Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Den Haag of directe omgeving.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, buitengevels woning + garage stucen, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, bedrijfspand van binnen spackspuiten, wanden en plafonds voorzien van stuc- en spuitwerk, glasvezelbehang op de wanden en de plafonds stucen, stuken en pleisteren van schuur, inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken, 125 m2 Buitengevel stucen, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Den Haag:

Stuken van wanden

Ik zou graag ongeveer 135 m2 aan wanden (3 slaapkamers) willen laten stuken met glad pleisterwerk. De ondergrond is behangklaar.

Bestaande bouw stucen

Ik wil graag een oppervlakte van 80 m2 in pleisterwerk afgewerkt hebben. Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Nieuwbouwwoning laten stuken

Het betreft een nieuwbouwwoning. De buitenwanden zijn van kalkzandsteen, gevels van houtskeletbouw en binnenwanden van gips. Daarnaast zijn de plafonds van beton. Totale oppervlakte 470 m2 wanden en 155 m2 plafond.

Alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz

Ik zoek een stukadoor die alle wanden van mijn nieuwe woning kan voorzien van spachtelputz (korrel). Het betreft ongeveer 250 m2 verdeeld over drie verdiepingen. De ondergrond van de wanden bestaat uit beton.

Stucen van twee slaapkamers

Ons huis is 4 jaar oud en er moeten 2 slaapkamers (1 van 8.5 m2 en 1 van 9.4 m2) worden gestuct. De wanden zijn 'behangklaar', maar we willen ze graag 'verfklaar' laten maken. wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vakman alle materialen meenemen.

Bestaande bouw latex spuiten

Woonkamer en badkamer plafond willen wij laten afwerken met spuitwerk latex. Op dit moment is er spackspuit laag, door lekkage is het plafond iets aangetast met de afwerking. Het zou in totaal om 65m2 gaan, daarbij willen wij ook 65m2 aan vloeren afplakken.

Stucen bestaande woning

Ik wil graag 2 muren en een volledig gestuct hebben. Het gaat om 10 m2 muur en 5 m2 plafond. Graag ontvang ik een offerte.

Woning laten stucen

Ik krijg eind juli de sleutel van mijn nieuwe woning (appartement op 1 hoog in Den Haag) en wil graag dan zsm de woning laten stucen. Het gaat om een woning van 72 m2. Ik denk dat het zo'n 150 m2 wanden stucen zal zijn en 60-70 m2 plafond? Ik geloof dat het noodzakelijk is de wanden van het vliesbehang te ontdoen. Mocht dat niet zo zijn, dan hoor ik het graag. Op sommige delen zal ik houtwerk verwijderen en de wand egaal maken voor het stuken. Ik vermoed dat in de eerste/tweede week van augustus het stucen plaats kan vinden. Alvast bedankt!

Stucwerk plafond en slaapkamerwand

Badkamerplafond (ongeveer 2,5 x 2,5 meter) heeft vochtvlekken. Momenteel spackwerk. Ik wil het graag glad laten maken (glad pleisterwerk) en daarna laten afspuiten met latex. De slaapkamerwand grenzend aan de badkamer is gestuct, maar heeft twee waterleiding sleuven. De wand is ongeveer 7 m2 en ik zou deze graag geheel afwerken met glad pleisterwerk.

Nieuwbouw wanden spachtelputzen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn wanden kan spachtelputzen. Het gaat om 200 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Stucen gang en plafond

Het gaat om het stucen van 60m2 aan wanden en 20m2 aan plafonds. Daarnaast willen wij 5m2 aan vloeren afgeplakt hebben. Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Stucwerk herstellen

Onze buren hebben bij het verbouwen van hun badkamer door de muur heen geboord, waardoor er enkele (3 à 4) gaten zijn ontstaan in het stucwerk en waar ook de bakstenen door kapot zijn gegaan. De muur is ongeveer 3 m2. Ik krijg graag advies van de vakman.

