Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Zeeland.

17 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: een zeskamerwoning stucen, nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, wanden stucen, nieubouw filmlaag laten stucen en afspuiten, wanden en plafonds glad afwerken, stuken en schilderen/spuiten appartement, een woning voorzien van stucwerk, nieuwbouwwoning stucen, fundering woonhuis herstellen/ vervangen, nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen, buitenmuren van stal stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Zeeland:

vrijdag 3 april 2020

Een woning voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden en plafonds kan voorzien van stucwerk. Het gaat om de wanden tegelklaar maken, dus niets bijzonders. Plafond is kanaalplaatvloer. Later nog ongeveer 50 m2 glad pleisterwerk dan wanden. Het gaat om 150 m2 aan wanden (onder grond: metselwerk) en 140 m2 aan plafonds (ondergrond: beton).
woensdag 4 maart 2020

Keldermuur lekt

Bij hoog grondwaterpeil lekt T in de hoek en op een punt in de muur waar een scheur loopt. Het zijn twee plekken waarop het lekt. Ik denk dat de kelder 8 x 4 is. De lek zit in een muur die denk ik 4 meter breed is. Ik laat graag een vakman langskomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
dinsdag 21 januari 2020

Woning glad stucen met zwarte bies

Ik ben op zoek naar een stukadoor voor stucwerk aan de gevel. Het gaat om 10 m2. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 18 januari 2020

Stucen van een kelder

In de kelder is het stucwerk slecht. Ik zou graag de prijs weten, de kelder is droog en is 2m breed, 8m lang en en 1,80 hoog. ik zou zelf het stuc er af kunnen halen.
vrijdag 10 januari 2020

Gang en slaapkamer stucen

Er zit nu grof spachtelputz op de muren . Ca 40 m2 .
maandag 6 januari 2020

Bestaande woning / verbouw stucwerk

Het gaat om een afwerking van spachtelputz op onze wanden van 25m2. Daarnaast willen wij ons plafond opnieuw afwerken met glad pleisterwerk en afspuiten met latex, dit is 20m2.
vrijdag 3 januari 2020

Bestaande woning stucen

In de bestaande woning willen we de boven + beneden verdieping laten stucen en laten spuiten. Het gaat om 70 m2 wanden en 80 m2 plafond
donderdag 2 januari 2020

Badkamer stucen

Het betreft een badkamer uit 1948. Ik wil de wanden en plafond opnieuw laten stucen.
dinsdag 31 december 2019

Stucwerk vrijstaande woning uit 1975 te Oud-Vossemeer

Het bevat totaal ongeveer 185 m2 stuckwerk waarvan 11 m2 badkamerwand. ongeveer 150 m2 op de begane grond en 35 m2 op de 1e verdieping. Voor een goed beeld mag u gerust langst komen.
dinsdag 31 december 2019

Nieuwbouwwoning stucen

wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Start werkzaamheden: april 2021
woensdag 11 december 2019

nieuwbouw prefab woning afwerken met glad pleisterwerk

Dit is een curaviewoning. Woonkamer, slaapkamer ,gang en hobbykamer. Het wordt opgeleverd met betonnen wanden, ongeveer 100 m2 aan oppervlakte. Het is de bedoeling dat deze met glad pleisterwerk worden afgewerkt.
zondag 6 oktober 2019

Nieuwbouwwoning stucen en sauzen

Nieuwbouwwoning, 2 verdiepingen, ongeveer 300 m2, oplevering eind kwartaal 1 2020. De woning wordt behangklaar opgeleverd, dit willen wij graag afwerken met glad pleisterwerk en afspuiten met latex. Mocht u ook in staat zijn de wanden vervolgens te sauzen zien wij dit graag ook terug in de offerte.
donderdag 3 oktober 2019

4 ramen vervangen in verband met lekkage

Het gaat om 4 lekke ramen in mijn woning, het is de bedoeling dat deze eruit worden gehaald en vervangen worden met dubbelglas HR++. Maten zijn circa 1200*850 mm 1360*450 mm 1300*670 mm 1 raam is 1e verdieping rest is begane grond en balkon 1150*650mm
dinsdag 27 augustus 2019

Betonrot wegwerken in kruipruimte en vloer

Reparatie van 2 stukjes betonrot in de kruipruimte. 1 van de betonnen liggers van mijn vloer heeft op 1 plek 20 cm geroest staal bloot liggen, en op 1 plek 15 cm gescheurd beton.
dinsdag 20 augustus 2019

Gehele bovenverdieping stucen

We willen graag onze bovenverdieping verfrissen/mooi maken, door de muur strak te laten maken \filmen\ om later renovlies erover te kunnen plaatsen en te sausen. De ondergrond lijkt op een soort van spackspuitwerk maar redelijke grove structuur, ik kan foto\'s toesturen voor de duidelijkheid. De wanden zijn 90 m2 en de plafonds 45 m2.
zaterdag 17 augustus 2019

Voorgevel stucen

Ik wil een voorgevel van 30 m2 opnieuw laten stucen.
zaterdag 10 augustus 2019

Kelderwanden waterdicht maken

Ik zoek een stukadoor die alle wanden van een kelder kan voorzien van een vochtwerende stuclaag. We hebben een kelder die we als woonruimte willen gaan betrekken. Het is een oude kelder waar ik een nieuwe betonnen vloer heb gestort. Ik heb geïnjecteerd tegen optrekkend vocht op vloer niveau. Nu nog het probleem van doorslaand vocht verhelpen aan de wanden. Het betreft 22 m2 aan gemetselde wanden.
donderdag 20 juni 2019

Buitengevels stucen

Wij hebben een vrijstaand huis, waarvan we de buitengevels willen glad stucen. Het gaat om ongeveer 95 m2.
woensdag 19 juni 2019

Plafond stucen in huis uit 1978

We hebben een huis uit 1978 met een geverfd spackplafond met een aantal beschadigingen (achterblijfselen oude muur). Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
donderdag 13 juni 2019

Nieuwbouwwoning glad stucen + latex spuiten

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor glad stucen + latex spuiten voor een nieuwbouw woning (December 2019). Het gaat om 265 m2 wanden.
maandag 3 juni 2019

Nieuwbouw plafond glad stucen

Kunt u separaat aangeven wat de kosten zijn voor het stucen en het latex spuiten? Plafond Vierkante meter: 145 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
dinsdag 21 mei 2019

Muren stucen

Ik wil graag weten wat het kost om nieuwbouw beton muren te stucen van ongeveer 50m2. Oplevering vindt rond de start van de bouwvak plaats.
maandag 20 mei 2019

Woonkamer stucen

Woonkamer stucen wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
vrijdag 10 mei 2019

Nieuwe bedrijfsruimte casco stucen of spackspuiten

Ik heb een bedrijfsruimte, en ik wil graag de wanden stucen of spackspuiten. Ik twijfel tussen de 2 opties. Het gaat om een oppervlakte van 120 m2.
zaterdag 4 mei 2019

Vloeren stuccen met beton ciré

Ik zoek een stukadoor die 36 m2 aan vloer kan afwerken met beton ciré of vergelijkbaar materiaal. Het betreft in totaal 3 grotere (hal/keuken/kantoor) ruimtes en 2 kleine (wc & douche). De ondergrond bestaat uit korreltapijt wat erg vast ligt. Het stucwerk kan hier overheen geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius