Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Zuid-Holland.

2700 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: buitenkant stuk aanbouw + bestaand deel stuken, alle wanden en plafonds laten stucen van een nieuwbouw in Lekermeer, nieuwbouwwoning stucen, bestaande bouw stucen, nieuwbouwwoning aan de buitenkant stucen, nieuwbouwwoning stucen, buitengevels stucen, garage stucen, stucwerk wanden, plafonds en mogelijk ook buiten, woning stucen, buitenschilderwerk gestucte gevel, nieuwbouwwoning stucen, stucen van woonkamer, slaapkamers, wanden en plafonds voorzien van stuc- en latexspuitwerk, stucen en latex en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Zuid-Holland:

zondag 14 juli 2019

Appartement stucen

Ik wil de wanden van mijn woning laten stucen. Het gaat om 130 m2.
vrijdag 12 juli 2019

stucwerk wanden, plafonds en mogelijk ook buiten

Wij hebben recent een hoekwoning gekocht (jaren \'50), waar wij grondig gaan verbouwen en uitbouwen. De totale binnen oppervlakte zal straks ronde 140m2 bedragen. Exacte oppervlakte van wanden is ongeveer 420 m2 en het plafond 130 m2 .
donderdag 11 juli 2019

Herstel wanden met waterschade

Ik ben op zoek naar iemand die 2 wanden kan stucen. Het moet hersteld worden omdat ik waterschade heb gehad. Het gaat om 10 m2.
donderdag 11 juli 2019

Spackspuit plafond renoveren met stucwerk

Het huidige plafond bladdert af. Er zitten wat oneffenheden in het gipswerk op de wand. Graag huidige spackspuitwerk van plafond en deel van de wanden afhalen, oneffenheden egaliseren en zowel plafond als deel van de wanden met waterbestendig stucwerk behandelen voor een glad en schimmelvrij resultaat. Wanden zijn 5 m2 en plafond 5 m2.
donderdag 11 juli 2019

Benedenverdieping nieuwbouwwoning spack of latex spuiten 150 m2

We willen graag de wanden (150 m2) van de benedenverdieping alsmede beide trapgaten laten spuiten in latex of spack. Ik zou graag 2 offertes ontvangen, één voor spack spuiten en één voor latex spuiten, het betreft: - Alleen het spuiten van de muren, het plafond hoeft niet gespoten te worden. - De hele benedenverdieping uitgezonderd het toilet want daar zijn de muren betegeld - Één muur van de huiskamer moet in een afwijkende kleur gespoten worden - Beide trapgaten en overlopen - Het afplakken van kozijnen, vensterbanken, verwarming, trap etc.
donderdag 11 juli 2019

Nieuwbouw appartement stucen en sauzen

Ik wil de wanden van mijn nieuwbouwwoning laten stucen. Het gaat om 150 m2 wanden ongeveer.
woensdag 10 juli 2019

Plafond spuiten

Alleen het plafond wat nu al wit is maar niet meer zo wit na 15 jaar. Het moet weer wit overgespoten worden. Het is ongeveer 40 m2.
maandag 8 juli 2019

Buiten stucwerk

We hebben een nieuwe woning waar 2 schoorstenen (eenvoudig bereikbaar via het dakterras) en plafond van een balkon het buiten stucwerk hersteld/ vernieuwd moet worden. Het gaat om 30 m2.
maandag 8 juli 2019

Wanden en plafonds voorzien van stuc- en spachtelputz en latexspuitwerk

Ik zoek een vakman die een gehele wand kan voorzien van nieuw spachtelputz werk. Momenteel is de halve wand al voorzien van spachtelputz, maar om kleur verschil te voorkomen dient waarschijnlijk deze hele wand (50 m2) gespachtelputzt te worden. Daarnaast dient het plafond van 55 m2 gestuct en afgespoten te worden met latex.
maandag 8 juli 2019

Bestaande woning buitenkant stucen

Het gaat om de onderkant van de woning en wat plekken die bijgewerkt moeten worden. Ongeveer 30 m2. Willen graag advies wat hier de mogelijkheden voor zijn.
maandag 8 juli 2019

Krimpscheuren in muren herstellen

Ik zoek een spackspuiter die 2 scheuren in 2 muren kan herstellen. De scheuren lopen vanaf de grond tot het plafond. De muren zijn waarschijnlijk voorzien van spackspuit- of stucwerk. Ik bespreek graag de exacte opdracht met de vakman.
maandag 8 juli 2019

