Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor woning stuken:

Woning stuken

Wij willen onze nieuwe woning graag laten stucen. Het gaat om de hal, trap en twee slaapkamers. Er zit momenteel grof spackspuit op de muren. wanden Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning stuken uit heel Nederland:

Nieuwbouw woning stuken

Ik ben opzoek naar een vakman die de wanden van mijn woning kan afwerken met glad pleisterwerk.

Nieuwbouw stuken 180m2

Nieuwbouw maisonnette woning die opgeleverd wordt in week 28 (schatting). Alles is nog leeg. Muren worden \behang klaar\ opgeleverd. Alle muren glad stuken muv badkamer en toilet om geschilderd te worden. Schilder werk mag optioneel opgenomen worden (of ik laat doen of zelf doe ben ik nog niet over uit). Het gaat om 180m2 die we ten minste willen hebben glad gestuct, waarbij 80m2 aan vloeren moet worden afgeplakt.

Gipsplaten plafond met spotjes maken (eventueel ook stuken + wanden)

Voor onze nieuwe woning ( zie hier afmetingen en staat huis https://jasker14.nl/ ) willen wij de begane grond ( meerdere ruimten) voorzien van gipsplaten plafond met inbouw spotjes . Indien mogelijk door zelfde aannemer om vervolgens te laten stuken van wanden en plafond .

Woning laten verbouwen

Wij willen onze aankoopwoning verbouwen. We willen het hele huis stuken bij de wandvloeren, we willen gietvloer op de begane grond. Verder willen we de keukendeur dicht maken met een raam, en bij het huidige raam richting de tuin openslaande deuren inbouwen. Een nieuwe keuken moet worden geïnstalleerd in L vorm, met de wastafel aan de kant de tuin ( waar nu de tuindeur is). De muur bij de keuken moet zoveel mogelijk weg ( draagmuur waarschijnlijk ) . We willen ook kijken naar de mogelijkheden voor verbouwen van de badkamer op de eerste verdieping, de zolder moet ook helemaal gestuukt worden. Een nieuwe cv ketel dient geïnstalleerd worden... hierbij de link van het huis op Funda- we krijgen de sleutels op 24 juli dus dan willen we meteen beginnen met werken :) . Graag hoor ik wie ons kan helpen.

Nieuwbouw stuken

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht. Het wordt naar verwachting medio oktober 2020 opgeleverd. We hebben de optie om behangklaar te laten vervallen. wanden Vierkante meter: 260 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Isoleren van de woning

heer, mevrouw, ik wil binnen afzienbare tijd het huis gaan verbouwen en tegelijkertijd de buitenzijde laten stuken. Laats hoorde ik dat er op de buitenzijde een isolerende laag kan worden aangebracht en deze vervolgens wordt gestuukt. Hier zou ik graag nadere info over ontvangen en vervolgens een offerte voor ontvangen. De woning zal ongeveer 100m2 aan wanden hebben, er zitten echter wel enorm veel ramen in, 27 om precies te zijn. Het is dus handig om een keer advies in te winnen door een vakman.

Buitengevel isoleren en stuken

Gaat om een vrijstaande woning met aansluitend bijgebouw uit 1948. De woning moet voorzien worden van buitengevelisolatie en gestuct worden met een licht schuurwerkje. Schat dat het aantal m²s tussen de 150 en 200 meters ligt. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Nieuwbouw stucen en latexspuiten

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het stuken en latexspuiten van ons toekomstige nieuwbouwwoning, oplevering 4e kwartaal 2020. Het betreft de gehele begane grond en 2 trapgaten met de muurtjes op de overlopen (ongeveer 110 m2). Oplevering is nieuwbouw behangklaar. Graag hoor ik of er maatregelen genomen kunnen worden om eventuele scheuren te verminderen tijdens werking. Het betreft een pre-fab woning. Oppervlak is berekend aan de hand van reeds bekende bouwtekeningen, kleine niet gedimensioneerde muren zijn ruim geschat. Latexspuitwerk graag in een nader te bepalen RAL kleur. De vloeren die afgeplakt moeten worden zijn ongeveer 45 m2.

Stuken en isoleren vrijstaande woning

Het gaat om het isoleren en afwerken van de buitenwanden van de woning. Het zijn gemetselde muren met een oppervlakte van ongeveer 145m2. Wat wij zelf mooi vinden is een soort van betonlook (zie foto in bijlage als voorbeeld). Wat betreft de isolatie willen we isolatiemateriaal met een minimale RD-waarde van 3,5.

Woning stuken

Ik ben in een bestaande woning gekomen. Muren van de woonkamer en hal hebben op plekken nog wel eens kleine schrammen en putjes. Ik wil de muren graag afgewerkt hebben. Met een mooie witte verflaag en twee wanden olijfgroen. wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Partners

Partners van Casius