Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucwerk muren tuin:

Stucwerk muren tuin

Ik wil graag stucwerk op de (buiten)muren in de tuin. Er heeft ooit een garage gestaan, waardoor de helft al is bedekt met stucwerk (met her en der onbedekte stroken). Wij willen alle muren graag netjes en gelijk hebben. Het gaat om 12,20 m2 kale muren en 16,60 m2 muren met grotendeels stucwerk uit de voormalige garage. buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucwerk muren tuin uit heel Nederland:

Nieuwbouw woning bouwen

Beste heer/mevrouw, Voor de bouw van mijn toekomstige woning ben ik op zoek naar een aannemer die mijn woning kan bouwen. Het gaat om een 3 laags tussenwoning van circa 160 m2. De constructie graag van metselwerk. Voor de oplevering zou ik graag de muren en elektra willen en de aansluiting van water, inclusief ruiten, maar exclusief stucwerk. Er zijn denk ik palen nodig. Architectuur, constructie en tekeningen van mijn toekomstige woning zijn inmiddels al gedaan en er is ook al een omgevingsvergunning afgegeven om te bouwen, over enkele weken zal de grond in bezit zijn. Graag zou ik een prijsindicatie willen hebben van de kosten om de woning te realiseren, indien mogelijk. Mocht de prijs binnen mijn budget vallen, dan zou ik graag een afspraak met u willen inplannen om de verdere details te bespreken. Hoop spoedig van u te horen.

Betonlook stucwerk keuken

Wij willen graag betonlook stucwerk op onze keuken muren. Dit moet waterdicht zijn zodat we het kunnen afnemen. Het gaat om 10 m2 (alles wat op de foto grijs/blauw is geschilderd). Graag ontvangen wij eerst voorbeeldfoto's van uw voorgaande werk.

Scheurvorming stucwerk

Stucwerk heeft scheurvorming op sommige plekken. Het zijn bepaalde plekken die scheuren hebben, ik denk dat het ongeveer 5 m2 in totaal is. De muren moeten mogelijk geïmpregneerd worden en eventueel met latex een nieuw kleurtje geven. Het hele huis is ongeveer 200 m2.

Meerdere muren stucen

Voor onze aanbouw welke ruw opgeleverd wordt, zijn wij op zoek naar een stucadoor. De ondergrond hiervan zou metselwerk zijn. Verder zijn er nog een paar muurtjes die worden verplaatst, deze moeten ook gestuct worden. Daarnaast zal het bestaande stucwerk ook hersteld moeten te worden. Het zou gaan om circa 165 m2.

Kelder maken onder woonetage

Ik wil graag een kelder maken onder het huis van 10 meter bij 6 meter met een woonfunctie. Er hoeven in eerste instantie geen extra muren geplaatst te worden, maar gaat het om een ruimte. Het huis is pas 2 jaar oud, het huis zou daardoor aan bepaalde eisen moeten voldoen. Een kruipruimte is aanwezig. Ik wil graag een casco oplevering, maar wel dat er ventilatie en elektra aanwezig is. Mogelijk ook stucwerk, deze wel graag vermelden op de offerte. De vergunning moet nog geregeld worden en de bouwtekeningen ook. De bouwtekeningen laat ik graag regelen, de vergunning kan ik zelf ook aanvragen. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouwen zijkant draagmuur en achter

Wij willen graag aan de zijkant een uitbouw realiseren van 2 bij 8 meter en aan de achterkant een uitbouw van ongeveer 2 bij 6,5. Op de foto ziet u de uitbouw in het zwart. De rode muren zijn de huidige muren die verwijdert moet worden. De vergunning willen we in overleg houden wie deze regelt. Wat voor fundering nodig is durven we niet te zeggen. We willen graag op de offerte vermeld hoeveel compleet zou kosten en hoeveel casco zou kosten. Elektra en stucwerk willen we ook graag. De constructie willen we het goedkoopst. Bouwtekeningen zouden ook nog gemaakt moeten worden. Graag alle posten apart specificeren.

Dakopbouw realiseren

Betreft een dakopbouw over het gehele oppervlakte van het huis. (48 m2). 9,60 m bij 5,60 m. De vergunning moet nog geregeld worden, in overleg wie dit doet. Er is nog geen berekening gemaakt of het dak sterk genoeg is, maar hier in de buurt is op hetzelfde type dak gebouwd. We willen een deels complete oplevering. De ramen en buitenafwerking willen wel, eventueel binnen een aantal muren geplaatst en elektra. Stucwerk wel graag vermelden op de offerte, maar daar ben ik nog niet zeker van. Tekeningen van standaard dakopbouw zijn verkrijgbaar bij de gemeente, deze zouden opgevraagd moeten worden. In mei 2020 hoopt meneer te kunnen beginnen, wel in overleg.

Stucwerk na verbouwing

- de muur tussen keuken en woonkamer word er uitgebroken. - er komt een geheel nieuwe keuken in. - er zit nu nog een deur tussen de keuken en de gang. Deze word dicht gemaakt. - de woonkamer keuken en gang dienen gestuct te worden, incl plafonds. De nieuwe keuken wordt op 28 november geplaatst, het is de bedoeling dat de muren voortijds gescut worden met glad pleisterwerk zodat het voortijds droog is. Het gaat om ongeveer 65m2 aan wanden en 40 m2 aan plafonds.

Stucwerk en schilderwerk van een nieuwbouwappartement

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het stucwerk en schilderwerk van mijn nieuwbouwappartement. Het appartement is behangklaar opgeleverd. Details: - alleen de muren van twee slaapkamers, de woonkamer, de gang en de berging. In totaal gok ik dat het ongeveer om 150 m2 stuc- en schilderwerk gaat. Ik weet niet of het dan mogelijk is om te spuiten, omdat het plafond niet gedaan hoeft te worden. - Dan graag de wanden schilderen in een crème witte kleur. Zouden jullie hierover contact met mij kunnen opnemen?

Stucwerk binnenkant nieuwbouwhuis

Betreft nieuwbouw voor de wanden. Het gaat om het hele huis, behalve het plafond. Het gaat ongeveer 320 m2. De muren zijn kaal.

Partners

Partners van Casius