Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwbouw oostvoorne stuc:

Nieuwbouw Oostvoorne stuc

Wanden Vierkante meter: 570 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Brielle (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw oostvoorne stuc uit heel Nederland:

Warmtepomp installeren en zonnepanelen aanbrengen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Voor een nog nieuw te bouwen woning een warmtepomp installeren en 18 zonnepanelen op het dak aanbrengen. Huis is 11 bij 7 meter qua oppervlakte.

Nieuwbouw woning stuken en texen

Wanden Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Uitbouw achterzijde nieuwbouw

Ik wil een uitbouw aan mijn huis realiseren. Het is een nieuwbouwhuis, dat casco is opgeleverd. De achterpui staat er al en wil ik 2 meter verder de tuin in plaatsen. De uitbouw wordt hierdoor 6 bij 2 meter. Het is een twee-onder-één-kap woning en de buren hebben de uitbouw al. Zie de foto voor een beter overzicht. Hergebruiken van de materialen als kozijnen en dergelijke.

Wanden afwerken met spachtelputz

Nieuwbouw appartement behangklaar opgeleverd. Wanden: 75 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

betreft nieuwbouw woning. graag prijs ...

betreft nieuwbouw woning. graag prijs pm2 ca. 170m2 buitenmuur en ca. 170m2 binnenmuur. buitenmuur waalformaat binnenmuur maasformaat, halfsteensverband metselwerk. metselsteiger met bouwlift en specie silo's op werk aanwezig. Geen prijs voor materiaal!! Alleen voor arbeid. Eventueel ook meenemen: plaatsen en uitzetten metselprofielen en stelkozijnen. Hiervoor prijzen per eenheid. Aan de hand van eenheid en m2 prijzen zal i.o.m. directie beslist worden.

Het betreft de verlenging van het ...

Het betreft de verlenging van het bestaande vrijstaande huis met 4 meter naar achteren. Het huis heeft 2 verdiepingen en een beloopbare zolder voorzien van een mansardekap. De bedoeling is om de leidingen van de keuken om de te leggen naar het voorhuis en de leidingen voor de badkamer boven aan te leggen. En de nieuwbouw casco op te leveren. We zoeken een aannemer die op zeer korte termijn kan beginnen ivm aanstaande gezinsuitbreiding in febr 2009. Mvg, Nico.

Nieuwe aanleg van een tuin. Planten van ...

Nieuwe aanleg van een tuin. Planten van bomen ca. 10 stuks. Planten van Beukenhagen ca. 40 meter. Bouw van een strakke spiegelvijver rechthoekig ca 18 m2 maar < 50 cm diep (geen vissen geen planten). Aanleg van gazon met graszoden ca. 250 m2. Aanleg van ardennersplit <18mm paden ca. 200 meter incl oprit voortuin. Aanleg van terras schellevistegels 100x100 cm ca. 40 m. In de nieuwbouw is er teelaarde opgegaan ca. 60 cm. Verder zandbodem daaronder. Bemesten waar nodig. cunetten waar nodig. Leveren lavendel (echt blauw!) ca 10 m2. Indicatie is vooralsnog voldoende om een beeld te krijgen of ons budget voldoende is en of we een deel van de aanleg moeten verschuiven naar een later jaar. Daarom graag vijver apart ramen en ook graag goedkoper alternatief split (wel middengrijs!)