Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucken jaren 30 huis, slaapkamers/overloop:

Stucken jaren 30 huis, slaapkamers/overloop

We krijgen op 1 aug de sleutel van het nieuwe huis, dus weet nog niet voor de volle 100% wat er gedaan moet worden. Ik verwacht anderhalve slaapkamer en de overloop, mogelijk ook de trapopgang. Het zou gaan om een oppervlakte van 30 vierkante meter. Het is al gestuct, maar korrelig oppervlak. Moet saus/behangklaar worden gestuct. Liefst eerste week van augustus
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucken jaren 30 huis, slaapkamers/overloop uit heel Nederland:

Plaatsen van een gashaard

Plaatsen van een gashaard in een jaren 30 woning. Gasleiding moet gelegd worden via goed ereikbare kruipruimte. Afvoer moet geboord worden door aangrenzende buitenmuur. Gaskachel moet worden geïnstalleerd. Geheel moet afgetimmerd te worden met brandwerend materiaal. Stucken doe ik zelf.

Uitbouw van begane grond

Wij willen ons nog aan te kopen jaren 50 hoekwoning 3x 6 meter uitbouwen met schuifpui over de hele breedte inc elektra, stucken, fundering en heiwerk (veengrond) en buiten voorzien van rabat delen die geschilderd kunnen worden. Aan 1 buurkant zit al een aan aanbouw met dezelfde maat. De dakconstructie moet ook sterk genoeg worden dat er evt in de toekomst een verdieping op gebouwd kan worden,

Gerenoveerde woning stukadoren

Het betreft een gerenoveerde woning (jaren '50), waarbij de muren behangklaar worden opgeleverd. De woning wordt 31 maart opgeleverd, hierna willen wij de wanden graag zo snel mogelijk laten glad stucken. Het totale oppervlakte schatten wij op 230 m2 in.

Woning afstucken

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten stucken van diverse ruimtes in mijn woning. Het gaat om de woonkamer van 30 m2, de slaapkamer van 13 m2 en een klein kamertje van ongeveer 10 m2. Het betreft een jaren 30 woning met houten balken op het plafond.

Appartement verbouwen

Ik woon op een jaren 30 appartement van 70m2. Ik ben voornemens het volgende te verbouwen: 1. Nieuwe badkamer, 2. Open-keuken maken (stuk draagmuur eruit, andere muren dichtmaken, stucken etc, buitendeur verwijderen) 3. Creeren van extra hok in de gang voor toilet of wasmachine. (nader te bespreken) Zodoende zou ik graag een gesprek plannen.

Verbouwen begane grond woonhuis

De begane grond van mijn jaren 50 hoekwoning wil ik gaan verbouwen. Graag ontvang ik serieuze reacties van betrouwbare bedrijven die deze klus kunnen gaan uitvoeren bij voorkeur in oktober 2011. Opsomming van de werkzaamheden (niet limitatief): * doorbreken van de draagmuur tussen woonkamer en keuken. * verplaatsen van een deur in een draagmuur (bestaande kozijn gebruiken). * dichtmaken van de binnendeur van de keuken. * Het gedeeltelijk dichtmaken van de buitendeur van de keuken en het plaatsen van een nieuwe deur * Leidingwerk in de keuken aanpassen * Hele begane grond stucken * Wandje behangen en eventueel vloer leggen

Aanbouw bouwen

We zijn bezig met de aankoop van de huurwoning waar we nu in wonen. Wij willen een aanbouw aan de achterkant van ons huis. Dan zou onze huiskamer verlengd worden maar ook de bovenverdieping. Dus aanbouw bij begane grond en eerste verdieping. Plat dak op de aanbouw. De afmetingen zouden zijn 7 meter breed 3 meter lang en 5 meter hoog. We willen graag de prijs weten dat we alleen nog hoeven te behangen/schilderen/stucken. Het gaat om een huis uit de jaren 30/40, de vloeren bestaan uit beton.

vanalles

Dakkappel plaatsen dak terug tegen de nok aanleggen klein plat dak vernieuwen schouw dichtmaken stucken stuk muur verwijderen/balk plaatsen trap plaatsen Gaat om een jaren 30 huis, kan bouwkundig onderzoek doorsturen. Kunnen zelf pas in het huis op 2 september. Kunnen eventueel eerder al gaan kijken met een aannemer want willen 6 september echt met het werk beginnen.

Alle muren stucken in jaren 20 woning, ...

Alle muren stucken in jaren 20 woning, ca. 220 m2 wandoppervlak

In jaren '30 woning vergroten van de ...

In jaren '30 woning vergroten van de keuken. * 2 draagmuren eruit, balken erin * schouw achterkamer eruit * Stukje plafond (daar waar de schouw heeft gestaan) bijwerken met behoud van oude elementen * het gehele verbouwde stuk stucken, incl nieuwe keuken/wc * wc opnieuw plaatsen * Puin uit werkzaamheden afvoeren * Buitenkeukendeur vervangen door kozijn samen te voegen met bestaand raam met daaronder doorlopend muur * Elektra omleggen / vervangen * Verwarming omleggen / vervangen * Waterleiding omleggen / vervangen * Muren nieuwe wc opzetten + wc plaatsen * Deur voorraadkast verplaatsen * Riolering omleggen / vervangen We hebben een architecte een tekening laten maken, met globale afmetingen.