tegels op wand tot plafond en op de vloer, ligbad , toilet met inbouwreservoir, douchecabine met nisje, met douchebak, glazen deur, wastafel met lades, spiegelkast erboven, hoge kast, radiator. Nieuwe badkamer indeling wordt hetzelfde, maar tegels tot 1m20, douchecabine met douchebak, nis en betoncirre, nieuw inbouw reservoir en toilet, nieuw bad, nieuwe wastafel 2 kranen met lades, spiegelkast en hoge kast, nieuwe radiator (iets andere aansluiting onderaan). Tevens plafond stucen en spuiten/rollen met latex. 57m2 aan plafond en woonkamer gang en keuken spuiten met latex

Partners

Partners van Casius