Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stuken van wanden en plafond:

Stuken van wanden en plafond

Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
Onze klant uit Brielle (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stuken van wanden en plafond uit heel Nederland:

Toilet stuken

Ik wil graag mijn WC wanden en plafond laten stuken, het gaat om 6 m2 wanden en 1 m2 plafond, waarvan op 3m2 van de wanden een iets dikker laagje stucwerk moet komen. De onderkant is kaal metselwerk, bovenkant is al gestuct maar wat beschadigd. Ik wil graag glad pleisterwerk.

Nieuwbouw woning stuken

Ik zou graag de wanden in mijn gehele woning willen stuken. Het gaat om 80 m2. Ik zou graag glad pleisterwerk willen met latex spuitwerk eroverheen.

Stuken woonkamer en hal bestaande bouw

Ik zou graag 52 m2 aan wanden willen laten glad stuken. De huidige ondergrond is spackspuitwerk.

Stuken muren en plafond

Ik zou graag de muren en plafond in mijn keuken laten stuken. In de woonkamer moet het oude stucwerk glad gestukt worden. De wanden zijn in totaal 100 m2 en ik zou graag glad pleisterwerk willen als afwerking. Het plafond in de keuken is 20 m2. Hier graag schuurwerk (vlammen)

Woning stuken en latex spuiten

Ik zou graag wanden en plafond in mijn huis willen glad stuken en latex spuiten. De wanden zijn 70 m2 en het plafond is 50 m2, de ondergrond is oud stucwerk.

Nieuwe woning stuken

Wij zijn bezig met het aankopen van een opknap woning. De volledige woning wordt gestript. En alle wanden willen we opnieuw gestuct hebben. We zouden graag een prijs indicatie willen hebben voor het strak stucen van om en na bij de 170m2 tot 180m2. wanden Vierkante meter: 170 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Keuken stucen

Half september gaan wij onze keuken verbouwen. Hiervoor worden door een elektricien verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Er komen daardoor nieuwe sleuven in de muur. Momenteel zit er een plaat tegen de wanden van de keuken, het is nog even een verrassing hoe de muur er achter er uit zal zien na verwijderen van de keuken. Wij willen de keuken graag strak gestuukt hebben zodat hier daarna afwasbare verf op gedaan kan worden. Daarbij gaan we een muurtje halveren, dit muurtje mag ook met stuc afgewerkt worden. Wij zoeken daarom een stukadoor die onze muren glad kan stuken en het muurtje weer strak kan krijgen. Graag ontvangen wij van jullie een vrijblijvende offerte. Hiervoor een afspraak maken om het \'live\' te bekijken en bespreken is misschien handig.

Stuken wanden slaapkamer

Ik zou graag de wanden in mijn slaapkamer willen laten stuken. Het gaat om ongeveer 30-35 m2 in totaal. De huidige ondergrond is spackspuitwerk en we willen graag behangklaar glad pleisterwerk. Het gaat om 2 lange wanden, ook achter de verwarming. Verder is er een stukje kalk losgelaten elders, ik zou het fijn vinden als hier ook naar gekeken kan worden.

Wanden WC stuken

Op de wanden van onze WC zitten nu mozaïek steentjes en daar willen we graag beton cire hebben. Hopelijk kan dit er over heen gesmeerd worden. De wanden zijn in totaal 5 m2.

Woning laten stucen

Ik krijg eind juli de sleutel van mijn nieuwe woning (appartement op 1 hoog in Den Haag) en wil graag dan zsm de woning laten stucen. Het gaat om een woning van 72 m2. Ik denk dat het zo'n 150 m2 wanden stucen zal zijn en 60-70 m2 plafond? Ik geloof dat het noodzakelijk is de wanden van het vliesbehang te ontdoen. Mocht dat niet zo zijn, dan hoor ik het graag. Op sommige delen zal ik houtwerk verwijderen en de wand egaal maken voor het stuken. Ik vermoed dat in de eerste/tweede week van augustus het stucen plaats kan vinden. Alvast bedankt!

Partners

Partners van Casius