Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Zuid-Holland.

2780 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: een zeskamerwoning stucen, nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, buitenkant woning & tuin, gevels villa stucen, nieubouw filmlaag laten stucen en afspuiten, wanden en plafonds glad afwerken, stuken en schilderen/spuiten appartement, een woning voorzien van stucwerk, nieuwbouwwoning stucen, fundering woonhuis herstellen/ vervangen, nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Zuid-Holland:

maandag 6 april 2020

Bestaande woning

Wij hebben een woning gekocht waarvan we de wanden en plafond willen laten witten. Wanden in korrel en plafond latex spuiten. Waarvan 1 muur(15m2) in taupe. Het gaat om de wanden van 35 m2 en om het plafond van 30 m2.
maandag 6 april 2020

Garage stucen

Graag zou ik de binnen en buiten muur van de garage laten stucen zodat deze een mooie gladde afwerking hebben. Het gaat om het plafond 20 m2 en om de buitenkant muren 20 m2
maandag 6 april 2020

Wanden en plafonds glad afwerken

Bestaande woning uit 1973 gekocht, muren en verdiepingsvloeren zijn allemaal van beton. Momenteel zit er glasvezel behang op de muren en zijn de plafonds gespoten. We willen graag alles glad afgewerkt hebben. Ik zou het heel fijn vinden als er iemand langs komt om de situatie met ons samen te bekijken.
zondag 5 april 2020

Keukenwand stucen

We willen graag de achterwand van de keuken laten stucen, dit gaat om ongeveer 5 m2
zaterdag 4 april 2020

Balkon onderhoud en controleren op betonrot + stucwerk

Wij hebben kort geleden een huis met balkon gekocht, gedeeld met andere bewoners. Er is onderhoud nodig aan balkon. De punten in de muur (van staal) beginnen scheuren te vertonen. Dit willen wij laten controleren; of er betonrot is. Daarnaast ook algemene onderhoud aan balkon. Het is niet heel complex, waarschijnlijk alleen opvullen van gaten en afwerken met gladpleisterwerk. De klus bestaat dus uit 2 delen. Maar het belangrijkste is om goed te kijken wat voor onderhoud er nodig is (betonrot?). Balkon is ongeveer 10 m2 en bevindt zich op de 1e etage. Balkon is makkelijk begaanbaar vanuit onze tuin.
zaterdag 4 april 2020

Oud trappenhuis renoveren: wanden en plafond stucen

Wij willen graag het trappenhuis laten stucen. Alle scheuren en gaten zijn uitgebeiteld. Er zijn verschillende ondergronden van wisselende kwaliteit. Het plafond is hoog en is ongeveer 10 m2. De huidige ondergrond is Spackspuitwerk en dit moet strak worden gestuct. Daarnaast moeten de wanden glad gestuct worden. Het gaat om ongeveer 20 m2.
vrijdag 3 april 2020

Stucen van het plafond en de muren van de woonkamer

Wij hebben een huis van 1993, wanden zijn toentertijd met vermoedelijk spackspuitwerk afgewerkt. Nu zou ik de wanden en het plafond van de woonkamer graag glad gestuct willen hebben en gespoten met latex. Het plafond is ongeveer 75 m2 en de wanden ongeveer 85 m2.
vrijdag 3 april 2020

Een plafond voorzien van nieuw stucwerk

IK zoek een stukadoor die het plafond in mijn woonkamer kan voorzien van nieuwe stucwerk. Het gaat om 40 m2. Het plafond is afgewerkt met een gedraaid schaduw stucwerk en we willen het graag glad en wit hebben. De werkhoogte is ongeveer 250 - 260 cm.
donderdag 2 april 2020

Wanden stucen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn wanden kan stucen. Het gaat om 20 m2. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 2 april 2020

Plafond stucen en schuren

Vanwege lekkage het plafond opnieuw stucen en schuren. Zou gaan om 60m2 aan plafond, afwerking schuurwerk. Daarnaast wel even de 60m2 aan vloeren afplakken.
woensdag 1 april 2020

nieuwbouwwoning stucen

graag een prijsopgave met en zonder latex spuiten. Het gaat om de wanden 350 m2 en om het plafond 80 m2
woensdag 1 april 2020

Plafond stucen

Netjes glad plafond stucen het gaat om ongeveer 35 m2, afwerken met glad pleisterwerk
dinsdag 31 maart 2020

Een woning voorzien van stucwerk à 130 m2

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden in mijn woning kan voorzien van stucwerk. Het gaat om 130 m2 aan wanden waarvan 17 m2 in een betonlook gestuct moet worden. De ondergrond bestaat uit beton met behang, welk wij zelf verwijderen. De werkhoogte is ongeveer 260 cm, behalve in het trappenhuis.
dinsdag 31 maart 2020

