Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor plafond kinderkamer spuiten:

Plafond kinderkamer spuiten

We hebben een nieuwbouwwoning en helaas is er lekkage geconstateerd. Nu komen ze eerst het dak rapareren en dan is het de bedoeling dat de plafond opnieuw gespoten gaat worden. Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 25
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond kinderkamer spuiten uit heel Nederland:

Kinderkamer bouwen

Wij willen een kinderkamer laten maken. De plafonds zijn 3,70 meter, dus we hebben besloten om de kamer de hoogte in te brengen. Als je naar het bovenaanzicht kijkt, dan zie je een trap (6 treden) waarmee je op een plateau komt. Vervolgens ga je rechts de kamer in. Onder de kamer moet kastruimte met schuifpanelen en een handige indeling zodat het fungeert als kledingkast. Achterin de kinderkamer (vanaf de deur gezien) moet een raam komen (links) en rechts in de hoek willen we de volledige wand van de kamer van glas hebben. Dus van vloer tot plafond (van de kinderkamer). Zo zal er via de achtergevel (die van glas is) genoeg licht de kamer invallen overdag. De kamer wordt niet tegen de achtergevel aangemaakt, maar staat daar tussen de 20-50 cm vanaf (de achtergevel loopt schuin). De volledige constructie hoeft dus alleen tegen 1 wand aangezet te worden. Het is dus voornamelijk timmerwerk en daarnaast stucwerk en schilderwerk. Samengevat zullen de volgende zaken gedaan/gemaakt moeten worden: - Trap (6 treden) - Plateau - Kinderkamer (3 wanden, 1 wand is de huidige muur) - Deur, raam en glazen hoek in de kinderkamer - Kasten onder de kinderkamer met schuifpanelen - Stucwerk - Schilderwerk - Aanleggen/Verleggen elektra - Verplaatsen verwarming van huidige vloer naar vloer kinderkamer De werkzaamheden moeten in juli, augustus of september worden uitgevoerd.

Kinderkamer muur repareren en airless latex sprayen

De slaapkamer van onze zoon is voorzien van spachtelputz met een lichte korrel. Nu willen we dit graag laten voorzien van aantal RAL-kleuren (lichtgroen 6019 en 9010 zuiverwit of cremewit) en hebben daarbij wat wensen: - Er zijn enkele krimpscheuren aanwezig in de zijwanden en plafond, die we met flexibel materiaal willen laten dichten en repareren. - Is het mogelijk de wanden en plafond (airless) te sprayen met een flexibele latex o.i.d.? Hecht dit goed en dekt dit tevens de krimpscheuren? Graag advies, we willen uiteraard niet dat de bestaande spachtelputz gaat loslaten. - Bij voorkeur gereed in 1 dag.

Badkamer, keuken, muren laten schilderen

Ik zoek iemand die de muren van de badkamer en het plafond van de badkamer (6 m2) en de keuken (9 m2) schildert, zodanig - met speciale verf - dat het niet meer gaat bladderen. In de woonkamer is één muur met veel oneffenheden. Er zitten een aantal lagen behang op, die eraf gestoomd zouden moeten worden en daarna kan de muur opnieuw geschilderd worden. Muurtje in hoek woonkamer: in een hoek van de woonkamer, is een smal stuk muur (1 m2 breed). We hebben waterschade als gevolg van een lekkage. Er zitten grote vochtkringen, en de muur is hier en daar gebobbeld. Graag laten we dit stuk muur opnieuw schilderen. In de kinderkamer zit een lange scheur in de muur. We willen de scheur graag laten vullen en de muur opnieuw laten schilderen.

CV in een chalet aanleggen

In een chalet van 10 x 4 meter een CV-systeem aanleggen. Zowel radiatoren, nieuwe CV-ketel alsmede leidingen. Radiatoren voor de ouderkamer ongeveer 2.5 x 2.5 meter. De kinderkamer 2 x 2 meter en woonkamer 4 x 5 meter. We hebben een douche. Leidingen dienen in verband met vorst over het plafond aangelegd te worden. Ik ben benieuwd naar een totaalprijs.

Lekkageschade aan plafond repareren

Wij hebben lekkage gehad op de zolder en vocht is doorgelekt naar de kinderkamer. Je kan duidelijk zien waar de schade is aan de plafond. Op de naad van de betonnen platen. Ik zou graag een vrijblijvend offerte willen ontvangen. Ik weet helaas niet wat de oppervlakte is van de kamer. Ik heb een foto erbij gedaan van de schade. Ik hoor het graag van u.

Kinderkamer stuken

We hebben het kinderkamertje gerenoveerd en dit moet nu geheel gestuukt worden. De vloeroppervlakte is 7,6 m2. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 7.6 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Kinderkamer glad stuken

Naden gipsplaten plafond afwerken (stucplaten over de lengte, 1 x kopse kanten) plus de randen van het plafond - wand. Muren stuken (gipsblokken en betonwanden, momenteel behangen. 1 x raamkozijn, 1 x deur. Muren 31 m2 waar raam en deur nog vanaf gaan. Plafond 10,5 m2. Alles dient spiegelglad en schuur rij te worden afgewerkt. Wanden: 35 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 10 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Kinderkamer stuken

Plafond is 2,5 x 2,5 m, 4 muren van 2,5 x 2,35 m, In één van de muren zit en deur van 2 × 0,8 m. In één andere muur zit een raam van 1,8 x 1,3 m. 3 van de muren zijn beton, 1 is gipsplaat. Startdatum z.s.m. wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Kinderkamer schilderen

De muren en het plafond van de kinderkamer willen wij graag laten schilderen. Wellicht dient er hier en daar ook wat gerepareerd te worden. De kamer is ongeveer 2 bij 3 meter groot.

Vermoeden asbest plafond laten onderzoeken

Het plafond in de kinderkamer bestaat uit witte vezelplaten. Nu vraag ik me af of dat asbest kan zijn en of dit schadelijk is voor mijn kindje dat hier al 8 jaar onder slaapt. Er is in geboord voor lampen op te hangen. Huis is gebouwd in '64.