Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor buitengevel isoleren en afwerken:

Buitengevel isoleren en afwerken

Buitengevel isoleren en afwerken. Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie plus alle afwerkingen
Onze klant uit Alblasserdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitengevel isoleren en afwerken uit heel Nederland:

Buitengevel van het huis isoleren en stucen

Buitenwerk Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Gevel isoleren en afwerken

Ik wil buitenisolatie plaatsen aan mijn hoekhuis zijgevel met 1 raam. Daarvoor moet de oude buitengevel verwijderd worden en isolatie met steenstrips geplaatst worden. Mogelijk voor- en achtergevel ook, maar dan allen isolatie met steenstrips. Het punt is 9 meter en het huis is 7 meter breed ongeveer.

Isoleren buitengevel twee onder een kap

Ik wil de buitengevel van een twee onder een kap laten isoleren. De oppervlakte is nog 42 m2. Beneden zijn er 2 ramen, op de eerste etage een dubbelraam. Overigens ben ik ook bezig met dubbel glas. ik zou de klus graag spoedig willen starten, maar afhankelijk van de volgorde kan er gestart worden met het isoleren.

Rabatdelen vernieuwen en isolatie aanbrengen

Buitengevel isoleren met bijvoorbeeld SlimFort gevelisolatie. Daarna bekleden met Red Cedar rabatdelen. Betreft een oppervlakte van 8,3 meter x 1 meter en een oppervlakte van 8,3 meter x 0,5 meter.

Oude buitengevel isoleren en afwerken met grove korrel

Gevel waar nu een schuur aangebouwd zit, wordt na sloop van de schuur een buitengevel (circa 15 m2). Hier heeft vroeger een deur in gezeten, deze is dicht gemetseld met binnenmuur stenen. Graag de buitenkant isoleren en afwerken met een grove korrel.

Buitengevel reinigen en behandelen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Buitegevel reinigen voorbehandelen daarna wit maken en coating er over . Offerte graag per email

Buitengevel verduurzamen met crepi

Een vrijstaand vrijstaand koetshuis. De buitengevel is bewerkt met een casette structuur. Een brede bakgoot rondom. Het gaat het isoleren en verduurzamen van alle vier de muren van het huis. De oppervlakte ligt tussen de 100 en 200 m2. Ik denk zelf aan een isolatie techniek als crepi.

Buitengevel isoleren van buitenaf

Graag zou ik mijn buitengevel isoleren. Het gaat om een vrijstaand klein huisje met eensteens muur. Graag zou ik verschillende prijzen voor buitengevelisolatie willen weten (bijvoorbeeld Steenstrips en stuc), om zo een goede keus te kunnen maken. Het betreft ongeveer 90 m2 (4 muren).

Buitengevel isoleren en stucen

Buitengevel isoleren en daarna stucen of voorzien van steenstrips, afhankelijk van de prijs. Indien mogelijk ontvang ik graag een gespecificeerde offerte en van beide opties een prijs.

Isoleren buitengevel

Twee-onder-onder-kap. Bouwjaar 1927. Voorgevel met erker en afdak boven voordeur dient geïsoleerd te worden. Drie gevels dienen geïsoleerd te worden. Het oppervlak is circa 100 m2. Huidige gevel is een halfsteens klamp en getacked destijds met Sigma renovatiecoating. Het idee is om isolatieplaten te lijmen op de huidige gevel. Graag ook goed isolatie advies met betrekking een alternatief verwarmingsysteem in de toekomst.

Partners

Partners van Casius