Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor 4 ramen vervangen in verband met lekkage:

4 ramen vervangen in verband met lekkage

Het gaat om 4 lekke ramen in mijn woning, het is de bedoeling dat deze eruit worden gehaald en vervangen worden met dubbelglas HR++. Maten zijn circa 1200*850 mm 1360*450 mm 1300*670 mm 1 raam is 1e verdieping rest is begane grond en balkon 1150*650mm
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 4 ramen vervangen in verband met lekkage uit heel Nederland:

Enkel glas vervangen voor dubbel glas

Ik ben opzoek naar iemand voor het vervangen van het enkel glas naar dubbel glas. Het gaat om 2 ramen, waarvan 1 vast raam en 1 kantel kiepraam, totaal 1,5 m bij 1 m. Een raam bestaat ieder uit 9 kleine raampjes. Deze zijn ongeveer 15 cm x 25 cm hoog. Afhankelijk van de kosten of dat er weer 9 ramen terugkomen of misschien 6. De kozijnen zijn nog goed. De ramen mogen afgevoerd worden. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Drie Bazon dakramen vervangen

Drie dakramen Bazon 145 x 80 cm zijn aan vervanging toe. Aangebracht in de dakhelling van de eerste etage van de bungalow. Sneldek betonpannen - 15-pans ramen.

Vervangen dubbelglas velux dakraam

Ik wil 2 ramen van Velux GGL 606 3000 in de uitbouw van de woonkamer laten vervangen door beter isolerend glas. Geeft nu veel kou af. Wat is mogelijk? De ramen dateren uit 1998. Graag advies en offerte. Tevens advies eventueel vervangen glas van dakkapel door beter isolerend glas.

Lekkage dak opsporen en oplossen

Wij hebben enige tijd geleden het serredak laten vervangen door een vastdak met 2 ramen. Er zijn dakpannen opgeplaatst. Vanaf het begin last van lekkages. Mogelijk zijn de dakpannen niet de geschikte bedekking? wij zoeken een dakbedekker die een oplossing weet waardoor het niet meer lekt en het er ook nog mooi uitziet. Het hoek van het dak is ongeveer 20 graden de afmetingen zijn ongeveer 5 x 3. Graag laten wij een dakdekker langskomen om de lekkage op te sporen en aan te pakken.

Kunststof gevelbekleding en kozijnen vervangen van vakantiehuis

Het betreft hier een vakantiehuisje gelegen in Noordwijkerhout (kustklimaat). Het huisje is ongeveer 50 jaar oud en is voorzien van kunststof (verticale) gevelbekleding. Ik ben van plan de gevelbekleding te laten vervangen door nieuwe kunststof gevelbekleding en daarbij hoogstwaarschijnlijk ook de kozijnen. Oppervlakte is ongeveer 50 m² en de hoogte is 2 meter. Er zijn totaal 6 ramen/kozijnen. Deze zijn nu van hout maar ik wil ze vervangen door een kunststof variant. Ik wil me eerst oriënteren wat de mogelijkheden zijn en het kostenplaatje. Kunt u de kozijnen apart opnemen in de offerte? Hartelijk dank hiervoor.

Double glass in windows

Ik wil graag het glas van 8 a 9 ramen vervangen voor dubbelglas. De afmetingen weet ik niet.

Kunststof erker renovatie met trippel ramen

Ik wil graag 3 kunststof kozijnen van een bestaande erker vervangen en dan met trippel ramen. Graag een offerte hiervoor.

2 Ventilatieroosters in ramen vervangen

Ik zoek een glaszetter die 2 oude ventilatieroosters kan vervangen. Het betreft een rooster in het dakkapel op de 1e verdieping en in een raam op de begane grond. Beide roosters zijn ongeveer 100 cm breed.

Enkel glas vervangen door HR++ glas

Van rijtjeshuis (hoekwoning) enkel glas op verdieping van voor en achtergevel, vervangen door HR++ glas, in kunststofkozijnen. Waarvan van 1 glas met ventilatierooster, 1 vast glas en 1 kiepkantelraam in voor en achterkozijn. Tevens in 1 houten hardhouten raam en buitendeur. Ruwe maten in cm. zijn : 1 raam 75B x 85H 1 deur 74B x 115H 2 keer 72,5B x 118H 2 keer 116B x 131H 2 keer 116B x 131H inclusief rooster De ramen kunnen van binnenuit geplaatst worden, er is dus geen steiger voor nodig.

Houten kozijnen plaatsen

Ik heb momenteel kunststof kozijnen en ik wil ze vervangen door houten kozijnen. Het gaat om 5 ramen van 2 m2. Ik heb de kozijnen al, ze moeten alleen nog geplaatst worden.