Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwe bedrijfsruimte casco stucen of spackspuiten:

Nieuwe bedrijfsruimte casco stucen of spackspuiten

Ik heb een bedrijfsruimte, en ik wil graag de wanden stucen of spackspuiten. Ik twijfel tussen de 2 opties. Het gaat om een oppervlakte van 120 m2.
Onze klant uit Goes (Zeeland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe bedrijfsruimte casco stucen of spackspuiten uit heel Nederland:

Woning met bedrijfsruimte en garage bouwen

Wij hebben een optie op een kavel waar wij een woning inclusief garage en kleine bedrijfsruimte willen laten bouwen. De totaal oppervlakte zal 277 m2 worden en mag casco worden opgeleverd. Het pand zal een plat dak krijgen en de voorbereidingen voor de keuken en de badkamer zouden wij wel graag willen weten. Graag zouden wij op korte termijn een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Epoxyvloer aanbrengen in een bedrijfsruimte

Wij hebben een bedrijfsunit (nieuwbouw) aangekocht, deze zal pas begin komend jaar pas casco worden opgeleverd met gladde betonvloer. Kunt u mij alvast een richtprijs sturen voor een 32 m2 expoxy giet-/garagevloer en eventueel indien mogelijk met apart opgave voor een vloerverwarming systeem erbij. Wij wachten uw prijs rustig af.

Casco winkelruimte sleutelklaar opleveren

Het gaat hier om een bedrijfsruimte waar een kleine shoppingmall komt. Het pand is nu casco en de vloer moet gelegd worden. Indien u een aannemersbedrijf bent met meerdere vakmensen mag u ook contact opnemen. Wij zoeken het volgende: Elektricien, een tegelzetter, een schilder, een timmerman. Totaal 1000 m2 26 bedrijf units van 16 m2 moeten gerealiseerd worden. Vloer gelegd Elektriciteit naar de units En meer... Wij zijn per direct opzoek naar een aannemers bedrijf die kan beginnen.

Casco horeca ruimte verbouwen

Ik heb een casco horeca bedrijfsruimte van 106 m2. Ik wil deze ruimte verbouwen tot sushi afhaalzaak met beperkt aantal zitplaatsen. Wat moet gedaan worden: - keukenapparatuur plaatsen; - plaatsing afzuigkap; - 2 x toilet; - verkoopbalie; - vetput plaatsen; - tegels voor hele vloer in keuken en toilet; - scheiding tussen keuken en magazijn. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Betonvloer egaliseren in een bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte van 436 m2, casco (niet ingedeeld), betonnen vloer.

Muur stucen in casco bedrijfsruimte

In casco bedrijfsruimte moet een muur van 12 (l) x 3,20 (h) meter gestuct worden. De wand is geheel van beton waarvan 2 doorgangen zijn dichtgemaakt met celbetonblokken. Er bevinden zich geen grote oneffenheden in de ondergrond of uitsparingen waar rekening gehouden moet worden. Wel graag strakke overgang wand naar betonnen plafond. Eventueel insnijden zodat dit naderhand afgekit kan worden. Er is een stucstop-strip nodig (3,2 meter hoog), omdat het stucwerk niet over de volle lengte aangebracht hoeft te worden. Wanden: 40 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad, strak pleisterwerk

van casco naar kinderdagverblijf ca 400 m2

we gaan een kinderdagverblijf starten en kunnen huren een casco bedrijfsruimte nieuwbouw, 2 lagen elk 180 m2 hier moet in komen 5 ruimtes, elke ruimte 2 toiletten, een keuken, muren stucken, vloerbedekking (zeil), elektra en verlichting aanleggen. we hebben zsm een offerte nodig. de werkzaamheden starten begin september en mogen maximaal 8 weken duren. uiteraard hebben we als beginnend bedrijf weinig geld. ;)

270 meter casco bedrijfsruimte in ...

270 meter casco bedrijfsruimte in Amsterdam Noord te voorzien van electra etc. Uitgebreide beschrijving en tekeningen aanwezig. Uitvoer in de periode van sept-dec 2008. Afronding project voor kerst. Begane grond en verdieping worden apart verhuurd: meterkast met groepen, hal met beveiliging, 2 pantry's, 2 toiletten, 5 kantoor/showroomruimtes met kabelgoten, schakelaars, verlichting, computernetwerk, telefonie aansluitingen etc Leidingen en goten in het zicht te monteren op betonwanden en te plaatsen wanden en ook langs betonnen plafonds (bg 3,6 m hoog, verdieping 4,3 m): netjes afgewerkt. Waarschijnlijk betonboring (1 maal) nodig. Circa 16 groepen, 20 lichtpunten, circa 35 mtr kabelgoten, afmeting ruimtes 2 x 9 x 14 meter Dank voor uw moeite

casco bedrijfsruimte, 3 salon ruimten. ...

casco bedrijfsruimte, 3 salon ruimten. cardio aerobic zaal. lounge ruimte moeten alle nog in rode gemaakt worden.

Het betrefd een casco bedrijfsruimte op ...

Het betrefd een casco bedrijfsruimte op IIburg. Hier moeten de vloerverwarming, vloer, toilet, keukenblokje en wat scheidingswanden gedaan worden. ook de electra .