Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gipsblokken voorzien van spachtelputz:

gipsblokken voorzien van spachtelputz

Ik zoek een stukadoor die ongeveer 15 m2 aan gips- en cellenbetonblokken kan voorzien van spachtelputz. Er is een wandje van gipsblokken van 130 bij 280 cm te stucen en twee deuren met gipsbokken welke opgevuld zijn mt cellenbetonblokkenen in de badkamer een stuk van de wand gelijk maken met de rest.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gipsblokken voorzien van spachtelputz uit heel Nederland:

Combinatieklus: WC afvoerprobleem oplossen en wastafel verwijderen

Dit betreft een klus die bestaat uit twee delen. Het eerste deel betreft een probleem oplossen met een toiletafvoer die herhaaldelijk verstopt raakt. Het toilet in de badkamer op de eerste verdieping loopt langzaam leeg. De verstopping is vlak bij het platfond op de begane grond. Zie WC afvoer 1.jpg (washok) en WC afvoer 2.jpg (opslaghok). Het groen gemarkeerde deel is het probleem. Een loodgieter is eerder langsgekomen en had een bestaand klein gat dat opgevuld was met vet groter gemaakt en de boel vrijgemaakt m.b.v. een ontstoppingsveer. Het nieuwe gat heeft hij weer voorzien van vet. Ondertussen is het weer verstopt en loopt het water weer langzaam weg. Het vermoeden is dat dit komt omdat het groen omcirkelde deel waterpas is/iets naar links helt, waardoor hulp van de zwaartekracht ontbreekt bij het afvoeren. Met andere woorden, het vermoeden is dat er geen afschot is voor het horizontale deel. Of dit ook de daadwerkelijke onderliggende oorzaak van het probleem is maakt niet uit, het moet opgelost worden zodanig dat het toilet op de badkamer op de eerste verdieping niet meer verstopt raakt. Dat is het eerste deel van de klus. Het tweede deel van de klus is het verwijderen van de wastafel van onze slaapkamer. Deze gebruiken wij nooit, en wij hebben behoefte aan meer vlakke muurruimte voor kasten. De wastafel (bevestigd aan een gipsblokken muur) moet verwijderd worden. Alles wat uit de muur steekt moet verwijderd worden om een vlakke muur over te houden (gaten hoeven niet opgevuld te worden). De aan- en afvoerleidingen willen wij zodanig afgesloten en afgewerkt hebben dat er niets meer uit de vloer steekt.

Woonkamer witten, verven en behangen

1. Plafond is gespoten tijdens de nieuwbouw en moet nu opnieuw worden gespoten. Ondergrond is beton en het oppervlak is 42m2. 2. De wanden zijn ook van beton en gipsblokken. Deze moeten voorzien worden van dun laagje stucwerk. Daarna beplakken met Glasvlies behang (dit materiaal is aanwezig) en daarna afspuiten. Oppervlakte van wanden is 51 m2.

Vlakstucen en latex spuiten

Goede avond, wij willen ons huis uit 2007 renoveren en uitbreiden op de begane grond. De tegelvloer gaat eruit, er wordt vloerverwarming ingefreesd, er komt een nieuwe keuken en een kleine erker aan de voorzijde. De begane grond zijn de wanden nu voorzien van spachtelputz. Het huis is gemaakt van betonnen binnenwanden en plafond (tunnelbekisting). De binnenruimte muren zijn van gipsblokken. Het plafond is voorzien van spuitspac en later is hier nog een laag spuitlatex over heen gegaan. We zouden de begane grond graag helemaal vlak gestuced willen hebben en netjes afgewerkt met een laag latex middels spuiten. Ik ben erg benieuwd naar jullie prijsopgave wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Gipsblokken muren maken

Ik ben op zoek naar een metselaar die een gipsblokkenmuur met deur kan plaatsen. Bovendien dient de trapingang te worden voorzien van een gipsblokkenmuur met twee ramen erin. Kozijnen en deur zijn al aanwezig.

