Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor balkonreparatie:

Balkonreparatie

Beton breekt van onze balkonrand af. De metalen balk (bint) zit ook enigszins los. Gaarne reparatie. Betreft een overstekend balkon op de 1e verdieping.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkonreparatie uit heel Nederland:

Balkonreparatie

Onderrand van klein balkon brokkelt af. De rand die afbreekt is van beton gemaakt, en het beton ijzer is bloot te komen liggen. Dit wil ik graag herstellen. De schade is ongeveer 1 m. Ik heb foto’s die ik kan opsturen.

Balkonreparatie uit laten voeren

Er is recent een stukje van mijn balkon afgebroken. Ook zitten er scheuren in mijn balkon. Er is waarschijnlijk sprake van betonrot. Dit geldt dan ook voor de balkons van de buren. In totaal gaat het om 4 balkons, hoewel de schade aan mijn balkon het meest acuut is. De balkons zijn circa 7 meter breed bij 1 meter diep. Foto's van de schade zijn bijgevoegd.

Balkonreparatie

Van het balkon vallen brokstukken,dus vloer en plafond moeten gerepreerd worden

Balkon renoveren

Graag zouden wij een offerte willen vragen. Voor balkonreparatie. Het gaat om 2 balkons

Balkonreparatie

Het balkon is ongeveer 1 bij 2 meter groot. Aan de buitenste rand brokkelt er beton af en lijkt de bewapening zichtbaar. Er zijn 2 a 3 plekken waar het slecht is.

Balkonreparatie

In het balkon is scheurvorming en er zijn corrosie plekken aan de onderzijde van het balkon zichtbaar. Graag laat ik dit controleren en repareren door een vakman.

Balkonreparatie vanwege betonrot

Van ons balkon is een stukje afgevallen. We denken aan betonrot. Het balkon is aan de voorkant van de woning. Meerdere woningen hebben er last van. Mijn balkon zit op de eerste verdieping. Graag uw advies en gratis offerte.

Balkonreparatie

ik wilde graag de onderkant van mijn balkon repareren. Er zijn al wat scheuren zichtbaar en er zijn al bepaalde stukjes naar beneden gevallen. Ik wil dus graag mijn balkon weer strak laten stucen en laten voorzien van een nieuwe verflaag. Ik schat het balkon op 1 x 2 meter groot.

Balkonreparatie

Graag vrijblijvend advies over een balkonreparatie. Wij hebben een drive-in woning met op de 1e verdieping een balkon. Van het balkon aan de voorzijde zijn wat brokken afgevallen. Graag informatie over werkwijze en tarieven. Totale balkon is ongeveer 7,5 m².

Balkonreparatie bij twee balkons

Graag zou ik een offerte willen voor het opnieuw coaten en voegen van twee balkons. De totale lengte is ongeveer 9 x 1.5 meter en de balkons bevinden zich op de 1e verdieping. Aan de onderzijde van de vloer van het balkon, zit een scheur die gerepareerd moet worden. Balkons bestaan uit beton met metselwerk. De woning is gebouwd in 1937 Vanwege mijn werk ben ik soms moeilijk bereikbaar. Spreekt u alstublieft een bericht in, dan bel ik terug. Mailen mag ook.