Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor muren en hal stucen:

Muren en hal stucen

Muren stuken en de hal. Wanden: 75 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) De werkplek is goed bereikbaar en er kan voor de deur worden geparkeerd.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muren en hal stucen uit heel Nederland:

Halletje, badkamer, keuken en deel woonkamer schilderen

Het betreft allemaal binnenschilderwerk. Het (her)schilderen in kleur wit van de bovenste deel van de kleine badkamer, ongeveer 4 x 2 meter, de onderste helft is betegeld, inclusief plafond indien dit mogelijk is, watervastbehang of iets dergelijks hopelijk beschilderbaar. Hetzelfde geldt voor de keuken: bovenste deel van de kleine keuken, ongeveer 4 x 2 meter, beschilderen in kleur wit inclusief plafond, onderste deel ook weer betegeld. Het schilderen van het L-vormige halletje (latex, kleur nog overeen te komen) Hoogte van muren hal is 256 cm (verder verschillende muuroppervlaktes ivm deuren). Verder in de woonkamer een klein 'uitsteeksel' van 32(b) x 32 (b) x 69 (l) x 256 (h) in dezelfde kleur als hal, ook latex. Ik heb een verschillende foto's gemaakt ter verduidelijking, maar kan er volgens mij maar 1 bijsluiten. Ik heb een panorama foto geprobeerd te maken van het halletje ter verduidelijking. Hopelijk is dit een duidelijk genoeg uitleg tbv verkrijgen van vrijblijvende offerte. Langskomen voor vrijblijvende offerte mag natuurlijk ook.

Muren en plafond spachtelputzen

We hebben 170 meter plafond en muren moeten glad worden en dan korrel spuiten,wat gaat dit kosten. Kamer en hal en overloop leeg en er hoeft niks afgeplakt te worden. Wanden Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Steunmuur weg laten breken en balk plaatsen

Op de begane grond en in het souterrain wil ik de steunmuur tussen de hal en kamer weg laten halen en een steunbalk laten plaatsen. De muren zijn 7 meter lang en 3 meter hoog. Er lopen elektriciteitsleidingen doorheen. Wij willen het ook laten afwerken met stuc. Graag willen wij een indicatie van de kosten.

Spuiten van een nieuwbouwwoning met spack

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht die in december wordt opgeleverd. Wij zitten er aan te denken om onze muren te laten spuiten. Nou hebben wij nog wel wat vragen over wanneer het spuitwerk op de muren zit. Is het spuitwerk waterafstotend? Kunnen we over het spuitwerk heen stuken over een paar jaar? Kan je de gespoten muren overschilderen? Hoe makkelijk kun je scheuren in de muur herstellen? Zijn er dingen waar wij rekening mee moeten houden als jullie bij ons komen spuiten? Onze muren worden behangklaar opgeleverd. Is er voorwerk dat moet gebeuren wanneer jullie komen spuiten, zoals bijvoorbeeld afplakken of voorstrijken. Wij zitten eraan te denken om de begane grond te laten spuiten dit is ongeveer 90 m2. Over de hal en trappengat zitten wij nog te twijfelen. Zou u kunnen aangeven hoeveel dagen u bezig bent met het spuiten? Aangezien wij nog niet precies weten wanneer onze woning wordt opgeleverd, hebben wij ook nog de vraag hoe ver van te voren wij bij jullie moeten aangeven dat we van jullie diensten gebruik willen maken. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Wanden glad stuken in de woonkamer en hal

Wij willen voor mijn schoonmoeder een offerte aanvragen voor het glad stuken van ongeveer 50 m² wanden in haar woonkamer en hal. Wij zullen zelf het behang van de muren halen en de muren voorbereiden met voorstrijk. We ruimen de ruimtes ook leeg. We willen deze klus graag rond eind oktober laten verzorgen en ontvangen graag een offerte van stukadoors die dan tijd hebben voor deze klus.

Muren van hal en kamers schilderen

Schilderen van de 2 kamer muren en de muur van de hal.

Plafond, muren en verwarmingsbuizen schilderen

De werkzaamheden zijn als volgt: 1. schilderen van plafond, muren en plinten in de hal. De hal heeft een oppervlakte van ongeveer 1,75 x 1,50 meter, maar aan 3 zijden zijn er deuren. Boven en onder de voordeur betreft houtschilderwerk waarvoor een beetje schuren noodzakelijk is, de voordeur zelf hoeft niet geschilderd te worden. De hal is vochtig, dus graag schimmelwerend witten, geen kleur. De muur in de hal heeft een kleine scheur, kunt u dat voor het schilderen opvullen? 2. De verwarmingsbuizen in de badkamer wit schilderen met radiatorverf

Randje van laminaat verwijderen

Elk jaar rond deze tijd, als het kouder wordt en de verwarming aan gaat, bolt op de 1e etage in de hal het laminaat op. Waarschijnlijk ligt de vloer op diverse leidingen en is het in de hal en/of aangrenzende kamers te strak tegen de muur gelegd. Hoeveel kost het om langs de muren een randje weg te halen zodat het laminaat niet meer omhoog komt. Ik denk niet dat het overal nodig is om een rand weg te halen, maar laminaat ligt over oppervlakte van circa 40 m2. Ik hoor het graag.

Woning schoonmaken i.v.m. rooklucht van vorige bewoners

In het huis wat we op het oog hebben is vele jaren gerookt. Ik weet dat het bij deze offerteaanvraag in principe om rookschade bij brand gaat, maar wellicht hebben jullie ook ervaring met rookschade door roken. De huidige eigenaar heeft de muren al geschilderd, maar wellicht de originele rooklucht niet goed verwijderd. We ruiken het nu in ieder geval vooral bij de muren zelf. Wat zouden de kosten zijn om de benedenverdieping, en dan met name de woonkamer, hal en keuken, volledig rookvrij te maken? Het gaat om ongeveer 40-50 m² woonoppervlak. De bovenverdieping is rookvrij gebleven. Even voor de volledigheid: als er meer informatie over het huis nodig is hoor ik het graag zelf. Het wordt een lastige situatie voor ons als de makelaar onverwachte vragen zou krijgen.

Nieuwbouwwoning spacken

Voor een nieuwbouwwoning wil ik graag de hal, twee keer een trapopgang, een overloop, drie slaapkamers en een zolder laten spacken. Totale oppervlakte van de muren is ongeveer 130m2. Alle binnenwanden worden behangklaar opgeleverd (groep 2): geëgaliseerd en afgefilmd met pleistermateriaal (wanden zijn niet geheel wit). Voor de zolder geldt dat het een schuindak is, wat in totaal ongeveer 15m2. Er zijn tevens knieschotten aanwezig. Graag ook gespackt mits mogelijk. Dit is van onbebehandelde spaanplaat. Woning wordt week 44 opgeleverd. Wanden Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex De werkplek is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius