Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Zeeland.

17 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 buitenmuren stucen en eventueel isoleren, buitenkant woning stucen & Isoleren, woning stucen, 470 m2 binnen- en buiten stucwerk realiseren, 440 m2 stucen, nieuwbouwwoning behangklaar stucen 330m2 wanden 120m2 plafonds, oude woning stucen met isolatie 125 m2, complete woning stucen en latex spuiten, slaapkamers en overloop stucen, buitenmuren nieuwbouw woning stuken, hoekwoning stucen + isoleren, gevel nieuwbouwwoning stucen, bestaande gevel 85 m2 isoleren en stucen, woning stucen, woning stucwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Zeeland:

woensdag 12 augustus 2020

Plafond woonkamer spack spuiten

Ik heb een mij plafond verlaagd en heb het al 2x gesaust maar die de banen er nog doorheen. Kan het met spackpsuiten misschien verholpen worden? plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
zondag 26 juli 2020

Nieuwbouw stucen en afwerken

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en alle muren moeten gestuct en afgewerkt worden, gaat om 310 m2.
vrijdag 17 juli 2020

Buitengevels garage voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die de buitenzijde van mijn garage kan voorzien van stucwerk. Het betreft ongeveer 40 m2 aan metselwerk. Of dit ook geïsoleerd moet worden bespreek ik graag met de vakman.
dinsdag 7 juli 2020

Het stucen van wanden en een klein deel plafond

Ik zoek een stukadoor die alle wanden en een deel van het plafond van de woonkamer kan voorzien van strak stucwerk. Het gaat om 65 m2 aan wanden (ondergrond beton) en 26 m2 aan plafonds (ondergrond gipsplaat).
zondag 21 juni 2020

Nieuwbouwwoning stuken

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht, welke behangklaar wordt opgeleverd. Wij zijn benieuwd naar de kosten om de gehele woning te laten stuken. De wanden zijn 240 m2 en we willen graag glad pleisterwerk.
maandag 15 juni 2020

Zwembad stucen met cement gebonden stuc

Graag ons zwembad stucen met cement gebonden stuc materiaal, hoeft niet waterdicht te zijn wel tegen vocht en vorst kunnen buitenwerk Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)
maandag 8 juni 2020

Nieuwbouwwoning stucen

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en willen de muren en plafonds laten behandelen. Het opgegeven aantal meters is een schatting van een leek. Berging 3 wordt een badkamer dus daar moet alleen het plafond worden gestuct. Ook in dr wc en badkamer beneden alleen de plafonds. De plafonds worden met spuitpleister opgeleverd en alle wanden behang klaar.
woensdag 13 mei 2020

Badkamer betonstuc

Ik wil graag mijn badkamer graag van betonstuc laten voorzien. Het gaat alleen om de wanden. De badkamer is gelegen op de eerste verdieping. Het gaat om 20 m2. De huidige ondergrond is oud stucwerk. Gwenste afwerking graag marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc. Hoogte tot plafond is 3 m.
dinsdag 12 mei 2020

Betonstuc in de badkamer aanbrengen

20 tot 25 Vierkante meter betonstuc in badkamer aanbrengen van een monumentale woning. Ouder badkamer wordt er uitgesloopt.
dinsdag 12 mei 2020

Badkamer stucen

We willen graag de wanden van onze badkamer laten stucen. De badkamer is gelegen op de begane grond. Het gaat om 30 m2. De ondergrond is van tegels. Het liefst daarover heen stucen. Over de gewenste afwerking zijn we nog aan het nadenken. Liefst marmerpleisters, pandomo, betonlooks of leemstuc. De hoogte tot het plafond is 2,50 m.
maandag 11 mei 2020

Nieuwbouw latexspuiten

Wij willen graag onze strak gestucte plafonds laten spuiten. Het moeten mooie strakke plafonds worden. Het gaat om 55 m2. De huidige ondergrond is nu behangklaar. De gewenste afwerking is dus spuitwerk latex. Het betreft het plafond op de begane grond. De hoogte tot plafond is 2,60 m.
donderdag 7 mei 2020

