Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gipsblokken voorzien van spachtelputz:

gipsblokken voorzien van spachtelputz

Ik zoek een stukadoor die ongeveer 15 m2 aan gips- en cellenbetonblokken kan voorzien van spachtelputz. Er is een wandje van gipsblokken van 130 bij 280 cm te stucen en twee deuren met gipsbokken welke opgevuld zijn mt cellenbetonblokkenen in de badkamer een stuk van de wand gelijk maken met de rest.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gipsblokken voorzien van spachtelputz uit heel Nederland:

Gipsblokken muren maken

Ik ben op zoek naar een metselaar die een gipsblokkenmuur met deur kan plaatsen. Bovendien dient de trapingang te worden voorzien van een gipsblokkenmuur met twee ramen erin. Kozijnen en deur zijn al aanwezig.

Badkamer wanden voorzien van betonlook

We hebben een andere woning gekocht (jaren '80) en daarvan willen we de badkamer renoveren. Het gaan om een badkamer van 5 m2, met ongeveer 28 m2 aan wanden. Op dit moment zitten er grotendeels tegels op de wanden. Wel gaan het huidige bad eruit (waarschijnlijk geen tegels achter) en komt er nog een nieuw muurtje van gipsblokken. Ook worden er leidingen verlegd, waardoor er stroken in de muur niet zijn betegeld. Mochten de tegels niet goed vast zitten, dan zullen we de tegels van de muren verwijderen, maar daar gaan we niet van uit. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Leemstuc op diverse wanden

Een slaapkamer willen wij graag van leemstuc laten voorzien. Het gaat om de volgende wanden: - 8 m² betonmuur - 8 m² gipsblokken - 6 m² gipsplaat - 7 m² gipsblokken met een gipslaag eroverheen. We krijgen graag informatie welke kleuren er beschikbaar zijn. We willen graag een crèmekleurige stuc en ontvangen daarvoor graag uw prijsindicatie.

Renovlies behang en latex spuitwerk in een nieuwbouwwoning

In maart wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar de wanden op de benedenverdieping laten voorzien van 85 m² renovlies behang en dat daarna met latex wit laten afspuiten. De wanden zijn opgetrokken uit gipsblokken en behangklaar bij de oplevering. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Stucwerk en beton ciré aanbrengen

Wij willen medio september in onze hoekwoning uit bouwjaar 1990 enkele verbouwingsklussen gaan uitvoeren, waaronder stukadoorswerk. Deze datum is indicatief, want er komt ook nog een nieuwe keuken en een nieuwe gietvloer in. De werkzaamheden moeten op elkaar worden afgestemd. Deze aanvraag betreft het glad pleisteren van ongeveer 55 m² wanden in de woonkamer. De ondergrond is een betonnen binnenmuur en een binnenmuur van gipsblokken. Deze zijn nu voorzien van spuitwerk met structuurverf. We willen een goede harde afgewerkte helderwitte stuclaag, kleur ral 9010 zuiver wit. De plinten zijn al verwijderd en de kamer wordt geheel ontruimd. Als uw stukadoorsbedrijf aantoonbare ervaring heeft met het plaatsen van beton ciré, dan willen we ook een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een strook beton ciré boven het nieuwe aanrechtblad, rond een kastenwand en rond een keukenkozijn. Het juiste aantal m² zal nog ingemeten worden.

Casco horecaruimte verbouwen

Het betreft een casco horeca ruimte (lichte horeca). De wanden en vloeren worden glad en gestuct opgeleverd. Totale oppervlakte ± 100 m2. Verdeling keuken 40 m2, verkoopruimte 60 m2, weinig houtwerk. Algemeen. - betonvloer gieten, vlinderen en lakken; - plaatsen scheidingsmuur tussen keuken en verkoopruimte, gipsblokken Keuken. - aanvoer en afvoer water (2 punten); - aan en afvoer afwas machine. Verkoopruimte. - wand tegelen, voegen, verven; - wand voorzien van (Led)verlichting; - aan en afvoer water (2x); - 10 plaatsen stroompunten; - 2 plaatsen krachtstroom; - plaatsen van verzinkte leiding goten; - aanleggen afzuiginstallatie vanaf ovens in verkoopruimte naar de achterzijde van ruimte (door keuken). Sanitair. - toiletruimte uitbreiden door middel van een muur uitbreken en nieuwe muur plaatsen; - plaatsen toiletpot en ruime handwasgelegenheid; - nieuwe deur plaatsen en aflakken.

