Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor lamelparket leggen:

Lamelparket leggen

Ik heb kort geleden pech met een overstroming gehad, en wil daarom graag een offerte ontvangen zodat mijn verzekering vergoed kan worden. De huidige vloer heeft namelijk waterschade. Het gaat om MDF lamelparket, graag een goedkopere optie, met daaronder zachtboard. Ik zou graag willen dat de vloer door u gelegd zou worden. De oppervlakte is ongeveer 25 vierkante meter. Wij hebben geen vloerverwarming.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lamelparket leggen uit heel Nederland:

Visgraat lamelparket vloer leggen

Ik wil graag in de woonkamer en keuken, van 37m2, een lamelparket vloer laten leggen. In totaal 18 mm dik. De ondervloer kunnen we zelf leggen. De vloer kopen we zelf. Graag zouden we een bis in de vloer willen.

Leggen van lamelparket

Door de hele woning circa 65 m2 een lamelparketvloer laten leggen. Ik zorg voor het materiaal. De huidige laminaatvloer moet wel verwijderd worden door de vakman en afgevoerd.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag 55 m2 vloerverwarming aan laten leggen. Het is een betonnen ondervloer, en er komt lamelparket op te liggen. Graag ontvang ik een offerte.

Spoedklus leggen 30 m2 visgraat lamelparket

Het betreft het leggen van ca 30 m2 visgraat vloer (duoplank) in onze jaren 30 woonkamer. Bij voorkeur start ergens volgende week. Er hoeft vooraf niets verwijderd te worden.

Egaliseren fermacell verdiepingsvloer

Betreft recent gerealiseerde dakopbouw vloeroppervlak ca 55 m2, fermacell estrich vloer. De vloer is nu onvoldoende vlak om lamelparket op te leggen. Meeste ongelijkheden zijn kleiner dan 10 mm, maar op één plek zit een diepere kuil. Wat zou het kosten om dit te laten egaliseren?

Klik lamelparket leggen met plinten en ondervloer

We willen een offerte voor het leggen van deze klik lamelparket visgraatvloer + ondervloer + plinten op de benedenverdieping van onze nieuwbouwwoning medio eind januari. : https://www.bva-auctions.com/nl/auction/lot/42653/13750419?pid=0 Ondervloer en plint moet nog gekocht worden. Zie plattegrond in linkerplaatje van de bijlage.

Lamelparket leggen

Het gaat om het leggen van 27 m2 lamelparket in slaapkamer en gang met trapgat (inclusief afwerking trapgat) Het parket vanuit de gang moet aangesloten worden op laminaat van 2 andere slaapkamers. Daarbij dient 21 m1 hoge plint gemonteerd te worden. Plinten hoogte 15 cm moeten nog aangeschaft worden. Maar mag ook door de vakman worden geleverd.

Lamelparket leggen

Een oppervlakte van 1,5 vierkante meter bij de open haard moet worden bijgelegd. De huidige stukken moeten deels worden verwijderd en de nieuwe moeten worden ingeschoven. Rondom een plint aanbrengen. Parket en plint zijn aanwezig. Uitvoeren voor 5 november, kan ook s'avonds en in het weekeind.

Realiseren van vloerverwarming

Het betreft een woning die wij onlangs hebben gekocht en is voorzien van lamelparket. Wij zijn voornemens dit parket zelf te verwijderen. Dit omdat wij daar een vloerverwarming willen aan leggen, mits dit natuurlijk mogelijk is. Het gedeelte dat wij willen voorzien van vloerverwarming bestaat uit de entree, de voorkamer en achterkamer (met keuken). Het zal gaan om een totaal oppervlakte van 41-42m2 Het liefst sluit ik deze aan op onze CV, dus een natte versie. De vloer eroverheen willen wij in afgewerkte staat opgeleverd zien, zodat wij in de toekomst een vloer kunnen plaatsen. Op dit moment is heeft deze ruimte 2 radiatoren. De woning beschikt niet over een kruipruimte. De huidige vloer rust op houten balken.

Lamelparket leggen

Onze woonkamer is onlangs een stuk aangebouwd. In de aanbouw willen we graag hetzelfde lamelparket als in de woonkamer. We hebben de planken alleen het zelf leggen en goed laten aansluiten vinden we een uitdaging. De bestaande vloer moet ook geschuurd worden en het geheel moet afgewerkt (gelakt) worden. Te leggen vloer is zo’n 10 m2. Bestaande vloer is 24 m2.