Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucen:

Stucen

Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucen uit heel Nederland:

Verbouwing van appartement

Wij hebben recentelijk een huis gekocht en willen deze renoveren. Het betreft het plaatsen van een aantal muren, stucen, badkamer en eventueel vloerleggen. Hoor graag van u!

Oudere woning opknappen

Mijn partner en ik hebben een woning aangekocht uit de jaren 80, waar we eind september mogen intrekken. We vroegen ons af in hoeverre we 1 partij kunnen inschakelen, hopelijk jullie, voor uiteenlopende klussen. Het zou gaan om: - al het behang verwijderen in elke kamer in huis, de muren stucen en schilderen. - elektro kabels wegwerken, slordige stopcontacten degelijk afwerken. - de vloer van het gelijkvloers uitbreken, de oude vloerverwarming gelijk ook verwijderen en nieuwe vloer leggen. - van de 2 andere verdiepingen alle verouderde parket verwijderen en nieuwe leggen. We horen graag in welke prijsklasse we voor zo'n totaalklus mogen rekenen. Uiteraard is eind september afmetingen komen opnemen zeker mogelijk. Foto's via de advertentie die nog op Funda staat: https://www.funda.nl/koop/almere/huis-41815521-merwedehof-16/ Telefonisch ben ik momenteel slecht te bereiken wegens mijn huidige werkzaamheden, maar we ontvangen graag een offerte per email.

Keuken stucen

Wij hebben een nieuwe keuken laten plaatsen in ons huis. Boven het aanrechtblad dient nog gestuct te worden. Wie kan dit zsm doen? Alvast bedankt! Is ongeveer 5 m2.

Bestaande woning glad stucen en afspuiten met latex

Sleuteloverdracht 01 oktober 2020, daarna graag binnen zo spoedig mogelijk de huidige spachtelputz-muren en plafond gladstucen en afspuiten met wit latex. tevens 1 gemetselde muur (met gemetselde schouw van de open haard) in de woonkamer compleet gladstucen en ook met latex wit afspuiten. Vloeren afplakken. Geschatte wand en plafond-oppervlakte in totaal circa 140 m2.

Nieuwbouw woning stucen en latex spuiten

Ik zoek een stukadoor die alle plafonds van mijn woning kan stucen en spuiten met latex. Dit betreft 110 m2. In het plafond dienen de V naden weggewerkt te worden. De ondergrond van de plafonds bestaat uit betonplaten. In overleg zou ik de wanden van de woning (280 m2, behangklaar) ook laten stucen en spuiten met latex.

Badkamer stucen in een nieuwbouwwoning

wij gaan een nieuwbouw woning bouwen en willen hier graag een gestucte badkamer, en mooi gestucte wanden. het gaat om 17m².

Keuken stucen

Ik wil graag mijn keuken laten stucen. Achterwand moet rechtgetrokken en 2 zijmuren + achterwand voorzien van b.v. Beton Cire.

250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw

Buiten alle 4 de gevels van nieuwbouw vrijstaande woning stucen. Buitenzijde is al glad piepschuim. Komt kunststof vezelnet omheen. Binnenzijde ook compleet stucen. Totaaloppervlakte circa 250 m2.

Wanden en plafonds nieuwbouwwoning stucen

Ik ben op zoek naar iemand die de wanden en de plafonds van mijn nieuwbouwwoning kan stucen. Het gaat om in totaal 350 m2. 164 m2 plafonds, en 174 m2 wanden.

Het stucen van binnenmuren

Wij zijn een boerderij aan het verbouwen en nu moeten alleen de muren nog gestuct worden. Het betreft 100 m2 met als ondergrond oud-stuc- en metselwerk.

Partners

Partners van Casius