Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwbouwwoning binnen compleet stucen en daarna latex spuiten (circa 690 m2):

Nieuwbouwwoning binnen compleet Stucen en daarna Latex spuiten (circa 690 m2)

we hebben een nieuwbouw woning gekocht, muren behangklaar. Plafond meen ik gipsplaten. m2 is ruim genomen wanden Vierkante meter: 440 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouwwoning binnen compleet stucen en daarna latex spuiten (circa 690 m2) uit heel Nederland:

Spuitwerk binnen (complete nieuwbouwwoning)

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het binnen schilderen (spuitwerk) van onze nieuwbouwwoning. Het betreft een nieuwbouwwoning (wanden zijn behangklaar + plafondhoogte 2,6 meter) waarvan de bouwtekeningen bijgaand te vinden zijn. Voor de eerste verdieping geldt een afwijkende bouwtekening (kan ik nog per mail nazenden), omdat we een wijziging hebben gekozen ten aanzien van de nul-tekening. Het betreft alleen de wanden (plafonds zijn al gespoten voor oplevering) en we willen het graag in de kleur RAL9010. We zouden graag een offerte ontvangen waarin de volgende ruimtes worden geschilderd: Begane grond: Entree + Woonkamer + Keuken + Trapkast Eerste verdieping: Overloop + Slaapkamers + Kastruimte + Berging Hartelijke groet,

Zolder van nieuwbouwwoning verbouwen

Graag ontvang ik een kosten plaatje van het indelen van een zolder van een nieuwbouwwoning. Het gaat om het maken van 2 slaapkamers op een open zolder van een nieuwbouw woning. Stopcontacten en lichtpunten kunnen eventueel worden meegenomen in de bouw. Graag optioneel kosten voor het plaatsen van een vliering. Graag optioneel opties vermelden qua afwerking. De afmetingen staan in het document. De woning moet nog gebouwd worden, maar ik ben wel opzoek naar iemand die binnen zes weken een offerte kan opstellen. Ik hoor graag van u.

Badkamer nieuwbouwwoning bouwen

Wij willen graag een complete badkamer laten plaatsen (materiaal incl. montage) voor onze nieuwbouwwoning die binnen nu en 1 jaar tijd wordt opgeleverd. De badkamer wordt 240 bij 284 cm groot en moet zijn voorzien van een bad, inloopdouche, toilet en wastafel.

Garage aan nieuwbouw woning

We willen graag aan onze (nog op te leveren) nieuwbouwwoning een garage laten plaatsen. Het betreft ca. 3*6 meter binnen maat. Plat dak, hoogte van het dak ca 2.9m (buitenzijde) Aan de achter-zijkant een loop deur met glas Aan de voorzijde 2 dichte openslaande deuren Er is nog geen fundering. Aan 1 zijkant zou 4,5 meter van de buitenmuur van de woning gebruikt mogen worden. Vloer en dak geïsoleerd, de rest doen we zelf. Vloer van beton Planning april 2021 We zijn erg benieuwd naar een kosten indicatie hiervoor.

Steenstrips op gevel aanbrengen

Voor mijn nieuwbouwwoning (houtskeletbouw) zoek ik iemand die steenstrips op de wanden kan aanbrengen. De wanden worden voorzien van isolatie en daarover moeten de gezaagde steenstrips geplakt worden, 250 m2 totaal. De gevraagde prijs graag alleen van het aanbrengen van de m2 prijs (dus zonder materiaal) steiger is voorhanden, net als lijm, steenstrips en dergelijke. Gaat dus puur om het aanbrengen. Offerte graag per e-mail. Mocht u verder vragen hebben kunt u mij altijd appen. Momenteel slecht bereikbaar op Tel. Met vriendelijke groet. Binnen 2 á 3 weken moet de klus worden uitgevoerd.

Verhogen van talud en plaatsen damwand/beschoeiing

Bij een nieuwbouwwoning aan een sloot. Aan de sloot bevindt zich aan de voet van het talud een beschoeiing bestaande uit hardhouten palen (80 x 80, l=3 mtr) en hardhouten schotten tot circa 200 mm boven de waterlijn. De gehele tuin is zo’n 30 meter breed en de talud/omhoogkijk staat aangegeven op 4,20 vanaf de achtergrond van de kavel. Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het ophogen van het talud en het aanbrengen van verankerde beschoeiing op de bestaande beschoeiing. Los daarvan zouden we graag een offerte ontvangen voor wanneer we binnen bovenstaande optie over een breedte van 3,5 meter en een diepte van 2,5 meter een verlaagde vlonder met trappetje zouden laten aanbrengen.

Nieuwbouw woning binnen schilderwerk

Ik wil een nieuwbouwwoning van binnen laten schilderen Het gaat om 3 etages, 10 x 60m. En 1 muur van 20m2 met kurk laten beplakken. Het betreft behang klaar afgewerkte wanden. Wat zijn de kosten per M2?

Binnenwanden plaatsen in nieuwbouwwoning en deuren plaatsen

Wij willen in onze nieuwbouwwoning twee binnen wanden met deuren laten plaatsen. Een wand van 3 m breed waarin 2 taatsdeuren zitten en zijpanelen aan 2 kanten (50-100-100-50) en een wand op zolder met de schuifdeur voor de trap. Wand tussen twee muren is 3,15 m. Als je naar beneden gaat is de trap aan de rechterkant. Twee wandjes in de badkamer voor op een muurtje tussen de wastafel en douche: 2 x 0,65 m breed met 1,50 m hoog. Eventueel de wanden ook stucen. De deuren schaffen we zelf aan. Verwachte plaatsing juli 2021.

Wanden nieuwbouwwoning voorzien van kalkverf

Graag alle wanden van een nieuwbouwwoning voorzien van kalkverf eco, kleur wit. Gaat om industrieel aangeklede woning, Muren binnen zijn vooral van beton, zgn behangklaar opgeleverd. mijn schatting is ongeveer 450 m2( woonoppervlak 156 m2, hoogte van de muren 2,65 m) De woning wordt zeer goed mogelijk rond de bouwvak opgeleverd. Ik zoek dus een vakman die in deze periode de klus kan uitvoeren.

Nieuwbouw woning schilderen (binnen)

Wij zijn opzoek naar iemand voor het schilderen van onze nieuwbouwwoning. Het gaat om de zolder, overloop, 3 slaapkamers, trapopgangen, hal, woonkamer. 200 m2 moet wit geschilderd worden en 60 m2 in een lichte kleur. De woning wordt glad gestuct opgeleverd. Startdatum 21-12-2019 (uiterlijk 27-12-2019 klaar zijn). Tijdens de kerstdagen mag er ook gewerkt worden.

Partners

Partners van Casius