Stucen van woonkamer hal trapgat en hal

1 wand van 11 × 2.45 meter in de woonkamer beneden hal + trapgat hal 1e verdieping + trapgat en hal op de 2e etage. Het is de bedoeling dat deze wanden van ongeveer 70m2 worden afgewerkt met glad pleisterwerk. Er zullen ongeveer 30m2 aan vloeren moeten afgeplakt worden.
dinsdag 31 maart 2020

Wanden glad stucen 150 m2

Ik ben op zoek naar een vakman om de wanden van mijn woning glad te stucen. Het gaat om ongeveer 150 m2
maandag 30 maart 2020

Hal stucen

In de hal zat een lambrisering, die hebben wij eruit gesloopt. Nu willen we alle wanden weer netjes stucen. Het gaat om 20 m2 wanden en 10 m2 plafond.
maandag 30 maart 2020

Wand stucen

Behang klaar stucen van 1 muur in de woonkamer (hxb=266x297cm), rechttoe-rechtaan m.u.v. 1 wandcontactdoos.
maandag 30 maart 2020

Betonlook muurpleister

I am looking at renovating my spare toilet. It\'s less than 5m2 . Currently I have a contractor who will be removing the old toilet and after that I hope to use betonlook muurpleister. Do you need to knock away all the old stucco before applying the betonlook muurpleister? Can you let me know the price. Thank you. wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc
zondag 29 maart 2020

Spackspuiten plafond

Op 2 plekken moet het plafond een beetje worden bijgewerkt. Het gaat om ongeveer 70 m2.
zaterdag 28 maart 2020

Stucen

Ik ben op zoek naar een vakman mijn die mijn gipsplatenplafond kan afwerken met glad pleisterwerk, het gaat om ongeveer 50 m2
donderdag 26 maart 2020

Stucen wanden en plafond bestaande woning

Ik ben op zoek naar een vakman om mijn wanden te stucen en het plafond. In totaal gaat het om 190 m2. Graag afwerken met glad pleisterwerk. 110m2 aan wanden met oud stucwerk en 80m2 aan plafonds met oud stucwerk.
donderdag 26 maart 2020

Wanden en plafonds stucen en latex spuiten

De binnenmuren hebben heel hard onderhoud nodig: De plafonds moeten allemaal gewit worden, spuiten lijkt me het beste. De wand tussen de keuken en de woonkamer moet aan beide kanten gestuct worden (voor behang), een wand in de keuken ook (i.v.m. een scheur). De overige wanden vind ik zo ongeveer goed genoeg met spachtelputz gedaan, maar wil ik in een andere kleur hebben. Wordt dat mooier als het met spackspuiten behandeld wordt, omdat oneffenheden dan wegvallen, of is latex beter? En is het mogelijk om spackspuiten in een donkere kleur te doen, zoals de kleur van histor Cowboy (PPG1156-7)? Er moet 18 m2 gestuct worden, 86 m2 wit gespoten (waarvan 67 m2 plafond en 19m2 wand), en 88m2 met spackspuiten. Ik wil wel 3 kleuren in de woonkamer en 3 in de slaapkamer hebben (dezelfde in de woonkamer en slaapkamer, ik twijfel nog tussen blauw en groen): https://www.dropbox.com/sh/gm1fze4zqppkref/AADq6kTs9FeugCgLBxDd848fa?dl=0 Wat zou het kosten om dit door jullie te laten doen? De kozijnen zal ik zelf schilderen, en de wand zelf behangen.
donderdag 26 maart 2020

Behangen van slaapkamer, woonkamer, gang

Behangen slaapkamer, woonkamer, gang. Ca. 65 m2 aan muren. De muren zijn kaal en wij hebben al het benodigde materiaal al voor handen.
woensdag 25 maart 2020

Bovenkant van woning opnieuw stucen aan de buitenkant

Ik wil aan de buitenkant, de bovenrand opnieuw laten stucen. Natuursteen blijft zichtbaar, verder stuc op kleur schilderen. Het gaat om 15 m2.
dinsdag 24 maart 2020

Het plafond van een appartement stucen

Het plafond is jarenlang afgedekt met metalen plafondplaten, de platen zijn weggehaald en wil het plafond nu gestuct hebben. Het betreft ongeveer 75 m2 op een hoogte van 250 cm. Door het verwijderen van de betonplaten zitten er waarschijnlijk meerdere gaten in het plafond. De ondergrond bestaat waarschijnlijk uit beton platen.

Partners

Partners van Casius