Wegwerken V-Naden plafond

In onze nieuwbouwwoning willen wij de V-naden tussen de betonplaten in het plafond laten wegwerken.  Dit op de begane grond +/- 50 m2 en afhankelijk van de prijs ook op de 1e verdieping.  Graag ontvangen wij hiervoor een offerte. plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk Vloeren afplakken Vierkante meter: 45

100m2 glad stucen

Oude woning zit nu granol of spachtel op wanden. Nog wel stevig vast. gaat om entree gang beneden en rond trap, woonkamer, trap naar 2 verdieping boven en 2e vedieping kleine stukjes. In totaal zou het ongeveer 100m2 zijn. Ook graag 45m2 aan vloeren afplakken

Nieuwbouw afwerken met sierpleister of spuitwerk + advies

Wij hebben een nieuwbouw woning en we zijn eerlijk gezegd nog niet uit wat we nou precies willen laten zetten; sierpleister of gewoon spuitwerk. Wij hebben alles gelezen op internet, maar wij komen er nog niet echt uit. Daarom willen wij graag uw deskundige advies horen. De wanden zijn 125 m2 ongeveer. Huidige ondergrond is beton. Timing: begin 4e kwartaal wil ik beginnen. Budget: € 2268,75. We hebben nog geen toegang tot ons huis, wij denken dat dit over een maandje kan. Wij hebben de plattegronden.

Gehele appartement stucen en met latex spuiten op de 1e verdieping

Het gaat om een nieuwbouwwoning waarbij alle wanden in huis gestuct en met latex gespoten moeten worden. De wanden zijn grof geschat 120 m2 en het plafond ongeveer 75 m2. De ondergrond is beton. In de bijlage stuur ik het plattegrond mee.

Bestaande woning stucen 200 m2

Middelste en zolderverdieping stucen. Het zijn 5 slaapkamer in totaal. Bij elkaar 200 m2. Graag afwerken met glad pleisterwerk.

Muur stucen

In een huurwoning wil ik graag een kleine wand laten stucen. Slecht onderhouden, veel gaten en behang.

Herstellen muren en plafons na een renovatie

Wij hebben binnenkort een renovatie. Hierdoor ontstaan scheuren en beschadigingen. Dit moet weer herstelt worden. wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Betonnen muurtje herstellen balkon

Wij zijn op zoek naar iemand die het betonnen muurtje op ons balkon kan herstellen. Er zitten nu allerlei barsten in. Het is een tussenmuurtje tussen ons balkon en die van de buren. De afmeting is ongeveer 2 x 2 meter.

Plafond laten spuiten met latex

Ik wil het plafond helemaal glad hoogglans wit laten spuiten en verder moeten ook de naden van van de gipsplaat gestuct worden. Het gaat om ongeveer 60 m2.

Buitengevel stucen

Graag laat ik mijn buitengevel stucen (glad afwerken). Het gaat om iets minder dan 15 m2 (de kozijnen moeten er nog afgehaald worden). Verf en oude stuclaag zijn al verwijderd, de ondergrond is hard.

Trappenhuius, zolder en een plafond stukadoren (ca 35m2 stucen)

Stucen van binnenmuren en plafond, ca 35m2 op Qboard incl. primen en voorbereidingen. All-in prijs aub. Zie foto's

Oud trappenhuis renoveren: wanden en plafond stucen

Wij willen graag het trappenhuis laten stucen. Alle scheuren en gaten zijn uitgebeiteld. Er zijn verschillende ondergronden van wisselende kwaliteit. Het plafond is hoog en is ongeveer 10 m2. De huidige ondergrond is Spackspuitwerk en dit moet strak worden gestuct. Daarnaast moeten de wanden glad gestuct worden. Het gaat om ongeveer 20 m2.

Wanden stucen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn wanden kan stucen. Het gaat om 20 m2. Graag ontvang ik een offerte.