Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Den Haag of directe omgeving.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, buitenkant woning & tuin, gevels villa stucen, muren spackspuiten en plafond spuiten met latex, buitengevel stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen, buitenmuren van stal stucen, nieuwbouwwoning stucen, wanden en plafonds strak opleveren, stucen woning, meerdere ruimtes stucen en filmen, buitenmuur wit pleisteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Den Haag:

Badkamer plafond stucen

Het plafond is in 2 gedeelte verlaagd ivm een lightstrip. En er komen ook nog 4 spotjes. Wat wil ik weten wat kost glad afwerken Marmer Of andere ideeën. Ruimte is 2 x 2 m Wanden zijn betegeld met donker antraciet en de vloer met tegels met een houten look en de meubels met een noten look. Kraan elementen zwart en de douchekop komt uit het plafond (zwart)

Stucwerk in appartement

Betreft sausklaar stucadoren van voorzetwanden en plafonds. Betoncontact en gaasband reeds aangebracht. MP072 ligt al in de woonkamer. Al het materiaal ligt er dus al. Het gaat om ongeveer 200m2 aan wanden en 120m2 aan plafonds.

Plafond en 1 muur latex spuitwerk

Plafond is 10 jaar oud, nooit gerookt maar kan een opfrisbeurt gebruiken. Mede ook omdat er hier en daar een reparatie is uitgevoerd. wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 35

Trapmuur en overloop stucen

Mijn trapmuur en overloop wil ik laten voorzien van sierpleister. De muur en overloop zijn al kaal gemaakt en het totaal is ongeveer 27 vierkante meter.

Plafonds spackspuiten

Wij hebben nog 2 ruimtes, hal en 1 slaapkamer, waar spack op het plafond moet komen. De andere ruimtes zijn eerst voorgestreken en daarna met 2 lagen afgewerkt. Het merk wat er al op zit is Brander. De werkzaamheden moeten plaatsvinden op vrijdag 27 maart ivm voorbereiding en verdere afwerking. Graag een totaalprijs. Het gaat dus om spackspuiten van het plafond van 20 m2

Plafond latex spuiten

Plafond moet opgefrist worden met een witte laag latex. Woonkamer en keuken aaneen geschakeld. Het gaat om 50 m2

nieuwbouw huur woning

Fixeren met Sigmafix en 2x sausen met afneembare Sigma perfect , 1x sausen met latex sigma perfect , rollen met lakroller om zo min mogelijk structuur te krijgen Na eerste keer keer sausen nakijken op deukjes en scheurtjes en repareren met met vulmiddel. Openstaande naden afkitten met overschilderbare acrylaatkit, wanden 2de keer sausen met sigma perfect in lichte kleur . Woonkamer heeft een glaswand van 9 meter. 2 kleine slaapkamers Het gaat om een totaaloppervlakte is ongeveer 100m2. Het gaat om 1 wand van 9 meter x 2.60 en een klein stukje wand 5 x 2.60 een muur van 3 x 2.60, 2.10 x 2.60 een muurtje van 1.97 x 2.60 een muur uit de slaapkamer 3.10 x 2.60 en een stukje muur van 1 x 2.60 nog een 1.18 x 2.60 nog een stuur van 1.18 x 2.60 nog een stuk muur van 3.13 x 2.60 De gang 10 x 2.60 Ook advies of dit eerst met renovlies, of het bovenstaande advies.

Slaapkamer Stucen van 35 m2

Ik wil de wanden van mijn slaapkamer laten stucen, dit gaat om ongeveer 35 m2.

Keuken stucen

Ik wil de wanden en het plafond van mijn keuken laten stucen. Het gaat om 25 m2 wanden en 10 m2 plafond. Graag ontvang ik een offerte.

stucwerk plafond en muren

Plafond bestaat uit 2 platen met kleine korrelspuitwerk en dit willen we geheel strak krijgen. Voor wat betreft muren: het is 1x muur met oude verflaag, 1 nis, 1 schoorsteenommanteling met oud stucwerk en 1x rond een raamkozijn. Het gaat om ongeveer 25m2 aan wanden en 20m2 aan plafonds. Al deze oppervlakten moeten met glad pleisterwerk worden afgewerkt, het kan zijn dat 1 muur niet hoeft worden gedaan dat kan door u ter plekke worden beoordeeld.

PVC vloer vervangen

We hebben 200 m2 PVC liggen maar hebben helaas een lekkage gehad. Deze vloer moet er dus uit en we willen een nieuwe grijze PVC vloer laten leggen.