Badkamer wanden voorzien van betonlook

We hebben een andere woning gekocht (jaren '80) en daarvan willen we de badkamer renoveren. Het gaan om een badkamer van 5 m2, met ongeveer 28 m2 aan wanden. Op dit moment zitten er grotendeels tegels op de wanden. Wel gaan het huidige bad eruit (waarschijnlijk geen tegels achter) en komt er nog een nieuw muurtje van gipsblokken. Ook worden er leidingen verlegd, waardoor er stroken in de muur niet zijn betegeld. Mochten de tegels niet goed vast zitten, dan zullen we de tegels van de muren verwijderen, maar daar gaan we niet van uit. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Leemstuc op diverse wanden

Een slaapkamer willen wij graag van leemstuc laten voorzien. Het gaat om de volgende wanden: - 8 m² betonmuur - 8 m² gipsblokken - 6 m² gipsplaat - 7 m² gipsblokken met een gipslaag eroverheen. We krijgen graag informatie welke kleuren er beschikbaar zijn. We willen graag een crèmekleurige stuc en ontvangen daarvoor graag uw prijsindicatie.

Renovlies behang en latex spuitwerk in een nieuwbouwwoning

In maart wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar de wanden op de benedenverdieping laten voorzien van 85 m² renovlies behang en dat daarna met latex wit laten afspuiten. De wanden zijn opgetrokken uit gipsblokken en behangklaar bij de oplevering. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Stucwerk en beton ciré aanbrengen

Wij willen medio september in onze hoekwoning uit bouwjaar 1990 enkele verbouwingsklussen gaan uitvoeren, waaronder stukadoorswerk. Deze datum is indicatief, want er komt ook nog een nieuwe keuken en een nieuwe gietvloer in. De werkzaamheden moeten op elkaar worden afgestemd. Deze aanvraag betreft het glad pleisteren van ongeveer 55 m² wanden in de woonkamer. De ondergrond is een betonnen binnenmuur en een binnenmuur van gipsblokken. Deze zijn nu voorzien van spuitwerk met structuurverf. We willen een goede harde afgewerkte helderwitte stuclaag, kleur ral 9010 zuiver wit. De plinten zijn al verwijderd en de kamer wordt geheel ontruimd. Als uw stukadoorsbedrijf aantoonbare ervaring heeft met het plaatsen van beton ciré, dan willen we ook een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een strook beton ciré boven het nieuwe aanrechtblad, rond een kastenwand en rond een keukenkozijn. Het juiste aantal m² zal nog ingemeten worden.

Casco horecaruimte verbouwen

Het betreft een casco horeca ruimte (lichte horeca). De wanden en vloeren worden glad en gestuct opgeleverd. Totale oppervlakte ± 100 m2. Verdeling keuken 40 m2, verkoopruimte 60 m2, weinig houtwerk. Algemeen. - betonvloer gieten, vlinderen en lakken; - plaatsen scheidingsmuur tussen keuken en verkoopruimte, gipsblokken Keuken. - aanvoer en afvoer water (2 punten); - aan en afvoer afwas machine. Verkoopruimte. - wand tegelen, voegen, verven; - wand voorzien van (Led)verlichting; - aan en afvoer water (2x); - 10 plaatsen stroompunten; - 2 plaatsen krachtstroom; - plaatsen van verzinkte leiding goten; - aanleggen afzuiginstallatie vanaf ovens in verkoopruimte naar de achterzijde van ruimte (door keuken). Sanitair. - toiletruimte uitbreiden door middel van een muur uitbreken en nieuwe muur plaatsen; - plaatsen toiletpot en ruime handwasgelegenheid; - nieuwe deur plaatsen en aflakken.

Muurtjes van pleisterwerk voorzien

1 muur 2.40 breed bij 2 meter hoog gipsblokken. 1 muur 2.10 breed bij 2 meter hoog beton. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)