Buitenmuur stuc met isolatie

We hebben willen graag de buitenmuur extra isoleren om vocht tegen te gaan en een extra bescherming te geven. Daarvoor willen we graag de muur hebben gestuct. Het gaat om 50 m2. De hoogte is ongeveer 5 meter, van de grond tot aan de dak nok. De huidige ondergrond is metselwerk. We laten ons graag adviseren over de gewenste afwerking van het stucwerk en het spoort isolatie.
zondag 12 april 2020

Nieuwbouwwoning stucen 200 m2

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht, hiervan willen wij graag de wanden laten stucen, dit zouden wij graag af willen laten werken met glad pleisterwerk
vrijdag 3 april 2020

Een woning voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden en plafonds kan voorzien van stucwerk. Het gaat om de wanden tegelklaar maken, dus niets bijzonders. Plafond is kanaalplaatvloer. Later nog ongeveer 50 m2 glad pleisterwerk dan wanden. Het gaat om 150 m2 aan wanden (onder grond: metselwerk) en 140 m2 aan plafonds (ondergrond: beton).
woensdag 4 maart 2020

Keldermuur lekt

Bij hoog grondwaterpeil lekt T in de hoek en op een punt in de muur waar een scheur loopt. Het zijn twee plekken waarop het lekt. Ik denk dat de kelder 8 x 4 is. De lek zit in een muur die denk ik 4 meter breed is. Ik laat graag een vakman langskomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
dinsdag 21 januari 2020

Woning glad stucen met zwarte bies

Ik ben op zoek naar een stukadoor voor stucwerk aan de gevel. Het gaat om 10 m2. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 18 januari 2020

Stucen van een kelder

In de kelder is het stucwerk slecht. Ik zou graag de prijs weten, de kelder is droog en is 2m breed, 8m lang en en 1,80 hoog. ik zou zelf het stuc er af kunnen halen.
vrijdag 10 januari 2020

Gang en slaapkamer stucen

Er zit nu grof spachtelputz op de muren . Ca 40 m2 .
maandag 6 januari 2020

Bestaande woning / verbouw stucwerk

Het gaat om een afwerking van spachtelputz op onze wanden van 25m2. Daarnaast willen wij ons plafond opnieuw afwerken met glad pleisterwerk en afspuiten met latex, dit is 20m2.
vrijdag 3 januari 2020

Bestaande woning stucen

In de bestaande woning willen we de boven + beneden verdieping laten stucen en laten spuiten. Het gaat om 70 m2 wanden en 80 m2 plafond
donderdag 2 januari 2020

Badkamer stucen

Het betreft een badkamer uit 1948. Ik wil de wanden en plafond opnieuw laten stucen.
dinsdag 31 december 2019

Stucwerk vrijstaande woning uit 1975 te Oud-Vossemeer

Het bevat totaal ongeveer 185 m2 stuckwerk waarvan 11 m2 badkamerwand. ongeveer 150 m2 op de begane grond en 35 m2 op de 1e verdieping. Voor een goed beeld mag u gerust langst komen.
dinsdag 31 december 2019

Nieuwbouwwoning stucen

wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Start werkzaamheden: april 2021
woensdag 11 december 2019

nieuwbouw prefab woning afwerken met glad pleisterwerk

Dit is een curaviewoning. Woonkamer, slaapkamer ,gang en hobbykamer. Het wordt opgeleverd met betonnen wanden, ongeveer 100 m2 aan oppervlakte. Het is de bedoeling dat deze met glad pleisterwerk worden afgewerkt.
zondag 6 oktober 2019

Nieuwbouwwoning stucen en sauzen

Nieuwbouwwoning, 2 verdiepingen, ongeveer 300 m2, oplevering eind kwartaal 1 2020. De woning wordt behangklaar opgeleverd, dit willen wij graag afwerken met glad pleisterwerk en afspuiten met latex. Mocht u ook in staat zijn de wanden vervolgens te sauzen zien wij dit graag ook terug in de offerte.

Partners

Partners van Casius