Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor plafond badkamer opnieuw spackspuiten:

Plafond badkamer opnieuw spackspuiten

Het huidige spackspuitwerk in de badkamer begint er af te bladeren. Derhalve is een nieuwe afwerking nodig. Zo'n 5 m2
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond badkamer opnieuw spackspuiten uit heel Nederland:

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Er moeten wat kitranden en voegen vervangen worden rond het bad en onder in de douche hoek + plafond heeft schimmel en bladert. Deze moet ook gedaan worden. Badkamer is ongeveer 3 bij 2,5 meter.

Renovatie/verbouwing badkamer

Ik wil mijn badkamer renoveren. De badkamer heeft een oppervlakte van 2.03B x 2.82L x 2.45H. Ik wil twee muren plaatsen in een L vorm. Hiervoor moet 1 muur die er nu zit gesloopt worden. Het plafond moet worden verlaagd, hier lopen geen leidingen doorheen. Wel zitten hier ongeveer 4 spotjes in en deze moeten naderhand worden teruggeplaatst. De vloeren en de wanden moeten worden betegeld. De tegels ga ik zelf regelen. Er moet ook een toilet, een inloopdouche en een wasbak worden aangelegd. Ik zal deze zelf aanschaffen dus dat gaat alleen om het aanleggen.

Infraroodpanelen aansluiten om onze 9m² badkamer de verwarmen

Wij willen onze badkamer van 9m² gaan verwarmen met infrarood stralingspanelen op het plafond.

Vloeren en plafonds begane grond isoleren

Het betreft de (houten) vloeren en plafonds op begane grond en eerste verdieping. Inpandig is het huis ongeveer 6 x 8 m langs de buitenmuren. Indeling beneden is een hal, trapgat, gang, woonkamer, eetkamer en keuken en op de eerste verdieping een overloop, WC, badkamer, slaapkamer en grote slaapkamer ensuite. De originele houten vloeren zouden we willen herstellen, opschuren en lakken, dus daar bovenop kan niets gemaakt worden, maar aan de huidige plafonds op BG en EV gaat niet veel verloren. Er is op de BG geen kruipruimte. In de hal liggen tegels, eetkamer en woonkamer (ook ensuite) hebben een houten vloer. Het idee is om (mogelijk op termijn) over te gaan op een lage warmte verwarming in het pand en geluidsisolatie tussen de verdiepingen is wenselijk. In de badkamer op de eerste verdieping (ongeveer 9m2) is het plafond wel goed en hoeft niet vervangen (maar kan wel). Er moet ook nog wat elektra en installatie door de plafonds, dus het plafond gaat sowieso open op bepaalde plekken. Op de eerste verdieping is dat nu niet gestucte gipsplaat. op de BG is het plafond wel gestuct. Eventueel zou ook het stuccen in de offerte meegenomen mogen worden, maar er is meer te stuccen dan de plafonds. Afwerken met gipsplaat is dus ook goed.

Badkamer wanden stucen met betoncire

Het gaat om een kleine badkamer. De wanden zijn nu betegeld tot het plafond. Wij willen alle wanden (ook in de inloopdouche) met betoncire laten stucen. Het gaat om 20 m2 wanden.

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer laten vernieuwen. Het is 6 m2. Graag wil ik een nieuwe indeling douche, bad, wasmachine. Plaatsing wastafel. Plafond vernieuwen & badkamer betegelen.

Totale vernieuwing badkamer

Wij willen onze badkamer graag vernieuwen. De afmetingen van onze badkamer zijn 1.80 x 2,40 m. We laten ons graag nog adviseren door de vakman, maar hierbij een opsomming van onze wensen. We willen alle huidige meubels laten verwijderen en afvoeren. Graag opnieuw betegelen en misschien het plafond laten verlagen. Nieuwe meubels moeten nog aangeschaft worden (toilet, douche en meubel). Ook de tegels moeten wij nog aanschaffen. Allemaal graag in overleg, rekening houdend met wat dit zou kosten.

Stucwerk badkamer

Wij hebben een badkamer welke is afgewerkt met tafellaken die we afgewerkt willen hebben met stucwerk. Het gaat om 15 m2 wanden en 10 m2 plafond.

Herstelwerkzaamheden in de badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist voor het renoveren van mijn badkamer. Het gaat voornamelijk om herstelwerkzaamheden aan de inloopdouche, plafond en tegelwerk. De badkamer is ongeveer 200 bij 350 cm en bevindt zich op de begane grond.

Het laten renoveren van mijn badkamer

Ik zoek een specialist voor het renoveren van mijn badkamer. Het betreft 25 m2 aan nieuw tegelwerk (vloer en wanden). Het verleggen van leidingen en het leveren en plaatsen van nieuwe badkamermeubels. Daarnaast ook graag een verlaagd plafond met spotjes.

Partners

Partners van Casius