Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Zuid-Holland.

2807 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, stuken en pleisteren van schuur, inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken, 125 m2 Buitengevel stucen, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk, 275 m2 Granol muren en 80 m2 plafond glad maken en of spuiten, woning pleisteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Zuid-Holland:

vrijdag 10 juli 2020

Stuken muren en plafond

Ik wil graag de muren en het plafond laten stuken van mijn nieuwe woning. Op dit moment is het plafond van standaard gipsplaten van de bouw, met een gleuf erin. Deze gleuf wil ik eruit hebben en alles strak en glad en afwerken met spuitwerk. Het plafond is ongeveer 80 m2. De muren zijn van oud stucwerk en wil ik graag van glad pleisterwerk en afspuiten met latex, dit is ongeveer 35 m2.
donderdag 9 juli 2020

Behangen vliesbehang

Ik wil graag 65 m2 aan muren behangen van woonkamer en open keuken. Behang graag laten meenemen door de vakman. We willen graag vliesbehang.
donderdag 9 juli 2020

Woonkamer stuken

Ik wil graag 340 m2 aan wanden willen laten stuken. De ondergrond is beton en ik wil graag korrelig spackspuitwerk.
donderdag 9 juli 2020

Stuken van wanden

Ik zou graag ongeveer 135 m2 aan wanden (3 slaapkamers) willen laten stuken met glad pleisterwerk. De ondergrond is behangklaar.
woensdag 8 juli 2020

Kelder waterdicht maken

Na wateroverlast is de kelder volgelopen, hierbij is de waterkerende laag los komen te zitten. Dus opnieuw de kelder waterdicht maken. Het gaat om ongeveer 20m2. De losbladerende laag moet worden verwijdert en de nieuwe aangebracht.
woensdag 8 juli 2020

125 m2 Buitengevel stucen

Het gaat om het stucen en op kleur brengen van de gehele buitengevel (circa 125 m2) van een vrijstaande woning. Buitengevel bestaat uit gemetselde bakstenen waarvan een klein gedeelte is geisoleerd en gestuced. Graag advies van de Stukadoor, wij denken zelf aan glad pleisterwerk of crepi. De grond graag afplakken.
woensdag 8 juli 2020

Bestaande bouw stucen

Ik wil graag een oppervlakte van 80 m2 in pleisterwerk afgewerkt hebben. Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk
dinsdag 7 juli 2020

Stucen muurtje gashaard

Wij willen graag dat onze gashaard muur mooi word afgewerkt en wellicht herstel aan de keuken. Het zou in totaal gaan om ongeveer 10m2, wij willen dit met spachtelputz laten afwerken.
dinsdag 7 juli 2020

hal/gang wanden stucen

De hal van de woning
dinsdag 7 juli 2020

Woonkamer stucen

wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 6 juli 2020

Wanden stucen

Onze woning heeft spachtelputz op de wanden en dit zouden we graag glad willen hebben. Het glad maken zal alleen in de slaapkamers, woonkamer en deels in de keuken zijn. wanden 170 m2 Vloeren afplakken Vierkante meter: 110
maandag 6 juli 2020

Stucen wand en plafond

Er zitten momenteel nog schrootjes op het plafond. Wat daar achter zit weten we nog niet. Muur is 4 vierkante meter. Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter plafond: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 6 juli 2020

Spackspuitwerk

Vanwege herstel van de fundering moesten alle gipsen voorzetwanden weggehaald worden en die zijn nu weer teruggezet en gladgemaakt. Het gaat om circa 60 m2 gipsplaten-wanden waar ik watervast spackspuitwerk op wil hebben met de kleur HISTOR Jute-Wit.
maandag 6 juli 2020

Het stucen van twee plafonds

Het huidige plafond heeft gipsplaten, ik wil er graag een glad plafond van maken. Het gaat om een plafond in de woon kamer en in de slaapkamer. Dit zou glad en saus klaar moeten zijn. Ik wil er ook graag sierlijsten op monteren, kunnen jullie dit ook leveren? In totaal betreft het ongeveer 60 m2. Het plafond van de woonkamer bevindt zich ongeveer op 335 cm hoogte.
maandag 6 juli 2020

Woning voorzien van spuitverf

Ik wilde eerst zelf gaan sauzen totdat ik zag dat spuiten heel snel gaat. Ik zoek een specialist die ongeveer 50 m2 aan wanden (ond: oud stucwerk) en 55 m2 aan plafonds (ond: beton) kan voorzien van spuitverf.
zaterdag 4 juli 2020

Woning laten stuken

Voor mijn woning zoek ik een stucadoor. heb betreft 84 m2 stucwerk, waarvan 25 m2 raapwerk en de rest gladde betonnen muren. Die waren ooit behangen, maar ik wil ze sausklaar hebben. Alle ruimten zijn leeg en bereikbaar, er ligt nergens vloerbedekking, stroom en water beschikbaar. Ik hoor graag of u geïnteresseerd bent in deze klus.
vrijdag 3 juli 2020

Stucen van de muur

Ik zou graag een offerte willen voor een wand die opnieuw gestuukt moet worden. Deze wand is gaan rotten en is aan het afbrokkelen door een waterlekkage vanuit de leidingen van de buren waar deze muur aan tegen grenst. Gaat om een wand van 2,15 meter lang en 2,55 meter hoog. Alvast bedankt. Gaat om een verzekeringskwestie.
donderdag 2 juli 2020

Nieuwbouwwoning laten stuken

Het betreft een nieuwbouwwoning. De buitenwanden zijn van kalkzandsteen, gevels van houtskeletbouw en binnenwanden van gips. Daarnaast zijn de plafonds van beton. Totale oppervlakte 470 m2 wanden en 155 m2 plafond.
donderdag 2 juli 2020

Alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz

Ik zoek een stukadoor die alle wanden van mijn nieuwe woning kan voorzien van spachtelputz (korrel). Het betreft ongeveer 250 m2 verdeeld over drie verdiepingen. De ondergrond van de wanden bestaat uit beton.
donderdag 2 juli 2020

Keuken stucen

Wij hebben een nieuwe keuken laten plaatsen in ons huis. Boven het aanrechtblad dient nog gestuct te worden. Wie kan dit zsm doen? Alvast bedankt! Is ongeveer 5 m2.
woensdag 1 juli 2020

Wand stuken

Wand laten stuken, oppervlakte 15m2 ,Huidige ondergrond: Beton, Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
woensdag 1 juli 2020

Wanden en plafonds nieuwbouwwoning stucen

Ik ben op zoek naar iemand die de wanden en de plafonds van mijn nieuwbouwwoning kan stucen. Het gaat om in totaal 350 m2. 164 m2 plafonds, en 174 m2 wanden.
woensdag 1 juli 2020

Wanden en plafond spackspuiten

Ik wil graag 100 m2 plafond en wanden te samen laten spackspuiten. De ondergrond is oud spackspuitwerk uit 2006.
dinsdag 30 juni 2020

Wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk

Ik zoek een latexspuiter die de wanden en plafond van mijn nieuwbouwwoning kan voorzien van latex-spuitwerk. Het gaat ongeveer om 150 m2 aan wanden (ondergrond spackspuit) en 145 m2 aan plafonds (ondergrond beton).
dinsdag 30 juni 2020

Stucen van twee slaapkamers

Ons huis is 4 jaar oud en er moeten 2 slaapkamers (1 van 8.5 m2 en 1 van 9.4 m2) worden gestuct. De wanden zijn 'behangklaar', maar we willen ze graag 'verfklaar' laten maken. wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vakman alle materialen meenemen.

Partners

Partners van Casius