Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor een aantal wanden en plafonds stucen en afspuiten met latex:

Een aantal wanden en plafonds stucen en afspuiten met latex

Ik zoek een specialist die de wanden en plafonds van mijn dakopbouw en hal kan voorzien van stucwerk. Vervolgens dient dit ook afgespoten met latex te worden. Het betreft 95 m2 aan wanden en 40 m2 aan plafonds. De ondergrond bestaat uit gipsplaten.
Onze klant uit Alblasserdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een aantal wanden en plafonds stucen en afspuiten met latex uit heel Nederland:

2 kamers op zolder creeren met schuifdeur en extra elektra-punten

Op zolder willen wij 2 kamers creeren door de zolder in tween te delen. Hiervoor willen wij geluidsarme en brandvertragende gipswanden laten plaatsen. Ook moet er een schuifdeur komen die in 1 van deze wanden "verdwijnt". Tevens willen wij in de nieuwe wanden een aantal elektra-punten laten aanbrengen. De gehele breedte van de zolder is circa 6 meter en lengte schat ik op 7 meter. De nokhoogte in het midden is 3,60 meter hoog. Er is een dakkapel aanwezig dus hier moet rekening mee worden gehouden.

Een aantal wanden voorzien van latex-spuitwerk

De muren zijn net een paar dagen gestuckt, ik zou alles latex gespoten willen hebben dat het super strak is. Het betreft 100 m2 aan wanden. Achteraf graag ook alles netjes achterlaten.

Renovatie van onze woning

Hierbij stuur ik u een beknopte toelichting op de gewenste verbouwing van mijn huis. Het gaat om de voorbereiding voor het plaatsen van een nieuwe keuken en het vervangen van de vloer in de badkamer en de WC. Ik zou de werkzaamheden graag uit laten voeren in grofweg de 2e helft van juni. Het gaat dus om 2 sub-projecten: 1. De voorbereidingen voor het plaatsen van de keuken, dit gebeurt door een keukeninstallateur. Belangrijk hier is dat de keuken van de ene naar de andere kant van de voorkamer zal worden verplaatst. Onder andere moeten er hiervoor leidingen worden verlegd, moet er een stukje muur worden gesloopt, moet de groepenkast worden uitgebreid en moet er e.e.a. gestuct worden. Ik zal zelf de oude keuken slopen/afmonteren. De vloer zal van tevoren worden opengemaakt zodat er gemakkelijk toegang is tot de leidingen. 2. De vloer van de badkamer en de WC: tegels verwijderen, egaliseren en nieuwe vloer(tegels) leggen. Onderstaand in meer detail, bijgevoegd ook een aantal foto’s ter ondersteuning: 1 Aannemer > Keuken voorbereidingen (volledige zijde voorkamer, ca. 5m) A Slopen vitrinekast B Aanbrengen leidingen (gas, water, electra) C Afmonteren leidingen in keuken D Nieuw gat boren in de gevel voor afzuigkap (diameter 150mm) E Bestaand gat in gevel dichtmaken (diameter 150mm) F Electra uitbreiden t.b.v. verlichting keuken G Stucen wanden H Groepenkast uitbreiden 2 Aannemer Badkamer & WC A Oude vloer slopen ca. 7-8m2 B Vloer egaliseren ca. 7-8m2 C Nieuwe vloer leggen ca. 7-8m2 Ik verneem graag de uw indicatieve offerte (uren * prijs / materiaal), doorlooptijd en planning van de werkzaamheden, en zo mogelijk referenties van afgeronde projecten. Zie bijgevoegd bestand met opdrachtbeschrijving en foto's

Muren stuc (740 m2)

Het aanbrengen (> metal-stud wanden klasse B afgewerkt - behangklaar) van Vitrulan 200 gram glasweefselbehang. Aansluitend tweemaal dekkend te sausen met Veveo a.c. plus S2 superlatex in een lichte kleur RAL 9010. Aantal >> ca. 520 m² + 220 m2 Uitvoering over ca. 3wkn Graag ontvangen een prijs hiervoor (740m2). Bij voorbaat dank voor de snelle reactie.

Bestaande woonkamer + eetkamer + plafond

Wij willen graag onze wanden en muren laten stucen. Het gaat om een bestaande woning uit 1906 waarbij het stucwerk is verouderd. Er zitten een aantal kleine deukjes hier en daar en een opening voor de haard (10x30cm) wat opgevuld moet worden. De wanden zijn bij elkaar 75 m2, de ondergrond is oud stucwerk. De gewenste afwerking is glad pleisterwerk (strak). Het plafond is 30 m2. De ondergrond zijn gipsplaten van 60 cm. Gewenste afwerking is ook glad pleisterwerk (strak). De hoogte tot het plafond is 2,65 m. Het betreft de begane grond.

Stuk bij het fornuis betegelen en mogelijk nog een ander deel

Het is een stukje boven het fornuis wat ik betegelt wil hebben, misschien meer. Ik heb een aantal dozen met tegels. Er is een stuk van 50 cm x 70 cm. Een ander stuk van 1,80 cm en nog een stuk van 30 cm. Het is best lastig om uit te leggen, dus mogelijk dat iemand een keer langs zou kunnen komen. Als we hierna nog tegels over hebben wil ik misschien nog een deel laten betegelen. Op de wanden kan direct betegelt worden. Graag eerst komen kijken

Sauzen muren en plafond

Ik zoek een schilder die een aantal wanden en plafonds kan voorzien van een nieuwe sauslaag. Het gaat om 70 m2. Daarnaast ook wat reparatiewerk. Er zijn twee wanden van 360 cm hoogte.

Een aantal wanden behangen

Ik heb al het oude behang van mijn wanden afgehaald, nu is er alleen nog beton over. Het gaat om 12 meter bij 2.41 hoog dat behangen moet worden. Het behang heb ik zelf al aangeschaft.

Verlaagd plafond met spots, stucwerk en schilderen

Ik zoek een specialist die een aantal renovatie klussen in mijn appartement kan realiseren. Het gaat om een verlaagd plafond met stucwerk en spots à 50 m2. Daarnaast wil ik de wanden opnieuw geschilderd hebben. Ik zoek iemand die mij hierbij kan helpen.

Nieuwbouw woning latex spuiten 750 m2

Graag een offerte incl de m2 prijzen. Ik heb de plattegrond van het appartement bijgevoegd. Wij zouden graag het hele appartement strak latex gespoten willen hebben. Ondergrond muren varieert, binnenwanden zijn gibo, een aantal draagmuren zijn beton wanden. Plafond is deels verlaagd en spuitklaar en deels beton. Het gaat om 2 nieuwbouw woningen, de wanden zijn al gestuct maar dit is iets te dik gedaan, in het plafond zitten ook naden die dus weggewerkt moeten worden, graag zou ik in overleg met de vakman tekeningen en foto's willen delen zodat het beeld voor hem of haar ook wat duidelijker word.

Partners

Partners van Casius