Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Vinkeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Vinkeveen heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Vinkeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Vinkeveen of directe omgeving.

149 klanten uit Vinkeveen bevelen een bij Casius in Vinkeveen aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Vinkeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: een zeskamerwoning stucen, nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, nieubouw filmlaag laten stucen en afspuiten, wanden en plafonds glad afwerken, stuken en schilderen/spuiten appartement, een woning voorzien van stucwerk, nieuwbouwwoning stucen, fundering woonhuis herstellen/ vervangen, nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen, buitenmuren van stal stucen, alle wanden en plafonds voorzien van stucwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Vinkeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Vinkeveen:

Beschadigd plafond vernieuwen door stucwerk en gipsplaten

Door waterschade is er een deel 1 m x 2,5 m van het plafond beschadigd. Daar moeten nieuwe gipsplaten tegenaan geschroefd worden en dan glad gestucd evenals een kleine beschadiging van de muur. Daarna alles met latex in 2 kleuren rollen 25 m²

Stucen woning

Wij hebben een woning gekocht. De beneden etage willen wij volledig glad sausklaar laten stucen. Het plafond willen wij ook graag daarna met latex gespoten hebben. Het gaat om 90 m2 wanden en 60 m2 plafond.

Nieuwbouw stucen

Wanden Vierkante meter: 285 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

De wanden stucen van een badkamer

Ik zoek een stukadoor die mijn badkamer kan stucen. Het gaat om ongeveer 15 m2. Het moet vochtbestendig zijn. De huidige ondergrond bestaat uit tegels. Ik wil de wanden met witte stuc bewerkt hebben.

Inloopdouchewand stucen

Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muren van nieuwbouwwoning stucen

Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Renovatie badkamerwanden

Opnieuw optrekken wanden badkamer(s) Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Wanden van nieuwbouwwoning spackspuiten

Graag ontvang ik van u een offerte voor het spackspuiten van de wanden van een nieuwbouwwoning. Het gaat om de woning van mijn dochter die juist opgeleverd is in Vinkeveen. Het opgegeven aantal vierkante meters is een ruwe schatting en ligt mogelijk iets lager of hoger. Voor meer exacte meters stuur ik u hierbij de link van de woningen. Het gaat hierbij om woningtype A. Wellicht dat 1 of 2 wanden in kleur gespoten zouden moeten worden. -vinkeveldpdf Ik hoor graag van u. Uitvoeradres is in Vinkeveen, Schakel 3. Wanden: Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Betonlook op wand aanbrengen

Wil een wand met met beton look. wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Stucen badkamer en toilet

Het betreft een nieuwbouw (boven)woning die eind september wordt opgeleverd, waarvan ik de toiletruimte- en badkamermuren wit vlak wil laten stucen. Op de vloer komen houtlook tegels. De achterste muur in de badkamer wordt betegeld ten behoeve van de douche. Graag ontvang ik advies over de te gebruiken stuc, het gaat immers om vochtige ruimten. De badkamer is inpandig en heeft dus geen raam naar buiten. Wel is er een centrale afzuiger/ventilatie aanwezig. Graag ontvang ik informatie omtrent de prijs, planningshorizon en doorlooptijd. PS: Ik heb de plattegronden bijgevoegd. De toiletruimte is op de 1e verdieping geplaatst. De badkamer op de 2e verdieping, deze heb ik laten vergroten en daarom heb ik een extra plattegrond met de specifieke afmetingen bijgevoegd. De indeling klopt overigens niet en de gehele achterwand zal betegeld worden ten behoeve van een inloopdouche.

Pleisterwerk en latex aanbrengen

Woning gaat binnen enkele maanden opgeleverd, graag ontvang ik offertes en advies voor de volgende opdracht. Het gaat om een nieuwbouw 1gezinswoning, woning gaat behangklaar opgeleverd worden plafonds zijn afgewerkt. Wil de woning in ze geheel strak afgewerkt hebben in het wit. Opgevlakte is ongeveer 150m2. Fotos zullen asap volgen.

Wanden stuken en spuiten

Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucen van de badkamer

Badkamer wanden stucen Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Vlak stucen van plafond en wanden

Wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 48 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Ik zoek bij voorkeur een bedrijf dat is aangesloten bij de NOA.

Loslatend stucwerk op het plafond

Stucwerk van het plafond laat los plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk

Het gaat om een nieuwbouw appartement ...

Het gaat om een nieuwbouw appartement waarvan een aantal binnenmuren (opp. +/- 165 m2) gespachtelputzt (buitenkwaliteit) moet worden. Daarnaast dient er nog een koof in de keuken (+/- 200x40x15 cm) worden gemaakt tbv afzuiginstallatie. Deze dient vanzelfsprekend ook gestuct te worden.