Muur behangen

Ik wil graag een muur van ongeveer 8m lang en 2.42 m hoog. Op dit moment is deze wand al behangen, het is de bedoeling dat u deze laag ook gaat verwijderen. Het behang regel ik zelf.

Behangen van muur

Er dient 1 muur van onze woonkamer behangen te worden. Het behang is al gekocht. Op de muur zat eerst wanddecoratie en behang. Dit hebben wij weggehaald, dus het is nu een kale muur. Het zijn 3 rollen van ongeveer 3 m, die geplakt moeten worden. De muur is 4.80 m lang en 2.50 m breed.

Hal laten stucen

De oude lambrisering in onze tochthal is deels kapot (verf op glas techniek uit jaren 30) en nu willen we de hal helemaal glad laten stucen. Daarnaast willen we graag een aantal muren en plafonds wit laten spuiten, dus daar ontvangen we ook graag offerte voor. Het gaat om 20 m2 wanden. Dank alvast!

Oude kelder muur met loslatende stuclaag herstellen

Ik heb een kelder muur in een oud huis. De stuclaag laat los, gedeeltelijk heb ik de oude steentjes weer zichtbaar. Zou het graag weer netjes gestuct hebben. Het oppervlak is circa 5 m2.

Op bestaand stucwerk spachtelputz aanbrengen

Na verbouwing keuken, op 2 muurtjes spachtelputz aanbrengen. Net als de rest van het huis. Het gaat om twee wanden van ongeveer 5 m2.

plafond slaapkamer oud huis (benedenwoning)

Plafond slaapkamer zou moeten worden gestuct, gaat om ongeveer 15m2 aan gipsplaten die met glad pleisterwerk zouden moeten worden uitgevoerd.

Stucen woonkamer + keuken plafond + witten

Ik heb de uitbouw opnieuw geïsoleerd, graag wil ik de hele woonkamer met de keuken daarbij laten glad stucen en daarna meteen laten witten. 50 m2 totaal woonkamer + keuken. Uitbouw waar de gips plafond platen zijn is 13 m2. Graag een offerte voor het stucen, witten met afplakken en materiaal totaal.

Balkon van beton herstellen door rot

Ons balkon begint te rotten, er zitten een aantal betongaten in waardoor het metalen frame zichtbaar is. Dit zien wij graag opgelost, het gaat om ongeveer 7 x 1 meter.

Stucen van wanden en plafond

Ik heb een lekkage gehad in de badkamer waardoor er opnieuw gestuct moet worden op de plafond en muur. Het plafond is ongeveer 45 m2 en de wanden ongeveer 20 m2. Ik wil graag spachtelputz op de wanden en op het plafond glad pleisterwerk.

Stucen van onze nieuwbouwhuis

Wij hebben een nieuwbouwhuis en willen de volledige woning stucen. Betreft een eengezinswoning. Het gaat om de 1e en 2e verdieping met een oppervlakte van ongeveer 200 m2. Het wordt behangklaar opgeleverd, dit willen wij met glad pleisterwerk laten afwerken. Graag ontvangen wij een offerte. Mocht u nog informatie nodig hebben hoor ik dat graag.

Keuken stucen

Nieuwe keuken gekocht, oude wordt in de week ervoor uitgehaald. Het is de bedoeling dat de wanden van oud stucwerk worden afgewerkt met glad pleisterwerk. Het gaat om een oppervlakte van 15 m2.

Vochtige muur af stucen

Ik heb nieuwe ramen en kozijnen laten zetten en nu zegt de stukadoor dat hij het niet af kan maken omdat de muren vochtig zijn. Er staat op de VVE planning dat we de buitenmuren ook moeten laten herstellen / impregneren. Maar er moet eerst iets anders gedaan worden. Zou ik mijn binnenmuren toch kunnen stuken? Het gaat om 2 meter breed bij 2.90 meter hoog, waar nog een raam in zit. Als het de hele muur is is 4 meter bij 3.

Stucen kamer

Wij hebben in onze kamer 20 m2 aan wanden die nu van beton zijn, deze willen wij met glad pleisterwerk laten afwerken.

Kamer in oud huis stuken

Het betreft 1 kamer. 3 te stuken wanddelen. Rondom houtwerk , een raam en deur. Een paar kleine delen dus. Verder het plafond. Ook 2 gaten te dichten. Wellicht eerst glasvlies aanbrengen. Het gaat om 15 m2 wanden en 15 m2 plafond.