Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor tuinmuur stucen:

Tuinmuur stucen

Op de achtermuur in de tuin zit deels oud stucwerk, deels gaat het om geverfde stenen. We willen een egale gladde muur. Het gaat om 10 m2.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinmuur stucen uit heel Nederland:

Tuinmuur metselen en stucen

Er moet een vrijstaande tuinmuur worden gemetseld inclusief de fundering. De tuinmuur zal 10m x 2.30 moeten worden en zal gestuct moeten worden ter afwerking.

Tuinmuur en stenen plantenbakken stucen

Onze tuinmuur is 9 jaar geleden neergezet maar nog steeds niet gestuced. Datzelfde geldt voor 3 lage plantenbakken. Ik heb nog meer foto\'s. Heeft u deze zomer nog ruimte? buitenwerk Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Tuinmuur stucen

Het betreft het stuken van een tuinmuur. Buitenwerk Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Tuinmuur in Braziliaans verband metselen

Wij willen een tuinmuur laten metselen van 150 cm hoog in Braziliaans verband. Inclusief fundering. 380 cm, dan een dubbele poort van 180 cm dan weer een muur van 380 cm en haaks daarop weer een muur van 380 cm. Steen en kleur voegwerk nog te bepalen. De steen hoeft niet bijzonder te zijn want we gaan waarschijnlijk de muur stucen daarna. Graag een mooie, complete offerte.

Stucen van een tuinmuur

Wij hebben een tuinmuur van 15 meter bij 0,60 meter en een tuinmuur van 4 meter bij 0,40 meter welke wij gestuct willen hebben. De muurtjes moeten aan beide zijden gestuct worden. De foto uit de bijlage is van de tuinmuur welke nog in aanbouw is (wordt nog 15 cm hoger en de 2e muur moet nog haaks op de muur komen welke er nu al staat). Buitenwerk Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Stucen van de tuinmuur

Graag zou ik van een inschatting ontvangen van de kosten om onze tuinmuren te laten stuken. Het gaat om ongeveer 25 m2. Buitenwerk Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Stucen van een schuttingmuur

Renovatie van een gestuukte tuinmuur. De stuuklaag heeft door de vrieskou afgelopen en vorige winter losgelaten en is deels verwijderd.

Tuinmuur metselen

Ik wil graag een gemetselde tuinmuur/schutting hebben van 8 meter lang en 2 meter hoog. Deze willen wij wit gestuct hebben (aan 1 zijde), met bovenop een antraciet hardstenen tegel als afdekking en voor de sier. Er is nog geen fundering, deze zou ook gemaakt moeten worden. Graag ontvang ik losse prijzen voor: 1) het maken van de fundering 2) het metselen van de 8 meter lange en 2 meter hoge muur (volgens mij moet het een steens muur worden, aangezien we geen pilaren willen). 3) het wit stucen van de 8 meter muur.

Stucen van betonnen tuinmuur

Stucen van betonnen tuinmuur Buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz

Tuinmuur stucen

Stenen (gemetselde) tuinmuur willen we stuken. Volgens de stukadoor moet eerst de oude laag verf er af gehaald worden.