Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor beschadigd plafond vernieuwen door stucwerk en gipsplaten:

Beschadigd plafond vernieuwen door stucwerk en gipsplaten

Door waterschade is er een deel 1 m x 2,5 m van het plafond beschadigd. Daar moeten nieuwe gipsplaten tegenaan geschroefd worden en dan glad gestucd evenals een kleine beschadiging van de muur. Daarna alles met latex in 2 kleuren rollen 25 m²
Onze klant uit Vinkeveen (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beschadigd plafond vernieuwen door stucwerk en gipsplaten uit heel Nederland:

Stuc- en latex spuitwerk van muur en plafond na lekkage

Wij hebben een lekkage gehad in de badkamer en het water heeft ons verlaagde plafond van gipsplaten in de woonkamer beschadigd. Het water is via de badkamer ook in aangrenzende kamers in de muren terecht gekomen. Deze muren willen we opnieuw laten stucen en het verlaagde plafond na reparatie moet ook gedaan worden. 15 m2 wanden en 10 m2 plafond.

Beschadigde deur repareren

Ik wil graag mijn deur naar de tuin laten repareren. Deze deur is van dubbelglas, het frame waarin het glas zit is van hout. Glas is nog heel, maar het hout eromheen is beschadigd aan de buitenkant. De deur is van de grond tot bijna het plafond, dus ik gok dat het rond de 2.30 m hoog is. Ik het er nu een haak opgeschroefd om te zorgen dat de deur niet verder scheef wordt.

Het opnieuw spuiten van het plafond het spuiten van de wanden en fermacel

Opknappen beneden verdieping ( bouwjaar 2006/2007) Plafond nu, beschadigd spackwerk. Dit dient gerestaureerd/ opgefrist te worden (ongeveer 60m2) Wanden nu glasvezel. De wanden willen wij zo glad mogelijk. Of glad glasvezel of een spuitwerk met een zeer fijne korrel, liefst afwasbaar (aangezien wij honden hebben. In een hoekje een kleinschalige waterschade (Max 1m2) Onderlaag van scan nu is grotendeels beton, een binnenwand ytong blokken en buitengevels fermacel (kleine stukjes) Totale afmeting wanden ongeveer 86m2 Alles willen wij in het wit.

Beschadigd plafond door lekkage repareren

Het plafond in de kinderkamer is beschadigd door een lekkage. Het plafond moet dus worden vervangen. Er zit nu een systeemplafond in geplaatst door de vorige eigenaren. Het gaat om ongeveer 8 m2 plafond. Het mag ook compleet vervangen worden indien systeemplafond niet meer bestaat. Ik wil alleen een net plafond terug, hoe dan ook. Alles onder de € 1500 is sowieso geen probleem voor mijn verzekering, maar ik adviseer toch gewoon te komen kijken.

Plafond badkamer vervangen / repareren

Door lekkage afkomstig van bovenburen is plafond beschadigd geraakt. Graag willen wij de plafond laten repareren / vervangen waar nodig. De oppervlakte van badkamer is 2,6 x 1,9 m. Graag een offerte geven voor dit karwei.

Schade na lekkage bekijken en herstellen

Wij willen graag een offerte voor het herstellen van de schade na een lekkage. Het gaat om een slaapkamer van ongeveer 4 bij 3 m waar plafond, muur en vloer beschadigd zijn. Tevens is de vloer van de zolder nat geweest, daar willen we graag een beoordeling van of hier herstel noodzakelijk is. We hopen de lekkage gelokaliseerd te hebben, dit heeft een tijdje geduurd. Daardoor is dusdanige schade ontstaan dat wij niet weten of het alleen geschilderd moet worden of dat het plafond vervangen moet worden. Waarschijnlijk komt het lek van de cv vandaan.

Plafond opnieuw stucen

Vanwege lekkage van het dak is het plafond beschadigd en willen we deze opnieuw laten stucen. Afmeting is circa 2m bij 3.5m. Het is gewenst dit met spachtelputz te laten afwerken.

Verschillende renoveer klussen in een woning

Wij zijn opzoek naar aannemer t.b.v. uitvoeren onderstaande werkzaamheden: - luiken kruipruimte aanbrengen - kruipruimte inspectie uitvoeren op eventueel beschadigde balken en zo ja vervanging beschadigde balken uitvoeren - isolatie aanbrengen kruipruimte - balken onder de badkamer op de eerste verdieping vervangen (beschadigd door lekkage in de badkamer) - plafond van de keuken recht onder de badkamer vervangen - verouderde cv installaties, elektrische installaties (inc meterkast), waterleidingen en riool vervangen - convectorput en convector vervangen Overige specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Voor waterschade plafond en muren en houtwerk

Een aantal maanden geleden is het dak en de muur gaan lekken door een verstopte regenpijp en dakgoot. Hierdoor zijn bruine vlekken ontstaan op het plafond en is het stucwerk beschadigd. Ook lijkt het erop dat het houtwerk van de trap beschadigd is (is gaan uitzetten). Graag ontvang ik een offerte voor het herstel hiervan.

Vochtproblemen verhelpen

Ik heb schimmel op mijn plafond. Ik heb dit zelf recentelijk verwijderd, maar het komt weer snel terug. Daardoor is het plafond beschadigd. Ik wil graag een oplossing dat de schimmel op lange termijn wegblijft en dat mijn plafond wordt gerepareerd. De schimmel zit ook op delen achter het behang en plinten. Ook hier wil ik een lange termijn oplossing voor.

Partners

Partners van Casius