Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor lichte waterschade aan stucwerk herstellen:

Lichte waterschade aan stucwerk herstellen

Er is bij ons wat waterschade ontstaan door een dakpan die er niet goed op lag. Dit heeft het stucwerk op de buitenmuur en een binnenmuur aangetast. Vraag is om het stucwerk te herstellen; ik verwacht dat er geen vocht meer in de muren zit.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichte waterschade aan stucwerk herstellen uit heel Nederland:

Waterschade laminaat

Door een gesprongen waterleiding van de wasmachine heb ik waterschade aan mijn laminaat vloer opgenomen. Hierdoor is op verschillende plaatsen het laminaat iets krom gaan staan, vooral rondom de naden. Het gaat om een stuk in de woonkamer , stuk in de keuken en een stuk in de gang. In de woonkamer ligt 27m² laminaat. De gang is 5m² Het laminaat dat er nu in ligt is BERRY ALLOC ORIGINAL "62001358 LICHTE EIK CANYON" 19.8 cm breed. Kost op het moment €39.95 per m2 Graag ontvang ik van u een offerte wat het kost om dit te repareren

Plafonds en wanden herstellen en isoleren na waterschade

Wij hebben recent lekkage gehad en het probleem is opgelost. Het water is door de muur naar beneden gelopen en we hebben lichte waterschade aan een muur en een plafond. We zoeken nu iemand die deze schade kan herstellen.

Waterschade herstellen plafond

In de woonkamer is (lichte) waterschade ontstaan aan het plafond. Deze schade moet hersteld worden en valt binnen kosten van de VVE. Het is een verzekeringskwestie. Het gaat om ongeveer 1 a 2 m2.

Herstel van lichte brand- en waterschade

Ik ben op zoek naar een aannemer die de brand- en waterschade kan maken. Het gaat hierbij om nieuwe plafonds, muren die beschadigd zijn door brand en waterschade, leidingen die eventueel vervangen moeten worden en er moet naar het dak gekeken worden. Misschien nog andere werkzaamheden met betrekking tot de brand en waterschade.

Plafond witten na waterschade

Ik heb in mijn woonkamer lichte waterschade aan een plafond van 10 x 6 m. Ik wil daarom het hele plafond laten witten. Ik heb een offerte nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik hoor graag vooraf wat het opmaken van de offerte kost.

Lichte waterschade in V-groeven laminaat repareren

Door omgevallen bellenblaas is het laminaat met v-groef bij de groeven gaan bollen. Het is een klein oppervlakte van 1 m2 maar is doorgelegd op de gehele benedenvloer van 60m2.

Plafond met waterschade schilderen

Schilderen van twee plafonds en twee muren (stuk op gipsplaat) met hoogwaardige witte muurverf na lichte waterschade woonkamer plafond heeft ca 45m2 oppervlakte en een omtrek van ca 30m muur is 15 m2 met een omtrek van 15m slaapkamer plafond heeft 20m2 met een omtrek van 20m muur is 10m2 met een omtrek van 12m N.B. plafond en muren zijn na waterschade onbeschadigd maar er zijn op sommige plekken duidelijk gele verkleuringen te zien / werkzaamheden incl. Afplakken en beschermen overige meubilair / demontage verlichting door opdrachtgever

Waterschade herstellen aan laminaat

Door waterlekkage heb ik waterschade aan mijn laminaatvloer. In de woonkamer 25m² lichte hout kleur vloer en in de keuken antraciet. Van verzekering moet ik een offerte aanvragen. Het gaat om een woonkamer van 25 m², en keuken van 5m². Oude vloer + ondervloer + plint af en alles weer opnieuw op zijn plek.

Kamerwand behangen na waterschade

Een kamertje van 6 m2 moet opnieuw behangen worden vanwege een lichte waterschade. Graag met wit vinylbehang met een structuurtje, wat later overgeschilderd kan worden. De lekkage is inmiddels verholpen. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Behangklus na waterschade

Een kamertje van 6 m2 waar lichte waterschade is ontstaan, moet opnnieuw behangen worden met een overschilderbaar wit vinylbehang met een structuurtje