Muurtjes van pleisterwerk voorzien

1 muur 2.40 breed bij 2 meter hoog gipsblokken. 1 muur 2.10 breed bij 2 meter hoog beton. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning stucen en sauzen

Bijgaand de foto\'s van de nieuwbouwwoning en de benodigde werkzaamheden. Omschrijving: Nieuwbouw woning in Den haag, Mariahoeven. Oplevering JUNI-JULIWoning Sausklaar stucen oftewel glad pleisterwerk + spuiten, totaal: 150m2 Dit is opgebouwd uit: 1. Begane grond: toilet, gang,woonkamer met open keuken(geheel stucen en sauzen) 2. 1e verdieping: 3 slaapkamers, douche/wc en overloop(geheel stucen en sauzen) 3. 2e verdieping: 2 slaapkamers, overloop, berging en techniek kast(wasmachine,droger ruimte)(geheel stucen sauzen) Wandafwerking Alle wanden in de woning worden behangklaar afgewerkt, met uitzondering van de wanden in de meterkast en de wanden van de badruimte en de toiletruimte. Binnenwanden De niet-dragende binnenwanden (de scheidingswanden) in de woning worden uitgevoerd in gipsblokken. Bouwmuren De woningscheidende en dragende bouwmuren van de woning worden uitgevoerd in prefab beton. Gevraagde werkzaamheden: Stucen en (gedeeltelijk) spuiten 150- vierkante meter Plafondafwerking De betonplafonds binnen de woning worden voorzien van wit spuitpleisterwerk, met uitzondering van het plafond in de meterkast. De v-naden van de betonnen elementen blijven zichtbaar in het plafond. Gevraagde werkzaamheden: Het V-naden plafond moet voorgestreken worden. (voor de hechting) Met gips de V naden dichtzetten. Gaas plakken. (om scheurvorming te voorkomen). Het plafond voorzien van een lichte gipslaag , indien nodig. Het plafon voorzien van een lichte pleisterlaag, indien nodig. Sauzen van het plafond Uitvoering: Startdatum: Eind JUNI -Begin JULI 2015 Woning is leeg, afdekken eenvoudig indien nodig. Ik zie graag een gespecificeerde offerte en onderbouwing tegemoet. Overigens wil ik benadrukken dat de eisen voor het gevraagde werk zijn accuraat,snelheid en precies. Mvg, RBL extra info: wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afs

Gipsblokken en stucplaten stucen

Ik wil mijn wanden en het plafond laten voorzien van glad stucwerk. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Renovatie van de badkamer

Verwijderen oude tegels, plaatmateriaal en plafondschrootjes en afvoeren hiervan. Isoleren van 2 buitenmuren, nieuw plaatmateriaal aanbrengen en tegelen. Overige muren eventueel gipsblokken en tegelen. Douchewand / scheidingswand met toiletruimte: gipsblokken en tegelen (+/- 2 m2). Nieuw toilet plaatsen met toebehoren. Oude douchestang en -kop plaatsen. Wastafel plaatsen. Afvoerbuis van CV in muur wegwerken. Plafondhout kraaldelen installeren, hout is al aanwezig. Spotjes verwerken in het plafond. Vloer tegelen en douchebak installeren. CV-radiator plaatsen. Twee raampjes voorzien van sluitwerk en eventueel dubbel glas. Plaatsen handdoekrek, etc.