Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor kelderwanden waterdicht maken:

Kelderwanden waterdicht maken

Ik zoek een stukadoor die alle wanden van een kelder kan voorzien van een vochtwerende stuclaag. We hebben een kelder die we als woonruimte willen gaan betrekken. Het is een oude kelder waar ik een nieuwe betonnen vloer heb gestort. Ik heb geïnjecteerd tegen optrekkend vocht op vloer niveau. Nu nog het probleem van doorslaand vocht verhelpen aan de wanden. Het betreft 22 m2 aan gemetselde wanden.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kelderwanden waterdicht maken uit heel Nederland:

Kelder waterdicht pleisteren

Ik zoek iemand die de kelderwanden en -vloer kan kaal hakken, waterdicht maken en stucen met speciale cementgebonden pleister. Het gaat om 41 m2 aan wanden en de vloer betreft 16 m2.

Kelder met vochtprobleem waterdicht maken

Ons huis is gebouwd in ongeveer 1956 en is bijna helemaal onderkelderd. Bij veel regen in korte tijd hebben we op enkele lekkage plaatsen wateroverlast in de kelder. Bij graven langs het huis en diepe gaten boren, is gebleken dat op ongeveer 2 meter een leemlaag zit en vervolgens op 3 meter het grondwater. De keldervloer ligt ongeveer 1,45 meter onder het maaiveld. Vermoedelijke probleem: bij veel regen in korte tijd blijft het water hangen op de leemlaag, slecht doorlatend, en komt op enkele plaatsen bij de aansluiting tussen vloer en wand en dorpels water naar binnen. Ik ben van plan om aan een kant van het huis, waar de lekkages zitten, een grote sleuf te graven tot op het grond water, door de leemlaag heen, en deze deels te vullen met grind. Ik hoop dat hierdoor het water boven de leemlaag sneller wegzakt naar het grondwater. Ook zou ik graag de lekkage plaatsen (aansluiting tussen vloer en wand en dorpels) meer waterdicht willen maken in de hoop dat geen water of slechts zeer weinig water ook bij extreem hoge waterstanden in de kelder komt. Ik denk niet aan een grote renovatie van de kelderwanden en vloer.