Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucen wanden:

Stucen wanden

Sausklaar stucen van wanden 33m2. Glad pleisterwerk
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucen wanden uit heel Nederland:

Stucen van gezinswoning

Het gaat om 115m2 aan wanden van beton, deze wil ik aflaten werken met glad pleisterwerk

Nieuwbouw appartement dun stucen

Nieuwbouw appartement behangklare wanden dun stucen in woonkamer/keuken, 2 slaapkamers en entree. Het zou gaan om ongeveer 100m2. Ik heb de plattegrond, die mail ik u als u geïnteresseerd bent.

Appartement stucen

We hebben een appartement gekocht dat compleet gestuct moet worden. De wanden zijn 230 m2 en de plafonds 70 m2.

Latex spuiten van volledige woning

Onze woning hebben we compleet laten stucen en moet nog geverfd worden. We twijfelen tussen rollen en spuiten. Alle wanden en plafonds zijn dus strak en de woning is leeg. Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om de gehele woning te laten spuiten. Spierwit op het plafond en ook een witte kleur op de wanden. Graag ontvang ik ook informatie voor het spuiten van een wand in een andere kleur. Het gaat om ongeveer 200m2 aan wanden en 75m2 aan plafonds, de vloeren van 75m2 moeten ook afgeplakt worden. Graag een m2 prijs meegeven voor een 'andere kleur' op de muren, zodat wij kunnen kiezen of het wit wordt of iets anders.

nieuwbouwwoning stucen en schilderen

Wij willen de wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning laten afwerken met glad pleisterwerk en afspuiten met latex. Het gaat om een oplvering van 175m2 aan betonnen wanden en 100m2 aan plafonds met spackspuitwerk.

Bestaande woning met gladpleisterwerk stucen

Wij hebben een ander huis gekocht en daarom opzoek naar een vakman die de wanden en het plafond met gladpleisterwerk kan afwerken, Plafond 145 m2 - wanden 185 m2

Stucen wanden

Wij willen graag een aantal muren laten stucen in de woonkamer en in de keuken. De keuken wordt later geplaatst dus de stucadoor heeft alle ruimte. Het gaat om 45 m2 in totaal. Er zitten 4 ramen in de keuken. Ik zou (in overleg) de wanden zelf kunnen voorbereiden, door bijvoorbeeld primer aan te brengen.

Verbouwen van bestaande badkamer

Verbouwen van een bestaande badkamer. Slopen van de huidige badkamer en opbouwen van de nieuwe badkamer met dezelfde opstelling. Afmeting van de badkamer is 2,60 m bij 2,10 m. Plafond stucen, wanden en vloer volledig betegelen. Nieuwe tegels mogen worden aangeleverd door de vakman. Ik schat in dat er geen elektra of leidingwerk moet worden gedaan.

Zolder stucen: plafond en wanden

Ik ben de zolder aan het verbouwen, het gipswerk (gips op metalstud) is bijna klaar dus het kan binnenkort glad gestuct worden en dit laat ik graag door u doen. De zolder heeft groot en deels een schuin dak. Het plafond is ongeveer 1 m bij 7 m, deze heeft ook gipsplaten als ondergrond en moet glad gestuuct worden. Daarnaast is de zolder in 2 kamers verdeeld. Als de prijs meevalt wil ik beiden stucen, dan gaat het om ongeveer 90 m2, anders wil ik de grootste ruimte laten stucen en dan kom je op 60 m2 uit. De achter muur is van beton, de rest van gipsplaten. In de week van 10 februari zou ik graag willen beginnen.

Opnieuw stucen en afspuiten van woning

Voor de renovatie van de woonkamer/keuken in een woning uit 1926 ben ik de totale kosten aan het inventariseren. Planning is nog niet concreet, doel is wel dit jaar. Muren zijn grotendeels spackwerk vlak maar niet glad, doel is om volledig gladde muren en plafond te verkrijgen. Het gaat om 60m2 aan wanden van spackspuitwerk die moeten glad worden afgepleisterd met latex afspuiten. Daarnaast 25m2 aan palfonds van stucplaten, deze moeten met dezelfde afwerking worden opgeleverd. Daarnaast moet er 25m2 aan vloeren worden afgeplakt.

Partners

Partners van Casius