Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor recreatiewoning plafond egaliseren:

Recreatiewoning plafond egaliseren

Het gaat om een recreatiewoning. Huidig plafond is beton met spuitwerk. Er zitten sierbalken (hout) op het plafond , die moeten weg. Lijkt mij dat plafond dan met dus laagje stuc strak gemaakt moet worden om verschil weggehaalde balken en spuitwerk te egaliseren. plafond is 45 m2.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor recreatiewoning plafond egaliseren uit heel Nederland:

Houten wanden spuiten van recreatiewoning

Graag laat ik mijn recreatie woning van hout binnen spuiten met verf op waterbasis op blank hout. Het gaat om een kleine slaapkamer van ongeveer 3 m bij 2 m bij 2 m hoog en een kamer van 10 m (1 kant 3,5 m en de andere kant is 2 m). De ene wand is hoger dan de andere. Ik kan foto’s laten zien. Op 13 januari krijg ik de sleutel, als het kan 14 januari starten want dan is de woning nog leeg. Ik hoor graag wat het gaat kosten. Het gaat om de wanden, maar plafond mag ook meegerekend worden als meerprijs.

Overschilderen houten plafond

Overschilderen van wit houten plafond, met sierbalkjes, in de kleur wit. In een recreatiewoning, totaal oppervlak 40 m2.

Recreatiewoning op Texel stuken

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 115 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Recreatiewoning afwerken met stucwerk

Nieuw te bouwen houtskeletbouwwoning. Binnenspouwbladen bekleed met multiplex en gipsen stucplaten, binnenwanden metalstut met gipsen stucplaten. In badkamer ongeveer 11 m2 waterdicht stucwerk. Graag ontvang ik een aparte meerprijs voor de afwerking van deze wanden met beton ciré. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Plafonds en muren sauzen

In april dient er 55 m2 plafond en 75 m2 muren gesausd te worden in een recreatiewoning.

Behangen met glasvezelbehang en sauzen

Ik wil in mijn recreatiewoning 70 m² wanden laten behangen met glasvezelbehang en wit laten sauzen. Verder wil ik daar 45 m² plafond wit laten sauzen. Ik ontvang graag uw offerte.

Verven, witten en sauzen van de woning

Het betreft het laten witten/verven van een recreatiewoning van binnen over bestaand behang en plafond. Oppervlakte woning 60 m². Betreft kamertje, keukentje, hal en 2 slaapkamertjes en toilet/douche ruimte.

Spanplafond aanbrengen in een recreatiewoning

Betreft plafond in recreatiewoning. In totaal +/- 100 m2. Het gaat om 2 slaapkamers, de woonkamer is L-vormig en 6 bij 7 meter groot en de gang. Mijn vraag is dus of dit qua maten mogelijk is, zo niet is er een alternatief. En natuurlijk wat gaat het ongeveer kosten.

Recreatiewoning renoveren

De woning (ouder dan 50 jaar) moet winterhard worden gemaakt. Het is nu een zomerhuis, maar dient te worden "omgebouwd" tot 4-seizoenshuis. Dit houdt het volgende aan werkzaamheden in: - Isolatie vloer/plafond + leggen nieuwe houten vloer, oude verwijderen. +- 128 m2. - Vervanging kozijnen + glas (naar HR++) in totaal 6 kozijnen met verschillende afmetingen. - Aanleggen CV (nu enkel verwarmd met houtkachel woonkamer) alle vertrekken, 5 ruimtes. - Vervanging keukenblok, oude moet verwijderd worden. - Verwijderen houtkachel + afwerking. - Leggen van leiding van woning naar gastank (graafwerk), 70 meter 50 cm diep. - Schilderen en sauzen van binnenwanden 100 m2 en buitenmuur, 100 m2.

Stucwerk in een recreatiewoning

Betreft opknappen van recreatiewoning. Woonkamer ongeveer 25 m2, daarvan wanden en plafonds stucen. In de keuken 2 wanden en in de badkamer ook 2 wanden. Gelet op mijn strakke planning voor het tegelwerk in de badkamer en plaatsen van de keuken, dient de klus op korte termijn te gebeuren. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)