Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gipsplaten afwerken met stuc- en schilderwerk:

Gipsplaten afwerken met stuc- en schilderwerk

Ik heb een huurwoning waarvan de muren gipsplaten zijn ipv beton. Deze zijn dan gevoelig. En sommige wanden hebben dan ook gaten in de muur. Deze gaten moeten worden gedicht of de gehele gipsplaat moet worden vervangen. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gipsplaten afwerken met stuc- en schilderwerk uit heel Nederland:

Gipsplaten afwerken naar plafond

Tussen 2 kamers zitten 2 gipsplaten muren voor de scheiding van de 2 kamers, die afgewerkt moeten worden naar het plafond toe. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Scheidingswand en kast

Ik wil een buffetkast van Gamma (deze week inde aanbieding) laten monteren van ( h x br x d) 2. 12x1. 42. X49 cm. Tevens wil ik een scheidingwand laten zetten van metalstud met stalen kozijn en opdek deur van 201. 5 cm x 88 cm. Wand (3,70 x 2,05) hoog met steenwol isolatie en gipsplaten van 12,5 ,mm dik deze afwerken bahang klaar en hang en sluitwerk. Deurkruk deze week in de aanbieding bij Gamma.

Plafond afwerken met latex

De naden van de ak gipsplaten en schroefgaten dichtsmeren zodat daarne direct het plafond gewit kan worden Pafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond plaatsen

Ik wil graag het slaapkamer plafond laten vernieuwen met gipsplaten. En graag afwerken met piepschuimen sierlijsten. Slaapkamer ongeveer 6 bij 5.

Wanden en plafonds stuken

Wij hebben een vrijstaande semibungalow gekocht en hebben de woning volledig leeg gehaald. We willen graag offertes ontvangen voor het afwerken van 165 m² wanden met Spachtelputz en voor het glad stuken van 110 m² plafonds. Op de wanden zit oud stucwerk, op de plafonds gipsplaten van 60 cm. Er staan foto's van de woning op Funda maar u kunt ook komen kijken.

Gips plafond vervangen

We hebben een lekkage gehad waardoor een aantal gipsplaten eruit moesten. Aan de andere kant van het plafond zitten ook beschadigingen van een oud lek. We willen dus het hele plafond van circa 32 m2 vervangen. Eruit halen, afvoeren oude plafond, nieuwe gipsplaten en glad/strak afwerken. Graag een offerte hiervoor. Het is een hotel. In verband met de kerstmarkt zal het project ergens na december kunnen plaatsvinden.

Zolder isoleren en dakkapel plaatsen

Betreft een tussenwoning uit 1930 aan de achterzijde. Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen van 2.40 meter en de zolder laten isoleren, 42 m2, en deze ook laten afwerken met gipsplaten. We willen de klus graag realiseren door een en dezelfde aannemer.

Spachtelputz en spackspuitwerk aanbrengen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1994 en hebben daarvan inmiddels de sleutel. We willen enkele wanden en plafonds laten afwerken en zijn op zoek naar een bedrijf dat daarmee vanaf 6 november kan starten. Het gaat om het aanbrengen van 65 m² Spachtelputz in de woonkamer, keuken en hal. We willen 1 mm Coral Spachtelputz in de kleur RAL 9010. Verder willen wij 50 m² plafonds laten voorzien van spackspuitwerk. Daarop zitten diverse ondergronden, van gipsplaten tot beton. Wij ontvangen graag uw offerte.

Badkamer volledig verwijderen en overloop afwerken

Op de 1e verdieping in onze woning is op enig moment een extra badkamer gebouwd van ongeveer 8 m² waardoor de overloop erg klein is geworden. We willen die badkamer laten wegbreken. Het gaat om zowel het sanitair als 3 muren. Er staat een toilet, douche en wastafel in. Er wordt geen nieuwe badkamer geplaatst, het doel is om een ruimere overloop te maken. Die overloop moet ook worden afgewerkt met gipsplaten en worden gestuukt. Ik wil een afspraak maken met een vakman om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte met daarin aparte posten voor de diverse onderdelen. Ik wil de klus graag begin 2018 laten uitvoeren.

Badkamer afwerken met betonlook

Is een nieuw gemaakte badkamer, die we aan de binnenkant afgewerkt willen hebben in waterdicht betonlook, vloer, wanden en plafond. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Partners

Partners van Casius