Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor wand boven het aanrecht stucen:

Wand boven het aanrecht stucen

Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Barendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wand boven het aanrecht stucen uit heel Nederland:

Tegelen in de keuken.

Ik wil graag tegels aan de wand in de keuken gelegd hebben. Bij het aanrecht en het gasfornuis. Het is ongeveer 8 m2.

Keukenkastjes aan wand monteren

Ik huur een appartement in Leiden waar nog geen keukenkastjes aan de wand zijn gemonteerd. Ik heb wel keukenkastjes onder het aanrecht, maar niet erboven. Ik heb bij Gamma twee keukenkasten besteld: een enkele van 50 cm breed en een dubbele van samen 100 cm breed (dus ik heb eigenlijk drie kasten, waarvan er twee aan elkaar vast zitten). Deze kasten wil ik graag aan mijn wand laten monteren. Ik heb begrepen dat ik dit ook zelf zou kunnen doen omdat het niet veel werk zou zijn, maar ik besteed het liever uit aan mensen die hier ongetwijfeld beter in zijn. Graag verneem ik wat de kosten zijn van de montage. Het liefst zou ik een afspraak maken in de tweede helft van januari.

Renoveren keuken

Ik ben op zoek naar iemand die een glazen wand van 1,2 bij 2,5 meter kan plaatsen in de opening naar mijn keuken. Ook zou ik graag mijn betegelde aanrecht laten vervangen met composiet. Ten slotte zou ik graag mijn afzuigkap laten vervangen met een afzuigkap met een grotere afzuigcapaciteit.

Stucen van de keuken

De huidige keuken wordt vervangen voor een nieuwe. Huidige tegelwerk boven het aanrecht komt niet meer terug en ook een deel van de bovenkastje niet meer. Hiervoor moet de keuken gestuced worden. (1 lange wand van 4m, 1 korte wand van 2m bij 2,40 hoog). Na het stucen zullen we zelf de muur verven. werkzaamheden moeten voor 16 april klaar zijn! Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Keukenplanken ophangen tegen een holle tegelwand

Ik zou graag iemand vinden die 4 lange planken boven mijn aanrecht zou kunnen bevestigen. Hiervoor moet geboord worden in tegelvoegen aangezien het een tegelwand is. Daarnaast lopen er leidingen achter de muur waar rekening mee moet worden gehouden en bestaat de muur uit een gipsplaat (holle wand pluggen of gipspluggen nodig). Ik durf het zelf niet te doen en zoek iemand die de verantwoordelijkheid op zich kan nemen. Planken, pluggen, schroeven, plankdragers aanwezig. Gelieve mij te mailen, telefonisch ben ik soms lastig bereikbaar (wel avonduren). Bij voorbaat dank.

Tegels op de wand in de keuken

Heb al tegels gekocht bij de Gamma, en er zou iemand komen betegelen en nu heeft hij al een paar keer mijn laten zitten. Vandaar wil ik vragen of er iemand van Gamma dit wil komen doen om mijn muur boven de aanrecht en gasfornuis wil betegelen. Alle tegels zitten nog in de doos. Hoop dat jullie dit voor mijn op kunnen lossen, wacht op jullie reactie.

Wandtegels in de keuken aanbrengen

Ik wil graag in de keuken boven het aanrecht de wand laten betegelen. Het gaat om ongeveer 5 vierkante meter.

Keukenwand tegelen

Ik wil graag de wand van de keuken laten betegelen. Ongeveer 62 cm hoog vanaf aanrecht tot onderkant kastjes en 4 meter breed. Tegeltjes / hoekjes 2 mm / voegmiddel / tegel lijm aanwezig, geen gereedschap. uitvoering: eind mei.

Keukenwand stucen met waterdichte coating

Wij willen in onze nieuwbouwwoning achter het aanrecht gestucte lichtgrijze wand met een coating geschikt voor keukens, dus waterdicht en afneembaar in een lichte grijstint. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Keramische tegels leggen

Keramische tegels leggen op de beneden verdieping van mijn nieuwbouw woning en achter aanrecht. Het gaat om ongeveer 3 m2. tegen wand Tegels 60x60