Oud appartement stucen

We hebben een oud appartement en we willen de wanden en het plafond laten stucen. Het gaat om 110 m2 wanden en 85 m2 plafond. Graag een offerte.
vrijdag 5 juli 2019

Buitengevel stucen

Ik zoek een gevelspecialist die de buitengevel van mijn woning kan opknappen. Ik zou graag de buitengevel willen laten renoveren. Graag advies over de beste optie of stucen of spachtel. het gaat om ongeveer 100 m2. De ondergrond bestaat uit spachtelputz en is op sommige plaatsen gescheurd. Graag ook advies omtrent de scheuren.
vrijdag 5 juli 2019

Plafond herstellen na waterschade

Ik wil graag het plafond van 50 m2 laten herstellen na waterschade door een spackspuiter.
vrijdag 5 juli 2019

Keuken stucen

Wegens een nieuwe keuken gaat de indeling er anders uitzien en moet mijn stucwerk aangepast worden. Ik zoek iemand die ongeveer 10 m2 kan stuken in augustus.
vrijdag 5 juli 2019

Wanden nieuwbouw benedenverdieping stucen en spuiten

Het gaat om de benedenverdieping van een nieuwbouwwoning. Ik wil graag de wanden (100 m2) graag laten stucen en spuiten.
vrijdag 5 juli 2019

Stukwerk plafonds

Onze woning wordt deze week opgeleverd, wij willen in september het plafond laten spackspuiten, glad met een oppervlakte van 125 m2.
donderdag 4 juli 2019

Betonciré aanbrengen

Voor onze nieuwbouwwoning in Noordwijk zijn wij op zoek naar een specialist die betonciré kan aanbrengen in een badkamer (2 x 3,5 m2) en een toilet (circa 1 x 1 m2). Afhankelijk van de kosten willen we dit ook in badkamer 2 en toilet 2. De uitvoering van de werkzaamheden staan gepland voor half augustus.
donderdag 4 juli 2019

Stucwerkzaamheden opgeleverde nieuwbouwwoning

Voor onze nieuwbouwwoning in Noordwijk zijn wij op zoek naar een stucadoor die de plafonds op 3 woonlagen kan stucen, circa 180 m2, een filmlaag aanbrengen op de wanden, circa 100 m2 (deze zijn vrij strak afgewerkt). De werkzaamheden kunnen de eerste week van augustus gestart worden.
woensdag 3 juli 2019

Reparatie beton en scheuren

Graag uw offerte voor de reparatie van een stuk wat eruit is gevallen en diverse scheuren in het beton herstellen. Het gaat om een hoekje beton met een lengte van ongeveer 30 cm.
woensdag 3 juli 2019

Stucen zolder

De zolder van ons nieuwe huis is geisoleerd en moet nu nog worden gestuct en geschilderd. Het betreft een schuin dak, een wand en een vlak plafond. Het betreft een oppervlakte van 10 vierkante meter, het plafond ongeveer 40 vierkante meter. De vloeren die afgeplakt dienen te worden zijn ongeveer 25 vierkante meter.
dinsdag 2 juli 2019

Woning plafond stucen

Wij zijn benieuwd naar de kosten om een plafond te laten stucen en met sierlijsten (of een jodenlijst). Het gaat om 30m2 en afwerking met latexverf. Ook dient de vloer afgeplakt te worden. Wij weten niet zeker of de huidige platen stuc- of betonplaten zijn. Zie foto in bijlage. Alvast bedankt.
maandag 1 juli 2019

Wanden woonkamer stucen

Wij willen de wanden (50 m2) van de woonkamer opnieuw gestuct hebben. Één wand is van steenstrips 5 mm dik. 3 wanden zijn van een soort sierpleister.
maandag 1 juli 2019

Nieuwbouwwoning

Het betreft het plafond van de woonkamer/keuken die in zijn geheel doorloopt. Dit wil ik graag laten stucen. Het gaat om 60 m2.
maandag 1 juli 2019

Jaren 80-woning spachtelputz

Het betreft de begane grond van een jaren 80-woning in Delft. We hebben het behang verwijderd en er zit fijne structuurverf op de betonwand. We willen graag dat het afgewerkt word met spachtelputz. Het gaat om 60 m2.

Partners

Partners van Casius